jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Superman napisał(a)
    malutka... napisał(a)

pozwól ze ja tez odpowiem na to pytanie...
    malutka sie zarazi^^
    juz widac lekkie objawy^^

Nio nio ...
    A będziesz pilnować Jetha :> czy raczej będzie miał swobode :> ^^

Nie będe namawiać ale zachęcam do załozenia temacika w tym dziale board.ogame.pl/board.php?boardid=513 ;) ^^ Jeth się ucieszy ;) ... nietylko On ;) :D 8)

Jeth, powodzenia w pracy :D zostałeś sam :P ... tzn tylko na papierku :P bo wiadomo że wszyscy będe pracować :D

co do zalorzenia to i ja popieramy przykladam do tego pomyslo moje obie rece nogi glowe i co tam jeszcze chcecie ;)
    przy oakzji nie ma sie czego obawiac przecierz tutaj nikt nie gryzi z wyjatkiem mysti ale ona o tym ostrzega w randze weic mozna wrazi eczego uciec ;)

jeth co ty za gwiazdki znowu zbeirasz?? malo ci roboty ostatnio ;)
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?
  • No panowie, ale ja jej mówiłem żeby założyła ^^ to ona stwierdziła że nikt by pewnie nie pisał ^^ phi ^^ a tu dowód na to, że jednak chętni są ^^ spróbuję ją jeszcze jakoś przekonać [;

Supermanie, dzięki :D powodzenie zawsze się przyda :D
    Fiku Miku ja tylko Żubra męczę ^^ nic takiego ^^ bez obaw ^^ ych ^^
    Ja tu widze, że trzeba będzie tu zrobić temat wspólny dla mnie i malutkiej :D więcej pytań do niej niż do mnie :D ale nic ^^ nic nie mówię :D
    miłego ^^
  • hmm no zeby nie bylo pytanie dla ciebie tez sie znajda ;)

jak bardzio jestes zazdrosny o pytania kierowane do malutkiej zamiast do ciebie ?

dlaczego jeszcze nie przekonales twojej Pani do zalorzenia wlasnego tematu?

dlaczego jest wiecej pytan do neij niz do ciebie?
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?
  • jak bardzio jestes zazdrosny o pytania kierowane do malutkiej zamiast do ciebie ?

Pytajcie ^^ nie jestem ^^ bardziej jestem zadowolony z tego faktu niż zazdrosny ^^
    dlaczego jeszcze nie przekonales twojej Pani do zalorzenia wlasnego tematu?

Pisałem już że próbowałem ^^ to nie moja wina ^^ na mnie nie patrzcie ^^
    dlaczego jest wiecej pytan do neij niz do ciebie?

Bo w tym związku to ona jest słodsza, milsza, ładniejsza, fajniejsza, kochańsza? ^^
  • jeth napisał(a)
    Jeefo, było tyle spamować? ^^' opłacało się warny zbierać, co? ^^ teraz ja się muszę męczyć ^^
    ych ^^' przepytasz? ^^' ale po coo? ^^ nie wystarczy moje słowo? [;

Jeth ja tylko aktywnie wyrażałem swoje zdanie na forum w wielu tematach :)
    Nie można tego nazwać spamem :D
    Nie wystarczy :D
  • jeth napisał(a)
    Ja tu widze, że trzeba będzie tu zrobić temat wspólny dla mnie i malutkiej :D więcej pytań do niej niż do mnie :D ale nic ^^ nic nie mówię :D
    miłego ^^

^^ nio tak to bywa :P ... będzie PU Malutkiej to zapomnimy o tobie ;) joke :P
    Musze Ją wkońcu zapytać o feteczki z przedstawienia :D ^^ 8)

Załatwiłem Ci gwiazdeczki, nie musisz dziękować :P

Będziesz tesknił za Superman`em :> ^^ :P

Lubisz serie Bonda :> :P
    -=-=- trylogie Powrotu do przyszłości :> :)
    Jaki jest twój ulubiony teledysk :> jest taki :> ^^
    Dostałeś już tego kompa co kiedyś się chwaliłeś :> :P

Miłego ;)
  • Superman napisał(a)
    malutka... napisał(a)

pozwól ze ja tez odpowiem na to pytanie...
    malutka sie zarazi^^
    juz widac lekkie objawy^^

