jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

• jeth napisał(a)
    Sio ^^ Z daleka od mojej twarzy i mojego zarostu ^^ ogolony jak zawsze [; wierz mi na słowo ^^

Lunarion - to nie mi o to chodzi ^^ tylko poszkodowanym ^^ zresztą, czasem mógłbyś im odpuścić ^^

ostatnio jestem coraz milszy :] nie mam już żadnego oparcia w "siłach wyższych" . . zamiast tego jestem na celowniku i chcąc nie chcąc muszę się pilnować..

ale kulturalnie też potrafię zglebić ;)
  • Darkness Hawk napisał(a)
    Witka ;)
    ten mi się szczególnie podoba bo kiedyś miałem strasznie podobnego psiaka - kundelka....

ja ci dam kundelka ^^ wrrrrrrrrrr.... malamut a nie kundelka ^^

Jeth dlaczego niechcesz dać zdjęcia jak sie ogoliłś w koncu???

a może się nie ogoliłeś????

pprzyznaj się ;) :P ;)

Ja się golę regularnie :D w równych odstępach czasu ^^ odstęp czasu jeszcze nie minął ^^ minie za jakieś 8 dni ^^
    dobrej nocy :D
  • :P ja tak łatwo nie podaruję :P

zaraz kogoś ściągnę i będziemy męczyć :p

a jeśli chodzi o sytuację militarną w czechach to bardziej mnie interesuje sytuacja militarna na brodzie Jetha :P
  • To ja kilka pytań:P
    Jeth co tam w ogóle u Ciebie od dawna nie wiem co się z Tobą dzieje :P Pewnie na dniach spotkam Cię w krótkich rękawkach podążając po Mickiewicza:P
    Jak tam uni 28?:> Ilu was gra?
    Jak tam praca i szkoła?
    Pozdro:)
    A ja mogę co nieco powiedzieć o zaroście Jeth'a ale muszę mieć jego pozwolenie :P hehehe
  • Do diabła! zostawić mój zarost w spokoju :P ogolony jestem ^^ wiara czyni cuda :P wierzcie na słowo :P

Cubaza stary pryku ^^ gdzie ty się do grzybapieronajasnego podziewasz, co? :D nic się tutaj nie dzieje ^^ to co zwykle ^^ odstawiam za Jezusa ^^ idę czasem na zajęcia :P choć z reguły nie [; na krótkie rękawki na razie nie mam ochoty ^^ poczekam aż mi opuchlizna po ostatnim zastrzyku zejdzie :D a trzyma sie skubana :P na uni 28.. uni 28.. Kropka pytaj :D może jeszcze gra :D chociaż wątpie :D jak cośto ma przyjechać tak BTW pod koniec kwietnia ^^ może akurat się rozpogodzi na jakiś czas :P Biadolinki ostatnio widziałem ^^ Alvaro znalazł sobie kobietę ^^ or sth [; Koks jest jaki był ^^ ledwie tam się na kierunku trzymają ale nic :P ech ^^
    Pracę mi jakiś skurczybyk zakosił sprzed nosa a na szkołe nie narzekam :P nic wielkiego ^^ najwyżej posiedzę jeszcze jakiś czas w domu :P
    I mów sobie co chcesz :P nic nowego chyba im o moim zaroście nie powiesz :P ty nawet teraz nie wiesz jak wyglądam :D
    i jak cośto daj znać per gg bo po formacie nie mam numerów ^^
    tylko Kicka, Tomka i Kropka :P
    whatever ^^
    miłego :P
  • hoho Witam ... kope lat :( dawno mnie tu nie było ...

