jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czy masz poczucie humoru :D jak patrzysz na swiat :D czy jestes punkiem ? :O
    lubisz pizze :> a jesli nie to co lubisz :>
    ile bedziesz miec dzieci :D
    moj brat tez psychologie studjuje :) :P...
    pozdro
    Songo 8)
  • Songo6 napisał(a)
    czy masz poczucie humoru :D jak patrzysz na swiat :D czy jestes punkiem ? :O
    lubisz pizze :> a jesli nie to co lubisz :>
    ile bedziesz miec dzieci :D
    moj brat tez psychologie studjuje :) :P...
    pozdro
    Songo 8)

Jeth'a dzieci to wszyscy ze spamu :)
  • Ufffff... ^^ małe zapuszczenie prezentacji ^^

..::Jeefo::..
    Tak, pamiętam cię jeszcze :D u mnie sytuacja już w normie, wszystko w miarę uporządkowane i unormowane, wszyscy niemal zdrowi prócz pani moderatorowej którą się w wolnych chwilach zajmuję ^^ nie ma o czym mówić :D

Songo6,
    niektórzy uważają że jakieś poczucie humoru tam mam.. niektórzy mnie nie trawią ^^ zależy jak leży ^^ różne miejsca, różny czas [;
    patrzę na świat z reguły przez okno ^^ świat mnie nie lubi ^^ i jest zimny i jasny [; środowisko zdecydowanie dla mnie nieodpowiednie [;
    Punkiem nie jestem, metalem, rasta etc również nie, nie utożsamiam się z żadnym nurtem. W tej kwestii przynajmniej jestem normalny ^^
    czy lubię pizzę.. hmm ^^ no cóż, dawniej lubiłem, teraz mam lekkie skrzywienie po pobycie w Irlandii :D tak jak i do piwa ^^ co za dużo.. etc.. [;
    Co lubię? Lubię.. haha :D chciałbyś :D za łatwo ^^ i zbyt osobiste pytanie :D tu są dzieci ^^ a kanał nie ma filtru ^^ przykro mi ^^
    Dzieci? nie licząc tych ze spamu? [; dwójkę.. może trójkę.. może dziesiątkę ^^ to tylko w 50 % zależy ode mnie, a niestety osoba posiadająca pozostałe 50 procent ich nadużywa ^^ więc.. sam widzisz [;
    Do wojska, to póki co mam kategorię A, ale będę zmuszony do nich zadzwonić, zorganizować komisję i przedstawić nowe papiery lekarskie. Wyszło żem alergik. i to poważny.
    A Metallice starą dobrą uwielbiam ^^
    Am I evil
    yes I am
    Am I evil
    I'm man - yes I am^^
    nic to że to cover, ale cover pochodzący z jednej z moich ulubionej ich płyt ^^

Coś jeszcze? :D
  • na cio choruszesz :> ? alergik :> jaka alergia :>... czy boisz sie latac ? choroba lokomocyjna :> ?? jk sie witasz z kumplami? kiedy bedziesz w szczecinie :> jakiego masz kompa... ?? :D ile bedziesz miec lat za 20 lat :D :> :D jak bylo w Irlandji ;> :P... jaka lubisz pizze :D :>
    czy zjadasz kolacje/obiad/sniadanie :> :D
    lubisz labradory :> :D
    ma byc duzo odpowiedzi :D musze wiedziec wszystko :D o i moze fote dasz :D :]
  • alergia na wszelkiego rodzaju trawy, nawet na pietruszkę.. i mój żołądek nie toleruje 99 procent owoców ^^ mogę jeść tylko banany i arbuzy [; i parę pomniejszych ^^
    nie boję się latania, nie mam choroby lokomocyjnej, z kumplami witam się zwyczajnie, poprzez podanie ręki ^^ jest jeden wyjątek, ale za długo by gadać [;
    w szczecinie nie planuję pobytu w najbliższym czasie ^^ jakoś mnie tam nie ciągnie [; w Irlandii było nietrzeźwo i nudno ^^ Lubię praktycznie każdą pizze którą tylko toleruje mój żołądek :D kolacje obiady śniadania w różnej konfiguracji i kolejności zjadam ^^
    do labradorów nic nie mam ^^ żadnego nie miałem, mało spotykam, więc trudno mi się o nich wypowiadać ^^
    fotę już dawałem ^^ aż za dużo razy ^^ i ten proceder zostaje zarzucony na dłuuuuugi czas [;
    dobrej nocy ^^
    jeth.
  • Sparkling Angel napisał(a)
    jeth dlaczego każdy dla kogo jestem "mniej" miły piszą do mnie PW z obelgami i uważają że sięz Tobą z pouchwalam ??? ^^

