jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chomikowy - przegrałem raz i tylko dlatego że robiłem 5 rzeczy na raz i nawet nie patrzyłem co robię :D popatrz lepiej na ilość swoich porażek :D

malina - były w odpowiednim miejscu, to znaczy gdzie? :D bo ja byłem przy tym jak napisałaś pierwszego posta i od tamtej pory nigdzie onych nie widziałem ^^

..::Jeefo::..
    Buzi zostawiam na stosunki służbowe i dla płci pięknej :D niestety ciężko cię zakwalifikować pod owe punkty ^^
  • jeth napisał(a)
    ..::Jeefo::..
    Buzi zostawiam na stosunki służbowe i dla płci pięknej :D niestety ciężko cię zakwalifikować pod owe punkty ^^

Jeth to wejdz w mój profil i zobacz co pisze pod avatarkiem :P
  • jeth napisał(a)
    Superman - dawno dawno temu pan na B którego dawno już nie widziałem proponowa mi wyrobić legitymację członkowską :D ale do dziś jej nie widzę :P
    Ahhh ten pan B ... ost go nie ma albo jest pod innym kryptonimem :D ... może ja coś na to zaradze ...

Jeśli cię taka legitymacja zadawala to zapraszam do NAS 8) Jak przystąpisz to pomyślimy nad legitymacją z fotografią ^^ hehe
  • jeth napisał(a)
    He? a ty pamietasz chociaz ze jestes skarbnikiem fc claire i jetha ^^
    a jeszcze kasy z zadnej skladki nie widzialem ^^
    więc ty mi tu o zniżkach nie truj :P

Ano ... chyba kiedyś coś takiego było ... upsasa ... musze zajzeć do mojego Szwajcarskiego konta 8) :D ;)

Jak coś to odrazu mówie że kasa zagineła :fgrin:

Znalazłeś tą fanke z aparatem :> ^^

ps
    Dostałem powiadomienie że Zieffik tu pisał :D nie mogłem wejść do temacika :( ...
  • Malina, jak ty stawiasz takie warunki to się w życiu nie doczekasz :P

Superman, kto był kobietą z aparatem już nigdy sięchyba nie dowiem, ale zdjęcia spróbuję załatwić :D
    szwajcarskie konto mówisz.. nie przypominam sobie.. nasłać na ciebie urząd podatkowy żeby to sprawdzili czy sam mi oddasz? ^^
  • jeth napisał(a)
    Superman, kto był kobietą z aparatem już nigdy sięchyba nie dowiem, ale zdjęcia spróbuję załatwić :D
    szwajcarskie konto mówisz.. nie przypominam sobie.. nasłać na ciebie urząd podatkowy żeby to sprawdzili czy sam mi oddasz? ^^

ahhhh te kobiety ... pewnie Ona teraz obkleiła sobie cały pokój, uwazaj na siebie ... może to była psychofanka ^^ :D ;)

yyyy ... musze to przemyśleć :O :D ... musze komuś tą kase przelać żeby Jeth się nie dowiedział (pomyślałem) :D ;) ...

Jeth, qrde ... nie masz co robić o 5 :rolleyes: o tej godzinie się śpi a nie ... :P ;)
  • ..::Jeefo::.., nie chciałbym ranić twoich uczuć, ale kocham tylko jedną kobietę ^^ no dobra.. dwie..yyy... trzy... trzy.. cz.. czte.. nieważne.. ^^ zresztą ^^ nic nie mówiłem :P

Supermanie, ty śpisz? :D a kto dba o losy całej ludzkości? :D kto ratuje biedne kotki :D kto.. do diabła.. co się ze mną dzisiaj dzieje? :D
    co do przelewania i myslenia ^^ podać ci numer konta? :D nie.. nie umiem czytać w myślach.. po prostu następnym razem.. nie myśl na głos ^^
    pozdrawiam
    jeth ^^
    yy..
    tak ^^ jeth ^^
  • Ja :> spać :> No co ty :D ... no może czasami :P ... jak ja śpie to NieustraszonA ratuje świat :fgrin: wymieniamy się zadaniami ;)

Jeth ... jak ja myśle to ... nie podsłuchuj :P :lol: ;)

Wyświetla posty od 1 do 30 z 5.516 uzyskanych wyników ... yyyy ... myślałem że miałeś 6k 8o ...
    O co to chodziło w BNS ?( ... miałeś się dopisać :rolleyes:

ps.
    UPne ten temat bo nisko leży :P
  • Superman22 napisał(a)
    Ja :> spać :> No co ty :D ... no może czasami :P ... jak ja śpie to NieustraszonA ratuje świat :fgrin: wymieniamy się zadaniami ;)

Jeth ... jak ja myśle to ... nie podsłuchuj :P :lol: ;)

Wyświetla posty od 1 do 30 z 5.516 uzyskanych wyników ... yyyy ... myślałem że miałeś 6k 8o ...
    O co to chodziło w BNS ?( ... miałeś się dopisać :rolleyes:

ps.
    UPne ten temat bo nisko leży :P

Wyświetla posty od 1 do 40 z 6.999 uzyskanych wyników
    to jest 7000 ^^
    są jeszcze posty których wy nie widzicie ^^ i do których nie macie dostępu ^^ takich też nie wyświetla wam po naciśnięciu mojego szukaj ^^ pomyśl że mógłbyś sobie czytać posty z tematów do których "dostęp został zabroniony" tylko dlatego że wcisnąłeś szukaj ^^
    to nie jest takie proste :D
    i postaram się jużnie podsłuchowywać ^^