Nio nio ...
    A będziesz pilnować Jetha :> czy raczej będzie miał swobode :> ^^

Nie będe namawiać ale zachęcam do załozenia temacika w tym dziale board.ogame.pl/board.php?boardid=513 ;) ^^ Jeth się ucieszy ;) ... nietylko On ;) :D 8)

Jeth, powodzenia w pracy :D zostałeś sam :P ... tzn tylko na papierku :P bo wiadomo że wszyscy będe pracować :D

czy będę pilnować?^^ oczywiście...ze nie będę^^...
    po prostu czasem poczytam sobie jego posty zprawdze z kim i o czym rozmawiał^^ale pełna swoboda^^

ja z reguły jestem miła^^ nio chyba że ktoś ze mna zadrze^^ale to się nadwyraz rzadko zdarza^^

co do prezentacji...yyy...odpowiem dyplomatycznie^^pozyjemy zobaczymy^^

ale jak macie jakies pytania to piszcie tu^^ (jeth mogą prawda?)
  • Właśnie ... zapomniałem o czymś ... spodziewaj się w najblizszych dniach ... PW :] ^^

Nio to do Malutkiej ;)

Wiesz że jesteś Moją teściową :> ^^
    Jakie wrażenia z pobytu na forum :> :P
    Czy Jeth dalej się spóżnia :> i jak często to robi :D ^^ :> ;)
    Co robisz gdy nie jesteś z Dzecikiem :> no i oczywiście nie piszesz na forum :P

Żeby nikt nie powiedział że offtopuje :P Mam pytanie do Jetha ...
    Białe czy Czarne :> :D
    Koniec pytań do Jetha :D xD

Malutka ... jakie lubisz zwierzątka :> oprocz Jetha :P :D :D :D ;)

Pozdrawiam ;)

Superman
    Zięć :D

[SIZE=7]Zięć po wizycie teściowej u lekarza pyta: - Panie doktorze czy jest jakaś nadzieja? ... [/SIZE]

:D :D :D :D ;)
  • Superman napisał(a)

Wiesz że jesteś Moją teściową :> ^^
    Jakie wrażenia z pobytu na forum :> :P
    Czy Jeth dalej się spóżnia :> i jak często to robi :D ^^ :> ;)
    Co robisz gdy nie jesteś z Dzecikiem :> no i oczywiście nie piszesz na forum :P

Malutka ... jakie lubisz zwierzątka :> oprocz Jetha :P :D :D :D ;)

Pozdrawiam ;)

Superman
    Zięć :D

[SIZE=7]Zięć po wizycie teściowej u lekarza pyta: - Panie doktorze czy jest jakaś nadzieja? ... [/SIZE]

:D :D :D :D ;)

Supermanie
    tak wiem^^ powiem więcej jesteś wymarzonym mężem dla naszej ( oczywiście mojej i jetha^^) Córeczki...nio i wspaniałym zięciem^^ ale opowiadasz nie śmieszne kawały :P...mógł byś się bardziej postarać zeby zaimponować teściowej^^

wrażenia?...hm...^^ tu jest cudownie, chyba nigdy w życiu nie spotkałam tak wielu wspaniałych ludzi na raz^^nio i tak otwartych na innych...prawie nikogo tutaj nie znam a czuje sie jak bym trafiła do paczki starych znajomych :tongue:

oj tak^^ jeth dalej sie spóźnia^^ cały czas....yyyyyyyy^^....heh...znieniam^^ nie cały...nio co?^^ to w końcu jego prezentacja^^...

Spię^^...oj tak przede wszystkim śpie^^

wszystkie^^...choć nie ukrywam że niektóre tylko z daleka^^
  • To z PW też miało być do Ciebie ;)

Nio czlowiek różne rzeczy robi pod wpływem stresu, nawet opowiada głupie kawały :baby: ^^ Obiecuje poprawe :] ;)

Forum ma to do siebie, ale niestety ... nie zawsze jest tak rozowo :-/
    Ogólnie trzeba brać co dobre, cieszyć się radosnymi chwilami i przetrzymać te ... mniej ... :-|

Łoszten Jeth, On się chyba nigdy nie nauczy :P musi sobie zegarek na ręke, który będzie go piescił prądem jeśli się spozni :P potem będzie zawsze przed czasem :] ^^ ... no chyba że spożnia się z gracją :) ^^ ;)

