jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gdzie jest psiaaaaaczek kiedy spi :] czy on czasem bywa zuy ?

Dokad tupta gdy chce jesc - powiedz mi bo wiedziec chceeee :]

Zbieram dzieci kukurydzy!!! - "Amfetamina - produkcja, dystrybucja, masturbacja" :] :E
    Wujo miodzio jest na rencie niesponsorowanej przez GF
    Kiedy ranne wstają zorze, wujo miodzio w polu orze ;)

• malina - a jaki inny mógłby się mierzyć ze spamem? [;
    Turles- nikt nie jest chyba na tyle głupi żeby nie lubić maliny ^^
    I nie kłócić mi się tutaj ^^

miodzioo [; psiaczek kiedy śpi biega sobie po łąkach pełnych suczek i szynki ^^
    I niestety bywa zły [; chociaż rzadko ^^ ale za to bardzo [;
    gdy chce jeść tupta sobie do lodówki ^^ względnie do teściów ^^ chociaż ostatnio zarzucam ten niecny proceder [;
    nie, nie chce mi się rymować ^^

Girllllllllllllllllllll :*************** muahahahaha ^^ ze mną nie ma łatwo ^^
  • Malina, kto tu słodzi? ^^ nie znoszę takich ludzi [; ja cenię szczerość [;

Usagi ^^ kopę lat ^^ znowu się nudzimy po nocach? ^^

Wino jest niedobłe ^^
    czas nagle stanął gdy
    rozlały wino psy
    deszczoowe ^^
    mrrrrrrr [;

Co do Orphans to nie bij.. ale nie miał mi kto pożyczyć bym wysłuchał.. ale możesz mi podesłać ^^ ja nie mam takich miłych znajomych co dają takie prezenty na gwiazdkę ^^

Do musicalu? czyżbyś mówił o Black Rider? [; Bo jeśli tak, to muszę cię rozczarować ^^ moja ulubiona płyta ^^ genialna piła [; nieco później Rain Dogs, mrrrr ^^ a za nimi mniej więcej na równi Mule Variations i Blood Money ^^
    to pozwoli uniknąć nieporozumień [;
  • jeth napisał(a)
    Usagi ^^ kopę lat ^^ znowu się nudzimy po nocach? ^^

Wino jest niedobłe ^^
    czas nagle stanął gdy
    rozlały wino psy
    deszczoowe ^^
    mrrrrrrr [;

Co do Orphans to nie bij.. ale nie miał mi kto pożyczyć bym wysłuchał.. ale możesz mi podesłać ^^ ja nie mam takich miłych znajomych co dają takie prezenty na gwiazdkę ^^

Do musicalu? czyżbyś mówił o Black Rider? [; Bo jeśli tak, to muszę cię rozczarować ^^ moja ulubiona płyta ^^ genialna piła [; nieco później Rain Dogs, mrrrr ^^ a za nimi mniej więcej na równi Mule Variations i Blood Money ^^
    to pozwoli uniknąć nieporozumień [;

Nudzimy? Ja? Ja po prostu śpię mało :D

Wino dobłe jest [: tja, wiedziałem, że wiesz o co mi chodzi ^^

Nie będę bić, sam jak otworzyłem, to 5 minut musiałem zbierać szczękę z podłogi... Muszę przetrzepać widzę znów płytami, bo nie kojarzę brzmień z tytułami... Do nadrobienia [: przy spotkaniu trza się będzie wymienić ciut zbiorostanem.

Wiesz, gdzie Tom Waits odrzucał dość oburzony propozycję sprawdzenia pałkarza?

Nie, nie mówię o "Black Rider" [: Ta zagadka jest trudna
  • Nike Samotrake, bo tylko to mi wychodzi ^^
    wrrrrrrrr ^^
    poszukaj, poczytaj i nie męcz mnie ^^

Usagi,
    czyżby chodziło ci o Franks Wild Years?

Wiesz, gdzie Tom Waits odrzucał dość oburzony propozycję sprawdzenia pałkarza?

nie mam bladego pojęcia ^^ muszę pouzupełniać moją wiedzę o Waitsie ^^ znam kogoś kto mógłby mi w tym pomóc ^^ od niego się zaraziłem [:

A teraz zabieram się za słuchanie Mule Variations ^^ to wygląda tak że 20 razy w kółko teraz pójdzi Big in Japan a potem dopiero reszta płyty ^^
    I w końcu czas zabrać się za płyty których jeszcze nie słyszałem [;
  • No to zestaw pytań...
    1. Spam czy HP (chyba już się pytanie przewijało ale nie mogę znaleźć..)
    2. Krowa czy koza? (jw.)
    3. Troll czy ork?... Dajmy na to... U Tolkiena
    4. Smok czy szczur? :tongue:
    5. Porównywanie rzeczy nieporównywalnych czy nie porównywanie rzeczy porównywalnych? :P :D :tongue: (Sam nie łapię... Napisałem co mi przyszło na myśl... To chyba apropo następnego pytania)
    6. Szczur czy okręt podwodny? :D
  • Rattus - 1.Hmm.. Zdecydowanie Spam, ale w przypadku gdyby czytał to Żubrzyk to HP :D
    2. nie zadawałeś mi już czasem tego pytania? [;
    3. Hmm.. Troll? [; choć nie mam pewności ^^ i to brzydkie i to śmierdzi ^^
    4. wiewiórka :D idźmy na kompromis [;
    5. Yyy.. Micheal Jackson?
    6. Łódź podwodna o szczurzym napędzie jądrowym ^^

Malina - jakbyś zgadła ^^ nie chce mi się poświęcać tych kilkunastu minut na tak hmm.. mało znaczącą czynność^^

Nike S. Kto mnie niby denerwuje? [; Że niby ty? [; Buahahahaha ^^
    Przeca jestem na gg ^^ na życzenie [;
    ja stary pierdzioch jestem, a nie przedszkolak.. ech..
  • jeth napisał(a)
    Nike S. Kto mnie niby denerwuje? [; Że niby ty? [; Buahahahaha ^^tak ja :] i mozesz mi mowic girl :P bo widac, ze duzy wysilek wkladasz w to aby napisac moj obecny nick :P
    Przeca jestem na gg ^^ na życzenie [;widze, przedszkolaku ;)
    ja stary pierdzioch jestem, a nie przedszkolak.. jak to nie ? :P a kto sie w piaskownicy bawil? :Pech..