jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• a dlaczego Ty masz nicka z małej litery ;> ?

Kod źródłowy

1. <jethrovTMSC> wystarczy mi chyba samo jeth..
    2. <Abnega> malymi literami czy z duzej?
    3. <jethrovTMSC> małymi mi nie przeszkadza absolutnie :]

Nie wiem czemu małymi ^^ wcześniej byłem Jethro_from_TMSC, ale uznano że to za długie na moda :( a jak zapytali czy ma być z małej to spanikowałeeem ;( :P
    ^^

czemu studiujesz psychologię?

a czym innym mam się zajmować? nigdzie mnie nie chcą ^^

dlaczego mam Cie kofffać :P ?

:( jeszcze pytasz? :( jestem miły słodki kochany wrażliwy etc :( buuuuuuuu ;( nie koooffasz mnieeeee ;(

i czemu nie dostałam oceny z testu?

touche.... sama tego chciałaś...

co mi tu z trotylem wyjeżdżasz? ^^ temat chcesz wysadzić? ^^
    czemu na tyle :( to malutko strasznie :( buuuuu ;(
    :P
  • Ależ Ty smutas jesteś... co nie napisze to zawsze gdzieś będzie smutna minka.

Czemu? Pozytywnie proszę :) i uśmiech :D bo to zdrowie jest :)

lady` nie chciała wysadzać jethowi tematu :(

zmiana na fiolet, bo ten różowy taki pedalski troszkę ^^
  • lady vader napisał(a)
    Ależ Ty smutas jesteś... co nie napisze to zawsze gdzieś będzie smutna minka.

Czemu? Pozytywnie proszę :) i uśmiech :D bo to zdrowie jest :)

lady` nie chciała wysadzać jethowi tematu :(

zmiana na fiolet, bo ten różowy taki pedalski troszkę ^^

:D
    e tam pedalski ^^ ale fakt, nie pasuje ci do... yyy.. uszu? ^^
    smutas? ^^ ja? ^^ buahahahahahaha [;
    ^^ ty żeś smutasa nie widziała ^^
    phi ^^ smutas.. zapamiętam ci to :( zobaczysz :( ych :(
  • senkuje za lizaczki :*

i mamusi za prezencik :*

wiedzialam ze o mnie nei zapomnicie :]

mam najlepszych rodzicow na swiecie xD

a teraz do rzeczy...moge isc dzisiaj na dyskoteke :>

prosze prosze prosze =)

obiecuje ze wroce w pelni swiadoma swoich ewentualnych bledow poczynanych tam :]
  • Idź idź drogie dziecko. Ja Cię nie zatrzymuje. Tylko nie bierz cukierków od obcych panów, nie tańcz z panami w skórzanych stringach i nie dawaj się wyciągnąć do nikogo na noc. I broń boże nie wciągaj 'cukru pudru' do noska..
    I weź swoje tic taci.. nigdy nie wiadomo co oni ci tam mogą podać.. I nie ubieraj się zbyt wyzywająco.. Nie zapomnij ubrać czystej bielizny.. a przynajmniej bielizny.. A poza tym baw się dobrze..
  • Dżem.. Najlepiej stary dobry Dżem jeszcze z Ryśkiem..
    ^^
    marmolada jest do...czekaj.. marmolada? a nie mandaryna? ^^

Lady Vader ^^ masz za karę dużymi po oczach :P zielony kolor? ^^ to zielony kolor lubi mnie ^^ poza tym jest kochany, słodki, milusi, cudowny, przepiękniusi etc ^^
    coś jeszcze? ^^
  • 7 rzeczy? ^^ RZECZY? ^^
    hrhrhr ^^
    zastanawiam się czemu uważacie się za rzeczy ^^
    nie lubię zielonych rzeczy ^^ zielonych ludków a i owszem ^^ ale rzeczów to już nay ^^

Supermanie, gruszka :P jabłek nie mogę ^^ żołądek ^^ wspinałem się na drzewa a i owszem czasem ^^
    ech ^^ znaleźli się zieloni spamerzy ^^
    ech ^^
  • jeth napisał(a)

ech ^^ znaleźli się zieloni spamerzy ^^
    ech ^^

ha ha ha... very funny ^^ i kto to mówi :P

A może wskakiwałeś do jadącego pociągu :D ?

pssyyy: my nie jesteśmy rzeczy :(
  • ale tu zielono... cala strona prawie samych zielonych... gren peace sie ucieszy ;)
    a przy okazji gdzie malutka?? ostatnio jej nie widać

widze ze jest jaka zabawa do czego wskoczyl jeth i prxy okazji nie wpadl pod kola.. wiec sie moze przylacze

A może wskakiwałeś doautobusu komunikacji miejskiej gdy juz drzwi sie zamykaly a kierowca ruszal
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?
  • Dawno nie widziałem Teściowej :> uczy się czy wagaruje :> :P

uczy :-/ ych.. mogłaby wpaść tutaj od czasu do czasu :-/
    nie wyskakiwałem z huśtawki ^^ nie jestem gupi ^^ to zbyt ryzykowne ^^ ja byłem rozsądnym dzieckiem ^^

Lady Vader - do jadącego nie :P do rozpędzającego się raz czy dwa ^^ raz już było całkiem na styk ^^ po złamaniu paru przepisów, ale nie będę tu tego opowiadał ^^ co będę dzieci gorszył [; później by mnie palcami wytykali ^^ Mod co nie przestrzega przepisów ^^ Ha Ha ^^
    dzieci bywaja okrutne :(
    Wiem że nie jesteście rzeczy :* no już ^^ nie smutać się [;