Spioch :P

Ulubiony film :> 8)
    Lubisz grać na komputerze :> :P Może w jakieś Jethowe gierki :>
    Czy Jeth to Mistrz Jedi :> :P ^^ xD
    Plany na wakacje ... :> ^^
    Czemu jeszcze nie śpisz :> :P

Miłego ;)

aaaaaaaa
    Jeth ... smacznej herbatki :D

Miłego 2 :)
  • Superman napisał(a)
    To z PW też miało być do Ciebie ;)

Nio czlowiek różne rzeczy robi pod wpływem stresu, nawet opowiada głupie kawały :baby: ^^ Obiecuje poprawe :] ;)

Forum ma to do siebie, ale niestety ... nie zawsze jest tak rozowo :-/
    Ogólnie trzeba brać co dobre, cieszyć się radosnymi chwilami i przetrzymać te ... mniej ... :-|

Łoszten Jeth, On się chyba nigdy nie nauczy :P musi sobie zegarek na ręke, który będzie go piescił prądem jeśli się spozni :P potem będzie zawsze przed czasem :] ^^ ... no chyba że spożnia się z gracją :) ^^ ;)

Spioch :P

Miłego ;)

aaaaaaaa
    Jeth ... smacznej herbatki :D

Miłego 2 :)

Supermanie, nie wysilaj się :D wyjechała na dwa dni :P siedzi gdzieś pod mielcem :P

A teraz od początku :D
    Jeefo... yyy.. Niop :D

Będziesz tesknił za Superman`em :> ^^ :P

Lubisz serie Bonda :> :P
    -=-=- trylogie Powrotu do przyszłości :> :)
    Jaki jest twój ulubiony teledysk :> jest taki :> ^^
    Dostałeś już tego kompa co kiedyś się chwaliłeś :> :P

Będę, lubię, nawet, jest i nie dostałem z złożyłem :D
    szczyt elokwencji ^^
    to za obgadywanie mnie w moim własnym temacie ^^ PFFFFF ^^
    BTW, czarne.

I przepraszam bardzo, ja tam nie będę wypominał kto w tym związku spóźnia się bardziej ^^
    w sumie raz przyszła godzinę za wcześnie ^^ ale podejrzewam że już tego nie zrobi [;

idę spać :P miłego :P
  • Dzieńdobrek ;)

Widzę że Malutka już została obrzucona pytaniami ;)

To jak Was służy małżeństwo??
    Jeth Tobie chyba służy żony się co rusz pozbywasz :P

Doszły mnie słuchy że potomstwo planujecie ;)
    Dużo czy więcej ;>
  • dżecik z miłości do piłki planuje od podstaw stworzyć naszą kadrę ^^

PS. słyszałem że Ty malinko też sporo planujesz ^^

a moje pytanie... : Jeth dlaczego mnie szantażujesz ??
  • do czego służy małżeństwo... he.. he... yyy.. Taaak.. Głównie do odkręcania nakrętek i wymiany żarówek ^^
    a jak malutka wróci to mnie ukatrupi ^^
    juu... radujmy się..

khem.. co do.. potomstwa ^^ pozwolę sobie nie działać na własną rękę ^^
    Bez adwokata nie udzielam odpowiedzi na to pytanie ^^

Lunar, ja ciebie szantażuję? ^^ GDZIEEEEEE? ^^ toż to przywidzenie było :P
    ^^
    miłego ^^
  • Lunar... Nigdy ^^
    niektórzy zapominają że pamiętam, ale ja nie zapominam ^^

Malinko, ja nikogo nie szantażuję :D rzucam tylko luźne uwagi ^^ na razie nie czerpałem przecież jeszcze z tego żadnych korzyści ^^
    a malutka powinna być około 9 dziś w domu ^^ a czy wpadnie ^^ zobaczymy ^^
    miłego [;
  • Superman napisał(a)
    To z PW też miało być do Ciebie ;)

przepraszam ze nie było mnie tak długo^^ale byłam w jakiejś małej wsi pod Mielcem^^

te pytania do mnie?^^
    więc...

trudno mówić o ulubionym filmie..mnie z reguły dużo filmów się podoba i to w bardzo różnych kategoriach i stylach..od łzawych dramatów przez horrory po filmy historyczne i kreskówki^^...ulubionego, takiego którym bym się zachwycała jeszcze chyba nie mam...

