jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hmm ciagle spisz czy juz sie obudziles bo gdzies cie widizalem na forum ;)
    ba i zdradz mi tajemnice jak ty mzoesz psac za dnia ja nawet po nockach za dnia nie potrafie usnac:/
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?
  • Pisałem pisałem :D chwilkę czy dwie :) nudyyyyy ^^
    poka śliwke ^^ poka poka ^^

Fik mik Figlu, bo dla mnie dzień to nie jest dzień :D a nocka to u mnie normalka [; da sięspokojnie spać w dzień [; wystarczy być odpowiednio zmęczonym ^^
    nie śpie od dłuższego czasu [; za dużo spraw na głowie ^^
  • ehh ladny wynik ciekawe jak mi pojdzie mam w poneidizalek chyba albo w srode ;) jedno o neimeicki jedno rto polski ustnyu poczekamy zobaczymy byle na temat czasow pogardy komisja nie postanowila mi ich zrobic bo przed ostatni jestem wkolejce czyli okolo 20 bede zdawal...

a tak przy okazji trzeba jetha wywołać
    <zaslaniam okna>
    <zamykam drzwi>
    <zapalam świece po kontach> ( nie koneiczne czarne ale w kształcie psiny ;)
    <pentagram>
    jeth jeth jeth ukarz sie... ( keidys to zadzialalo na spamie)

a tak na serio to zajrzyj na gg wesoła nowina nastała ;)
    a przy okazji gdzie ty jestes bo juz dawno cie na forum widac nie bylo
    żabka na sesji cie potrzebuje i takie tam ;)

P.S mam nadzieje ze wiesz jaka nagrode zostawia sie ciutludziowi
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fik Mik Figiel ().

• ..::Jeefo::.. Gratuluję :) jaki temat ciekawy miałeś? :)

Praludziu, chyba nie mówisz o specjalnym płynie dla owiec, prawda? :D od tego rosną włosy na klacie ^^
    Jestem jestem ^^ pentagram nigdy nie zawodził ^^ ych.. nie mam myszki teraz :| ledwo kompa udało mi się złożyć, a teraz nie mam myszki.. nie mam nawet za bardzo jak moderować :(
    ych.. :(
    jeszcze 46 godzin ^^

Supermanie, szkoda że Cię nie będzie :( naprawdę szkoda :( zaraz zacznę pisać odpowiedni temat [;
    hrhrhr ^^
    baw się dobrze ^^
    matura nudna, senna i tylko ja się na niej dobrze bawiłem :D naprwadę :D sztywniacy w tym roku ^^
    idę sobie :D wpadnę później :D
  • jeth napisał(a)
    ..::Jeefo::.. Gratuluję :) jaki temat ciekawy miałeś? :)

jeth :D

Science fiction i fantasy. Odwołując się do wybranych przykładów literatury fantastycznej, zaprezentuj podobieństwa i różnice w kreacji świata przedstawionego obu odmian gatunkowych
  • Witam ;)
    Dawno nie zaglądałam...

jeth napisał(a)
    Malina- ^^ Daleeeeko ^^
    i który Szymczyk ^^ TEN Szymczyk? ^^ o nim mówisz? [;

nie :P chodzi mi o TĄ Szymczyk :P

A jak tam maturka?? Jesteś już po??
  • ..::Jeefo::.. Ciekawa rzecz [; na podstawie czego tam opowiadałeś? :D tylko nie mów że jak każdy męczyłeś biednego J.R.R. ^^'

Malinko, już po ^^ I macie z Lunarem specjalne zaproszenie ^^ pytaj go o szczegóły ^^ dawno cię nie było :( oj dawno :( i co to za pozegnania? :(

i zapraszam wszystkich jutro o 21 do spamu ^^
    będzie się działo [;
  • jeth napisał(a)
    Malinko, już po ^^ I macie z Lunarem specjalne zaproszenie ^^ pytaj go o szczegóły ^^ dawno cię nie było :( oj dawno :( i co to za pozegnania? :(
    [;

CZyli jest tak jakbys chciał? :>
    Jakie zaproszenie?? Co się dzieję?? :>

a pożegnanie... ehhh... no tak wyszło nie mam teraz czasu życie mi sie trochę pokomplikowało i musiałam skończyć z tym nałogiem ;) hehe

czasem zajrzę ale raczej rzadko...
  • jeth napisał(a)
    ..::Jeefo::.. Ciekawa rzecz [; na podstawie czego tam opowiadałeś? :D tylko nie mów że jak każdy męczyłeś biednego J.R.R. ^^'

"Hobbit"
    "Las Duncton"
    "Doskonała próżnia"
    "Astronauci"

:P
    Przyznaje się męczyłem Tolkiena :(
  • jeth napisał(a)
    Zajrzyj teraz, przeczytaj parę pierwszych tematów a zrozumiesz :D
    ^^
    ych ^^
    Szkoda że Cię nie ma :(
    wpadnij czasem częściej :(
    ych ^^'
    nie zapomnij starego psiaka ^^'

no no ;)

Gratki ;)

czasem zajrzę..
    ^^mojego ulubionego modka nigdy nie zapomnę..
    ;) :*
  • ..::Jeefo::.. Ych ^^ biednego J.R.R. ^^ ych.. ^^ ale przynajmniej Hobbit ^^ niech zgadnę :D z czystego lenistwa :D bo najkrótsze :D
    ych ^^
    co za czasy ^^

Malinko ^^ mam nadzieję ze przyjdziesz ^^ ych ^^ naprawdę ^^ i z tym ulubionym tak znowu nie przesadzaj [; Jest wielu fajniejszych ode mnie ^^ w dodatku masz ich pod nosem ^^
    20h22min ^^
    ych ^^
    czas spać ^^