Fiku, do autobusów nie wskakiwałem :P rzadko korzystam z tej formy transportu :P a rzadko jest okazja wskakiwac :P zwykle jadą z zamkniętymi drzwiami ^^

DarkR0bert,
    Czemu mam tylko 101 na szpam.u40 ? :D

bo 100 było ci za mało? ^^ a nie lubię jak ludzie są niezadowoleni ^^ szczególnie gdy mogę to zmienić :P

Superman :P serduszka? ^^ ty? ^^ a ile ich masz? ^^
    Do diabła :P co wy macie z tym skakaniem :D ne wskakiwałem do wykopów :P biegałem po bunkrze, po wałach ale do wykopów nie wskakiwałem :P
    ech ^^
  • :D
    Heh ^^
    no cóż, Prison Break oglądałem chwilę ^^ jakieś 12, 13 odcinków ^^ i mnie szczerze znudziło.. Niezły pomysł, ale strasznie rozwlekli to w czasie.. o czym można opowiadać przez cały ten czas?.. ^^
    Ale nic ^^
    Nie mówię, że jest zły ^^ jest nawet dobry ^^ ale to jest pomysł na film a nie na kilkusezonowy serial :)
    i dlatego nie chciało mi się go dłużej oglądać :P
    pozdrawiam,
    jeth ^^
  • Czeeeeeeeesc ^^ muuusialam tu zajrzec:P pokusa byla silniejsza:D

A teraz pytanka^^

1. Po co kamikadze zakładali kask?

2. Skąd wziął się pomysł sterylizowania igły służącej do podania śmiertelnego zastrzyku skazanemu na śmierć?

3. Dlaczego we współczesnym świecie nawet zera, żeby coś znaczyć muszą być po prawej stronie?

4. Jaki jest synonim słowa "Synonim"?

5. Dlaczego nie ma karmy dla kotów na bazie myszy?

6. Skoro do teflonu nic się nie przykleja to jak go przyklejono do patelni?

7. Dlaczego baletnice tańczą na palcach? Nie można by wybierać wyższych baletnic?

8. Jak wyrzucić stary bumerang gdy chcę kupić nowy?

9. Dlaczego sklepy otwarte 24 godziny na dobę mają zamki?

10. Jak się upewnić, że wyrazu w słowniku nie wydrukowano z błędem?

11. Jak Kaczor Donald może mieć siostrzeńców skoro nie ma braci ani sióstr?

12. Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie?

• Jeth ... niech no Ja spotkam Teściowa o!

co się stało? /me pyta nieśmiało ze strachem w głosie^^

oj ale mnie dawno nie było ...aż głupio :-/ obiecuje poprawe...
    trudno się przyznać ale czegoś mi przez ten czas brakowało, już chyba nawet wiem czego :tongue:...

ja też mam pytanie:
    ktoś chce ciasta z truskawkami?^^
  • Elektryczna ^^
    1. z kilku względów ^^
    chyba najważniejszy ^^ Jak myślisz, jak komunikują się piloci? ^^ oni nie zakładali kasku ^^ piloci z reguły latają w tzw hełmofonach ^^ ktokolwiek wymyślał to pytanie nie myślał nad nim za długo ^^
    2. Wnioskuję że to pytanie ma z 60 lat ^^ albo ktoś ma stare dane ^^ Z założenia teraz cała medycyna korzysta z jednorazówek, a te już z założenia są sterylne [; A nie sądzę żeby wyszukiwali specjalnie igieł wielorazowych do sterylizacji dla więźniów ^^
    3. A kto powiedział że tak jest? ^^ zero zawsze coś znaczy ^^ gdy masz 0 na koncie to to dla ciebie nic nie znaczy, czy też oznacza że masz pustki po kieszeniach ^^
    4. Zasadniczo w języku polskim odpowiedniejsza jest nasza rodzima forma tego słowa, cokolwiek już zapomniana - bliskoznacznik.
    ^^ ych ^^ kto ci wymyślał te pytania ^^ poproś go niech najpierw popyta po ludziach ^^
    5. Wiesz, zasadniczo hoduje się kury, indyki, krowy i owce.. hodowla myszy mogłaby być nieco uciążliwa. jedna krowa starczy na więcej niż 100 myszy..
    6. Kto ci tak powiedział? Teflon ma dobre właściwości smarujące.. Mało co jest w stanie się do niego przykleić - fakt. Ale kto powiedział że do patelni on jest przyklejony? ^^ to tak jakbyś przyklejała masło do kanapki ^^ wyraziłem się jasno? :D
    7. Nie, nie można by ^^
    8. Po co wyrzucać? Znajdź dzieciaka na ulicy który się nudzi i mu go po prostu oddaj..
    9. Żeby od czasu do czasu przeprowadzić remanent i inwentaryzację.
    10. Kupić dwa słowniki różnych wydawnictw ^^
    11. duckman.pettho.com/tree/v_polish.html Tadaam ^^ czyli jednak ma siostrę ^^ ech ^^ Źródła źródła źródła..
    12. Bo inaczej byłby po prostu facetem w niebieskich getrach :D

Nya, nie bierz więcej takich pytań :P ktokolwiek je układał był ignorantem :P nie podpisuj się pod takimi pytaniami :P

Superman... yy... tak ^^ owszem? ^^

e:.. skąd masz ciasto z truskawkami... inaczej.. czy ty tylko truskawki teraz masz zamiar jeść? ^^ wczoraj truskawki, dzisiaj truskawki ^^ ych..