grać...hm...ja z gier to tylko saper i pasjanse...serio^^..niezbyt dobry temat na rozmowe ze mną^^

Mistrz Jedi?...nie..chociaż jak teraz tak powiedziałeś to może^^....jak by się tak z bliska przyjrzeć^^...nieeee^^ nistrz Jedi był troszke niższy^^...

z wakacjami jest problem...narazie zadnych:(...może kurs angielskiego?^^

nie spałam bo się pakowałam^^

ach Supermanie nie dostałam od Ciebie zadnego PW :(

heh... jeth do odkręcania nakrętek na pewno^^a co do żarówek to i bez małżeństwa z tobą bym sobie poradziła^^[SIZE=7]i tylko po to?pffff...zebyś wiedział ze ukatrupie kochany mój^^[/SIZE]

Malinko już wróciłam^^ słucham ...co jeth znowu zrobił?^^

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez malutka... ().

• mama mama mama....tak na wstepie gdzie sa lizaki dla mnie :O

te od tatusia ze slubu sie juz dawno skonczly :-/ a moja potencja rosnie z dnia (bez odpowiedniej dawki gluktozy ) na dzien...jeszcze trsozke a w wiek adolescenta mlodego zaczne wchodzic o!

kiedy bede miala jakies rodzenstwo :>
    i czemu to bedzie mlodsza siostra :>;P
    w jaki sposob planujecie jej powiedziec ze wszytkie lizaki i tak naleza do mnie :O:>
    jak to mozliwe ze z 2 psow wyszedl kot o_o;P
    ...jak pozbyc sie krepujacych odruchow kiedy klebek futra staje w gardle :-/..<wstydnis>

kiedy odwiedzicie pierworodna :O:>
  • lizaki?^^
    są proszę^^

mogą być?^^
    mam nadzieję że wystarczy dla zaspokojenia głodu^^
    przynajmniej na chwilke^^

rodzeństwo?....hm...ekhem...
    /me dusi się i kaszle chcąc odwrócić uwagę od pytania.
    yyyyy...ekhem...jak tam w szkole?^^

jak to się stało ze wyszedł kot?...yyyyyyy.....ekhem....yyyyyyyyy....
    /me dusi się jeszcze bardziej i w szale paniki próbuje się ratować pytając:
    odrobiłaś już lekcje?^^umyłaś ząbki?...to szybciutko do łóżeczka...zaraz przyśle tatusia to opowie ci bajeczke^^

jeth..jeth! jesteś tu?...trzeba dziecku bajke opowiedzieć^^
  • /me wcina lizaki

w zasadzie to po odpowiedzi na pytanie zwiazane z lizakami jak narazie reszta mnie nie interesuje :fgrin:

poki co oczywiscie...jak sie skocza to nie recze za siebie :O...mamo =)

aa prawie zapomnialam /me umazana lizaczkiem zbliza ise do polika mamui :* ...dziekuje :fgrin:

a zeby offtopu nie bylo...to skad ten srebrny lizak 8o....zebym tylko nie swiecila jutro....albo...zreszta....najwyzej nie pojde do szkolki sysysy

zeieby umyte...juz pokazuje :fgrin:
    a kolysanke to kto zaspiewa :(
  • malina_24 napisał(a)
    Dżecik dlaczego szantażujesz mojego mężusia ??? :P

Kochanie no wiesz im więcej tym weselej ;) :P

o Dzecik wpadnę jak Malutka wróci i się na Ciebie poskarze :P ;)

Pozdrowionka ;)

mrrr no to ile planujemy??

Jeth ty jak zawsze błyskotliwy ^^ ile zamierzacie mieć tych pociech z malutką?? xD
  • malina_24 napisał(a)

Pozdrowionka ;)

Jeth ty jak zawsze błyskotliwy ^^ ile zamierzacie mieć tych pociech z malutką?? xD
  • malina_24 napisał(a)

Pozdrowionka ;)