Pamietajcie ^^ dziś o 21 [; ech ^^
    przyjdzie ktoś? ^^
  • jeth napisał(a)
    ..::Jeefo::.. Ych ^^ biednego J.R.R. ^^ ych.. ^^ ale przynajmniej Hobbit ^^ niech zgadnę :D z czystego lenistwa :D bo najkrótsze :D
    ych ^^
    co za czasy ^^

Nie zgadłeś :)
    Hobbit to moja ulubiona lektura :)
    A mogę i nawet powiedzieć, że najlepsza jaką czytałem :)
  • Malina, przesadzasz ^^ i rozejrzyj sie ^^ same fajne modki, a ty takiego nudnego psiaka musiałaś wybrać .. ych ^^'
    11h..... żadnych lagów.... prooooooszę...

meloon, wszyscy są mile widziani ^^ przyłazić nie gadać ^^

..::Jeefoo::.. dawno go nie czytałem.. a jak chciałem się znowuż za niego wziąść to niestety ^^ chęci przerosy możliwości ^^ a potem już go musiałem oddać ;/ ychh.. Kiedyś jeszcze tam i z powrotem zostanie przeze mnie brutalnie przeczytane ^^ uwierz mi ^^

miłego [;
  • jeth napisał(a)
    ..::Jeefoo::.. dawno go nie czytałem.. a jak chciałem się znowuż za niego wziąść to niestety ^^ chęci przerosy możliwości ^^ a potem już go musiałem oddać ;/ ychh.. Kiedyś jeszcze tam i z powrotem zostanie przeze mnie brutalnie przeczytane ^^ uwierz mi ^^

miłego [;

Jeth :)
    Się pisze Jeefo a nie Jeefoo !!:P
    Bierz się za niego ostro !!
  • no i po zawodach :D

i jak sie juz czujemy w roli oficjalnego męża ;)

Brum? ^^ hyh ciężki kawałek chleba [; ych..
    no raz jeszcze dzięki :D

Jeth :)
    Się pisze Jeefo a nie Jeefoo !!:P
    Bierz się za niego ostro !!

No przepraszam :P tylko masz tych ślaczków, znaczków, mazów, nie wiadomo czego w tym nicku że każdy może się od czasu do czasu pomylić :P
    wezmę się ^^ przzy najbliższej okazji ^^
  • jeth napisał(a)
    No przepraszam :P tylko masz tych ślaczków, znaczków, mazów, nie wiadomo czego w tym nicku że każdy może się od czasu do czasu pomylić :P
    wezmę się ^^ przzy najbliższej okazji ^^

Jakby mnie złe moderatory nie dawały warnów to bym miał stare konto i normalnie napisany nick :P

Ja Cie pózniej przepytam z treści :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jeefo ().

• jeth napisał(a)

Supermanie, szkoda że Cię nie będzie :( naprawdę szkoda :( zaraz zacznę pisać odpowiedni temat [;
    hrhrhr ^^
    baw się dobrze ^^
    matura nudna, senna i tylko ja się na niej dobrze bawiłem :D naprwadę :D sztywniacy w tym roku ^^
    i

Niestety ... znajomi porwali na Juwenalia ... Ale wrociłem na zakończenie :P wprawdzie widze ze to cały czas trwa :D chyba jak wroce z Wakacji to dalej będa tam pić :D ^^

Gratuluje :]

Hehe ... kujon, dziobak :P ^^

Dalej męczysz Żubra o gwiazdki :> nie boisz się go :D ^^
    Malutka zarazi się forum czy raczej będzie obserwatorem :> ^^

Pozdrawiam ;)
  • Jeefo, było tyle spamować? ^^' opłacało się warny zbierać, co? ^^ teraz ja się muszę męczyć ^^
    ych ^^' przepytasz? ^^' ale po coo? ^^ nie wystarczy moje słowo? [;

Supermanie ^^ dziękuję :D
    Żubra? ^^ BAĆ SIĘ? :D muahahahahhahaha :D kpiiiiisz, prawda? :D
    a co do pytania numer 2 ^^ nie wiem ^^ może się rozkręci ^^ oby ^^
  • Superman napisał(a)
    jeth napisał(a)

hrhrhr ^^
    baw się dobrze ^^
    i

Niestety ... znajomi porwali na Juwenalia ... Ale wrociłem na zakończenie :P wprawdzie widze ze to cały czas trwa :D chyba jak wroce z Wakacji to dalej będa tam pić :D ^^

Gratuluje :]

Hehe ... kujon, dziobak :P ^^

Dalej męczysz Żubra o gwiazdki :> nie boisz się go :D ^^
    Malutka zarazi się forum czy raczej będzie obserwatorem :> ^^

Pozdrawiam ;)

pozwól ze ja tez odpowiem na to pytanie...
    malutka sie zarazi^^
    juz widac lekkie objawy^^
  • malutka... napisał(a)

pozwól ze ja tez odpowiem na to pytanie...
    malutka sie zarazi^^
    juz widac lekkie objawy^^

Nio nio ...
    A będziesz pilnować Jetha :> czy raczej będzie miał swobode :> ^^

Nie będe namawiać ale zachęcam do załozenia temacika w tym dziale board.ogame.pl/board.php?boardid=513 ;) ^^ Jeth się ucieszy ;) ... nietylko On ;) :D 8)

Jeth, powodzenia w pracy :D zostałeś sam :P ... tzn tylko na papierku :P bo wiadomo że wszyscy będe pracować :D