Dobra dobra ja wiem swoje... ;P
    Jeth każdy na tym forum wie co do mnie czujesz... ;D

wychodzi na to że tylko ja tego nie wiem ^^
    no dobra, czy będzie łaskaw mi ktoś powiedzieć? :D
  • Superman- to sącudze posty a nie moje :P tak to bym miał już koło 10 tys postów :D
    nie, nie planuje :P 255 postów w 15 minut jest i dla mnie zbyt wielkim wyczynem ^^ pijany byłem ^^ sam nie wiem dlaczego to zrobiłem :D więcej nie będe :D
    LAGOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE!
    ale skoro są to można z tego mieć jakąś frajdę, nieprawdaż? :D
    miłego ^^

Malinko droga :D jak ty oczekujesz że ja będę ogolony to najbliższa taka okazja wypada na przesilenie zimowe :P czy jesienne ^^ czy tam letnie ... pierun go wi ^^
    czekaj czekaj, cierpliwość to bardzo dobra cecha [;

..::Jeefo::.. napisał(a)
    Ok już Ci mówie :D

Jeth Ty mnie kochasz :D

Jowita?.... co ty tutaj.......
  • hehehe

no wiesz co aż taka cierpliwa to ja raczej nie jestem :P

no dobra w ostateczności może być "lekki" zazost :P ;)
    oby zdjątko było "świeże" ;)

Pozdrawiam i.. czekam ;)
    hihihi;)
  • jeth napisał(a)
    Superman- to sącudze posty a nie moje :P tak to bym miał już koło 10 tys postów :D
    nie, nie planuje :P 255 postów w 15 minut jest i dla mnie zbyt wielkim wyczynem ^^ pijany byłem ^^ sam nie wiem dlaczego to zrobiłem :D więcej nie będe :D
    LAGOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE!
    ale skoro są to można z tego mieć jakąś frajdę, nieprawdaż? :D
    miłego ^^

Mody oszukują z postami :P pewnie se po godzinach je dodaja :lol: ;)
    Lagom mówisz nie, ale lagujesz :P
    Duż pijesz % :> :D
    Mhy ... ja raczej nie mam frajdy z lagów :| ... ale wiem że większość je lubi ;)
    Plany na wakacje :> :)
    Masz samochodzik :> czy tylko tego Jumaka :lol: ;)

Pozdrawiam ;)
  • hehehe

no wiesz co aż taka cierpliwa to ja raczej nie jestem

no dobra w ostateczności może być "lekki" zazost
    oby zdjątko było "świeże"

Pozdrawiam i.. czekam
    hihihi

Malinko, lekki zarost to jest u mnie 10 minut po goleniu :D czyli tak czy tak musisz poczekać aż się ogolę :D a nie chce mi się na razie ^^

wolisz:
    Harrego Pottera czy Tolkiena ??
    Dobrze się uczysz ??
    Pepsi czy Cola ??
    Lubisz czytać ??

odpowiedzi masz zaznaczone na czerwono ^^
    ciekawe, Harry'ego Pottera czy J.R.R. Tolkiena :D tego dzieciaka nie znoszę :D Tolkiena co prawdę nie miałem okazji poznać, ale po jego dziełach wnioskuję, że ciekawie by się mogło z nim rozmawiać:)
    2. yyy.. co robię? :D
    3. Na to pytanie odpowiadałem również już ze trzy razy :D i to w pierwszym czy drugim poście :D
    4. czytam jak mogę, jak nie mogę to tez czytam ^^ a co innego mógłbym robić :D

Supermanie ^^ ech ^^ po godzinach a i owszem :D można sobie ponabijać :D ale ciiii ^^ i tak w trakcie pracy się najwięcej postów nabija ^^
    Nie spotkałeś nigdy palacza, który mówi że papierosy to zło? :D lagi są, to na nich jeżdżę :D pójdą sobie - uwierz mi, będę szczęśliwszy..
    rzadko piję ^^ naprawdę :) ostatnio piłem w sylwestra ^^ a wcześniej w wakacje :D nie ma z kim, nie ma kiedy, nie ma po co :)
    na wakacje planów jeszcze nie mam ^^ pewnie skończy się jak zwykle :) ale mi to nie przeszkadza :) może uda się zorganizować jakiś wypad na parędni i wsio. mi wiele do szczęścia nie trzeba :P a do irlandii za chiny nie pojadę :D nie w celach turystycznych ^^
    mam tylko junola ^^ dobrze że choć Pedro go wyśnił bo tak to nie miałbym nic :D ale cóż :)poczekamy - zobaczymy ^^
    miłego ^^
  • ehh... Dżecik... widzę że się jednak nie doczekam.. :/
    nie dotrzymujesz słowa...
    niechce mi się szukac tego jak obiecałeś ale, aż tak mi nie zależy.. :P:P:P
    myślałam jednak że jesteś "słownym'' człowiekiem :P
    mylić się rzeczą ludzką...

Pozdrawiam i miłego... ;)
  • ..::Jeefo::.. napisał(a)
    jeth napisał(a)
    Jowita?.... co ty tutaj.......

A tak ooo sobie przyszłam :)

I już wiem że to nie ty :D HA! ^^

Malina, nie denerwuj ludzi o 4 nad ranem :D a gdzie twoje zdjęcie? ^^
    co? wredna szantażystko? ^^

Masz :D tak wygląda człowiek pracy o 4 nad ranem :D
    i nie irytuj mnie już :P
    no chyba że ci zależy :)
    dobrej nocy :D

E: 4:15 stwierdziłem że z warkoczem łatwiej się pracuję ^^ przynajmniej włosy nie opadają na oczy ^^

E: parę warkoczyków później :D

E: tym razem warkoczyk na miejscu..

Ktoś coś jeszcze chciał? :D
    widzicie panowie i panie :D zapuszczajcie włosy :D będziecie miećco robić o 4 nad ranem :D
    pozdrawia -
    jeth ^^