Czemu mnie tu nie zapraszasz :> :(
    Kto mnie widział w moich lateksowych bokserkach :> :P
    Podaj od tej osoby namiary ^^ :D ;) hehe ... nie, nie będziemy romansować za twoimi plecami :P ;)
    Twój stosunek do lagów w spamie :> :O
    Kiedy mi zapłacisz za UPy :> 8)

Pozdrawiam i życze spokojnej Nocki ... pfu ... chciałem powiedzieć spokojnego Dnia :D ;)
  • Malinko, bo lubię :D a coby rozbroić zupełnie stwierdzenie że jestem skryty, proszę was bardzo, mała rozpiska :D

I co was tak nagle wzięło teraz? :D najpierw Cub, teraz Jeefo a na koniec Superman :P
    ech ^^
    no dobra :D

..::Jeefo::..
    w zachowaniu kobiet, czy kobiety? :D
    Kobiet - raz zdarzyło mi się być na babskim wieczorku :D moja "milusia", jak to ktoś ujął, mnie wyciągnęła :D i wtedy zobaczyłem jak to wygląda naprawdę.. nie zyczę tego nikomu ^^ a najbardziej mnie uderzyło i tego nie potrafię zrozumieć do dziś coś, co zwie się dwulicowość, wielowarstwowość i ogólnie niepojęte zjawisko :D dziewczę które jeszcze chwilę temu było z wszystkimi w grupie, do której wszystkie się uśmiechały, gadały z nią etc. Po wyjściu zostaje obgadana od stóp do głów, teksty typu" nienawidzę jej" są na porządku dziennym ^^
    nie rozumiem po co one ze sobą przebywają skoro się nie znoszą ^^ to raz ^^

a w zachowaniu kobiety - oczekiwanie ode mnie że będę pamiętał z cyfrową dokładnością zdarzenia sprzed 5.. 6.. 10 miesięcy, które tak naprawdę były dla mnie nieistotne i dla mnie to był naprawdę drobiazg, a tymczasem samej jej wolno nie pamiętać o czymś dla mnie ważnym po dniu czy dwóch ^^
    P.S. A pewnie że tęskniłem :D

Superman22
    Dawno cię tu nie było, wiesz? :D
    nie zapraszam cię, bo to byłoby wmuszanie na siłę przyłażenia tutaj, a tego przeca nie chcemy ^^
    Widziała cię w twoich lateksowych bokserkach moja luba ^^ a namiary do niej mogę podać ci wyłącznie za jej zgodą ^^ Jeśli naprawdę chcesz z nią rozmawiać, to proszę cię bardzo ^^ ostrzegam, to jest chyba jedyna na świecie osoba która potrafi wykończyć mnie psychicznie :D wielu próbowało i zwykle kończyli przez to w psychiatryku ^^ jej przychodzi to z łatwością godną pozazdrooszczenia :P więc zastanów się czy na pewno tego chcesz :D
    co do romansu za moimi plecami, tego się nawet nie obawiam ^^ jakimś cudem jej jeszcze ufam, to raz. Dwa, sama czasem przyznaje że jestem chyba jedynym facetem który potrafiłby z nią wytrzymać ^^ i muszę jej chyba przyznać tu sporo racji ^^
    Lagi w spamie doprowadzają mnie ostatnio do szału.. w życiu nie miałem laga, w tym tygodniu miałem natomiast już dwa.. siedzenie do 5 rano tylko po to by mieć jakieś warunki pracy jakoś mi się nie uśmiecha.. naprawdę.. lubię moderować, ale w rozsądnych godzinach.. Lagom więc mówimy stanowcze NIE.
    Za upy zapłacę ci jak oddasz należność za reklamę w FC watsona ^^ wtedy może o tym porozmawiamy ^^
    ech.. dla mnie nie ma już podziału na noc i dzień.. dla mnie istnieje podział na mode ON i HIBERNATED. nie raz kończyło się to zasypianiem na podłodze, raz u mojej 'milusiej' i wielokrotnie na kanapie.. czuję się jak wieczny student - nigdy nie wiem gdzie obudzę się następnego dnia ^^ moje łóżko już chyba nawet o mnie nie pamięta ^^ ostatnio w nim spałem 3 albo 4 dni temu ^^
    a teraz chyba jednak pójde spać..
    tylko przeglądnę prezentacje sojuszy.. zrobiłem już 10 uni ^^
    dobrej nocy/miłego dnia ^^
    widzimy się koło południa jak mój net pozwoli ^^
    pozdrawia,
    jeth
  • no no piękna rozpiska "panie skryty" ;)
    szczególnie interesujący jest ten fragment o kobietach..
    jeth napisał(a)