Szczerze - nie mam bladego pojęcia. Staram się wszystkich traktować na tym forum tak samo, i nie sądzę by ktoś tutaj czuł się traktowany jakoś szczególnie.. ech.. takie są minusy nawiązywania kontaktów z użytkownikami.. Prawdę powiedziawszy to twoje FC jest jednym z niewielu tematów w spamie w którym nie zostawiłem posta ^^ i do dziś nie wiem jak to się mogło stać ;)

Darkness Hawk - Dzięki wielkie :D starałem się ^^

Malina_24 - Dzięki ;) ja miałem pokazać moje golenie? ^^ nie sądzę [; moje golenie nie jest zbyt ciekawe :D może nie jest to zbyt częste zjawisko ale nadal nieciekawe ^^
  • dżecik :rolleyes: :) :tongue: :D 8)

Po 1 - nowy avek jest na miarę prawdziwego championa, może jednak pójdziemy na tą wystawę zwierząt futerkowych :D
    Po 2 - powiedz mi co jest najlepsze na gorące, letnie dni :].
  • Żubrzyk napisał(a)
    dżecik :rolleyes: :) :tongue: :D 8)

Po 1 - nowy avek jest na miarę prawdziwego championa, może jednak pójdziemy na tą wystawę zwierząt futerkowych :D
    Po 2 - powiedz mi co jest najlepsze na gorące, letnie dni :].

najlepiej posiedzieć przy żubrze... pozwól się po prostu jethowi przytulić xD
  • malina_24 - ja tam zaglądam :) wszędzie zaglądam :D tylko po prostu jakoś nie było tam widocznie tematu w którym bym się znalazł :D
    czekajcie czekajcie ^^ może kiedyś :D

Lunar - nie jestem do ciebie uprzedzony :P nie rozumiem zresztą o co ci tak do końca chodzi :D

Żubruuuuu ^^
    1. idziemy ^^ jestem gotów [; wygram dwie i będę juuuuuuuu [; potem to już tylko kasa i panienki ^^
    2.
    najlepiej posiedzieć przy żubrze... pozwól się po prostu jethowi przytulić xD

^^
  • Przytulić w gorące dni? Nie ma to jak wymiana potu w geście przyjaźni :D.

potem to już tylko kasa i panienki ^^

Ja zdaje się gdzieś miałem namiary na Twoją dziewczynę.
    /me zapisuje ten cytat w pamięci podręcznej Żubra :D
  • ehh te poty :D

pytam tutaj bo na gg nie chcesz napisac...
    czemu na spamie jest dziwna tendencja co do mnie??

PS:jeth nie cytuj moich dziwnych wypowiedzi^^

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Alucard ().

• Żubrzyk napisał(a)
    Przytulić w gorące dni? Nie ma to jak wymiana potu w geście przyjaźni :D.

potem to już tylko kasa i panienki ^^

Ja zdaje się gdzieś miałem namiary na Twoją dziewczynę.
    /me zapisuje ten cytat w pamięci podręcznej Żubra :D

yyy... Ja mam namiary na twoją dziewczynę również :D chcesz żebym wyciągnął te wszystkie brudy z przeszłości ^^ poza tym to nie ty masz namiary, tylko Lamcia przez przypadek..
    /me resetuje Żubra czyszcząc jego pamięc podręczną ^^

Lunar
    pytam tutaj bo na gg nie chcesz napisac...
    czemu na spamie jest dziwna tendencja co do mnie??

PS:jeth nie cytuj moich dziwnych wypowiedzi^^

Dziwnaaaa? ^^ nieeee ^^ znajdź swój post z moją edycją brzmiąca mniej więcej: " muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha
    po prostu musiałem ^^"
    a będziesz wiedział :D

P.S. twoje dziwne wypowiedzi całkiem są podobne do moich dziwnych wypowiedzi :D ^^