• witaj jeth <yes>
    mam do ciebie jedno zasadnicze pytanie. pytanie moze z jednej strony wyda sie banalne, ale jak glebiesz wejzysz w jego sens, dostrzezesz jak to jedno male pytanie wiele odpowiedzi ci przyniesie. ja sam osobicie chcialbym poznac odpowiedzi na tryliardy pytan, ale jest to jedno, to jedyne, co trawi mnie teraz od srodka niczym pasozyt jakis. wiec sam widzisz ze zadac ci je musze, bo chce poznanaia odpowiedzi na nie mnie zabija od srodka jak juz wczesniej wspomnialem.
    oczywiscie licze na bardziej zlozona wypowiedz. wypowiedz typu tak/nie, w gre nie wchodzi. taka odpowiedz moze mnie zabic, sprawic ze zaczne sie dusic brakiem wiedzy ktora ty frogi jeth`cie masz mi dostarczyc, zaczne usychac jak roslina zostawiona na balkonie, podczas gdy jej wlasciciele, rodzicie ktorzy wychodowali ja od ziarenka, i robili sobie na jej tle zdjecia do porfolio pojechali na miesiac wakacji i teraz, podczas kiedy to wyzej wspomniana roslina usycha, nikomu niepotrzebna, zapomniana przez swiat, ludzie ktorzy chwalili sie nia, pija drinki z parasolkami na plazy zupelnie nieswiadomi tragiedi zachodzej w ich domu.

co do samego pytania - mam tez nadzieje ze nie wezmiesz go nazbyt do siebie, ze po odpowiedzi na nie, po odejsciu od kompa nie bedziesz sie dalej na nim zastanawial, nei bedziesz myslal, czy oby udzieliles napewno dobrej odpowiedzi i pogrozony doszetsnie w myslach swoch nie nasikasz na deske w toalecie bo malutka cie zabije ! mam tez wielka nadzieje, ze na pytania ktore zaraz tu zadam, a na ktore ty odpowesz, odpowedza sobie wszycyc tu piszacy, wszystcy tu zgromadzeni, odpowiedza sobie po cichu, w duchu, szczerze i prawidziwie, bo za odpowiedz ta nikt ich nie oceni, a sama odpowiedz moze sprawic ze stana sie zupelnie innymi ludzmi, ze staan sie lepsi, a swiat wczesniej poszczegany przez nich jako szary i mdly stanie sie jak za odjeciem magicznje rozdzki cudowniasty i fantastyczny.

CZY LUBISZ SIKAC POD WIATR ?

ps - za literowki przepraszam, ale bylem w wirze - poprawie przy okazji
  • ALX, jest to wynikłe z mojego nienajgorszego humoru tu na forum ^^ poza tym [; nie ma emotki lepiej oddającej mój z reguły nastrój ^^ no chyba że czasem ^^' i -.-' ale to już rzadziej ^^

Marchocjasz ^^ powtarzasz się ^^ co się stało z Lunarionem? ^^' ja chce Lunarioooooooonaaaaa ;(

eustachy, nie, nie lubie sikać pod wiatr :D To niehigieniczne :P i bezcelowe ^^ poza tym, u mnie w łazience nie ma aż takich przeciągów ^^
  • jeth napisał(a)

eustachy, nie, nie lubie sikać pod wiatr :D To niehigieniczne :P i bezcelowe ^^ poza tym, u mnie w łazience nie ma aż takich przeciągów ^^

to ja sie naprodukowalem jak glupi jakis a ty mi tylko jedna linijke ?
    pytanie
    czy zawsze checesz mnie tak perfidnie robic w konia ?
  • malutka... napisał(a)
    przepraszam ze nie było mnie tak długo^^ale byłam w jakiejś małej wsi pod Mielcem^^

Bez męza 8o Coś Ty tam robiła ;> ^^
    malutka... napisał(a)

Mistrz Jedi?...nie..chociaż jak teraz tak powiedziałeś to może^^....jak by się tak z bliska przyjrzeć^^...nieeee^^ nistrz Jedi był troszke niższy^^...

Wiedziałem że z Niego jest jedna wielka podrobka :D xD ^^ ;)

malutka... napisał(a)
    ach Supermanie nie dostałam od Ciebie zadnego PW :(

Nauka, nauka :( ... obiecuje że do paru dni będzie ... musze złapać siły w paluszki ^^ ;)

A dla Zięcia też macie lizaczka =) ?

Jeth ... zjadłeś tego pomidora :> ^^
    Ale goście się tu pojawili ^^ :D ;)

Miłego ;)

ps.
    Data Rejestracji: 02.01.2006

Ciekawe gdzie walniesz 1000 ^^

ps.2
    Czemu ja tu władzy nie mam :lol: xD ;)