Kobiet - raz zdarzyło mi się być na babskim wieczorku :D moja "milusia", jak to ktoś ujął, mnie wyciągnęła :D i wtedy zobaczyłem jak to wygląda naprawdę.. nie zyczę tego nikomu ^^ a najbardziej mnie uderzyło i tego nie potrafię zrozumieć do dziś coś, co zwie się dwulicowość, wielowarstwowość i ogólnie niepojęte zjawisko :D dziewczę które jeszcze chwilę temu było z wszystkimi w grupie, do której wszystkie się uśmiechały, gadały z nią etc. Po wyjściu zostaje obgadana od stóp do głów, teksty typu" nienawidzę jej" są na porządku dziennym ^^
    nie rozumiem po co one ze sobą przebywają skoro się nie znoszą

i zaraz mi powiesz że faceci są inni... byłam na takim wieczorku przy piwku.. sama nie wiem jak to się stało że dałam się namówić na coś takiego.. wrrr... to był pierwszy i ostatni raz... wrrrr...

jeth napisał(a)a w zachowaniu kobiety - oczekiwanie ode mnie że będę pamiętał z cyfrową dokładnością zdarzenia sprzed 5.. 6.. 10 miesięcy, które tak naprawdę były dla mnie nieistotne i dla mnie to był naprawdę drobiazg, a tymczasem samej jej wolno nie pamiętać o czymś dla mnie ważnym po dniu czy dwóch

no widzisz czasmi rzeczy mało istotne są naprawdę bardzo ważne ;)

to teraz takie pytanko:
    Co z tą fotą??? :P

ale upierdliwa jestem :P ;)
    hehehe

Pozdrowionka ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez malinowa ().

• Malina - co masz do wieczorków przy piwku? ^^
    poza tym, faceci jeśli się nawzajem nienawidzą to o tym wiedzą z miejsca.. nie robią do siebie słodkich oczek, uwag świetnie dziś wyglądasz i nie szczerzą do siebie zębów przez cały czas :D

no widzisz czasmi rzeczy mało istotne są naprawdę bardzo ważne ;)

natomiast te istotne są nieważne, tak? ^^

nie ma foty :P i nie będzie :P a gdzie twoja w takim układzie, co? ^^ innych potrafisz o to męczyć a sama nie dasz ^^ pfffffff..

e: 14:11 29 marca :D
    no dobra, skoro nalegasz ^^

oto co udało mi się uzyskać z pudełkiem tic taców z nudy :D
    powodzenia :D

Superman22
    Jezus maria.. nawet ja nie mam tego tematu w ulubionych ^^ wpadam jak sobie przypomnę ^^ ale staram się byc tu regularnie.. z reguły jak kończy mi się robota w spamie, to po prostu zmieniam końcówkę adresu z boardid=319 na 313 :)
    pamiętam tylko końcówkę HP 20, PS 44, spamu 319 i tą :D nie krzyczeć na mnie ^^
    w spamie mnie dorywasz.. no w sumie, ale ja nie zawsze mam czas żeby być dorwanym :) niektóre rzeczy mi po prostu umykają ^^
    I co to za kopiowanie moich wypowiedzi, co? :P pfff ^^ to jest wyjęte z kontestu :D pfff ^^
    i skoro nie chcesz namiarów, to tudno ^^ będę miał spokojniejsze noce ^^
    Spokojnego Dnia, Ciepłego wiaterku

nie dziękuje, u mnie z żołądkiem wszystko w porządku :) nie ma obaw :)
    Miłego dnia :D
  • jeth napisał(a)
    Malina - co masz do wieczorków przy piwku? ^^
    poza tym, faceci jeśli się nawzajem nienawidzą to o tym wiedzą z miejsca.. nie robią do siebie słodkich oczek, uwag świetnie dziś wyglądasz i nie szczerzą do siebie zębów przez cały czas :D

wrrr....
    to na jakim Ty "babskim wieczorku " byłeś?? chyba u jakichś nastolatek.. ze mną by coś takiego nie przeszło.. jak kogoś nie lubię to ten ktoś o tym wie :P
    a co do facetów.. to wy jesteście gorsze "plotkary" niż my :P

jeth napisał(a)natomiast te istotne są nieważne, tak? ^^

tego nie powiedziałam.. ale czasem warto zwracać uwagę na drobiazgi ;)

jeth napisał(a)nie ma foty :P i nie będzie :P a gdzie twoja w takim układzie, co? ^^ innych potrafisz o to męczyć a sama nie dasz ^^ pfffffff..

osz ty :P i tak wolę zielonkawe ;)
    poza tym ja Tylko Ciebie męczę :P ;)
    yyy... moja??? nikt nie chciał :P
    a była.. nie raz :P

Miłego dzionka ;)

...dalej czekam... ;) :P

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez malinowa ().

• jeth napisał(a)
    nie robią do siebie słodkich oczek, uwag świetnie dziś wyglądasz i nie szczerzą do siebie zębów przez cały czas :D

Hehe ... racja, Oni walą prosto z mostu :D

... "Stary ale masz więsniacką fryzure" :lol: :D ;) ...

jeth napisał(a)
    w spamie mnie dorywasz.. no w sumie, ale ja nie zawsze mam czas żeby być dorwanym :) niektóre rzeczy mi po prostu umykają ^^

Ost ciągle spotykamy sie o 1-2 w dzień (czyli nad ranem :D) Nie zapomne jak mi groziłeś warnem :O i kazałeś iść spać ;(

jeth napisał(a)
    I co to za kopiowanie moich wypowiedzi, co? :P pfff ^^ to jest wyjęte z kontestu :D pfff ^^

To jest robione dla dobra ogółu, trza sie poświęcić żeby inni mieli lepiej :D ;)

jeth napisał(a)
    nie dziękuje, u mnie z żołądkiem wszystko w porządku :) nie ma obaw :)

Gratusie :) hehe ... ciesze się :D

malina_24 napisał(a)
    yyy... moja??? nikt nie chciał
    a była.. nie raz

Ja tam nie widziałem :( ... chętnie zobacze 8) ^^
  • a co do facetów.. to wy jesteście gorsze "plotkary" niż my :P

buahahahahaha ^^
    sama to wymyśliłaś czy ci ktoś z tyłu podpowiedział? [; bądź co bądź, nie słuchaj go więcej :P
    osz ty :P i tak wolę zielonkawe ;)

zielonkawymi też próbowałem, ale chamsko mi się blokują w poprzek :D zrobiłem tylko jedną warstwę i się blokuję :D
    tamte zostawię sobie chyba na pamiątkę :D
    i daj zdjęęęęcięęęę^^ to wtedy będziesz mieć to o co prosisz :P
    hrhhrhrhr ^^
    You must present something of equal value in order to gain something :)
    That is the principle of equivalent trade ^^

Supermanie, ja ci groziłem dla twojego dobra :D nie ma potrzeby żebyś siedział całą noc :P wystarczy że ja siedzę :D normalni ludzie muszą sypiać :D ja jestem tylko modem więc mogę sobie na to pozwolić ^^
    ech..
    i ja ciągle się poświęcam żeby inni mieli lepiej :)
    dobra, idę na razie.. będę wieczorem :D
    w godzinach szczytu mój net chodzi tak że ech..
    Dobrej nocy ^^
  • jeth napisał(a)
    a co do facetów.. to wy jesteście gorsze "plotkary" niż my :P

buahahahahaha ^^
    sama to wymyśliłaś czy ci ktoś z tyłu podpowiedział? [; bądź co bądź, nie słuchaj go więcej :P
    niczego sobie nie musiałam wymyślać pracuje z facetami i wiem co mówie i zdania nie zmienie :P:P:P
    i daj zdjęęęęcięęęę^^ to wtedy będziesz mieć to o co prosisz :P
    hrhhrhrhr ^^
    You must present something of equal value in order to gain something :)
    That is the principle of equivalent trade ^^
    Prawo handlu :P ja tu nie przyszłam handlować :P
    a zdjęcia były i to nie raz w odpowiednim miejscu :P

Dobrej nocy ^^

Dobrej ;)