jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

• jeth napisał(a)
    Wolałbym jednak nie. to sprawa między mną a nią..
    Jakieś inne pytania?

stary skoro tak to ja nie wnikam , no nie ma sprawy
    pytań nie ma - ale ja tu wróce...
  • No więc.. Czy czujesz się przytłoczony problemami tego świata, wszechświata i gospodarstwa rolnego babci Jadzi?

Czy twoje miasto podoba Ci się?

Czy jest jakiś serial który podoba Ci się wyjątkowo (oczywiście pomijając wieczną modę na sukces, bo tą kochają wszyscy...)

Może pamiętasz jak mówiłeś o seppuku. Czy wiesz, kto najchętniej skrociłby twoje męki?

Byłoby to na tyle.
    MTFBWY
  • Batat- zieff.. czym przytłoczony? to świat ma jakieś problemy? [;
    moje miasto, a raczej to które jest najbliżej mnie jest ochydne :P i nie ma totalnie co w nim robić :P

Czy jest jakiś serial który podoba Ci się wyjątkowo (oczywiście pomijając wieczną modę na sukces, bo tą kochają wszyscy...)

na chwilę obecną? [;
    simpsonowie :D

Może pamiętasz jak mówiłeś o seppuku. Czy wiesz, kto najchętniej skrociłby twoje męki?

Niestety,ale na pozycję kaishaku najczęściej spraszano najbliższych przyjaciół, nie wrogów :) nie wiem który z moich przyjaciół raczyłby skrócić moje męki. :) zapewne większość z nich nie rozumie idei tego rytuału i nie raczyła by dopomóc..
    no nic :)
    jeszcze jakieś pytania?
  • ulubiony klub sportowy (tylko nie mów że Barcelona)

/i jak tu nie dojsc do wniosku ze takie posty to iscie spamerski spam^^
    sugeruje ukrocic ten nie do konca szczytny proceder ^^
    C.
  • Claire :D jak milo ze wpadlas :D

wiele jest klubow ktore lubie. A przynajmniej szanuje:
    Ajax Amsterdam,
    ManU,
    etc etc
    i wlasnie Barcelona. nie, nie zaczalem lubic Barcelony jak zaczela odnosic wielkie sukcesy. Ja pamietam Barcelone jeszcze z Kluivertem.. To byly czasy.. ech :(

ParaDus - ulubionym mym kolorem jest kolor czarny :) i jego bede sie trzymal :)
    Dlaczego Spam? :) kazdego kiedys rozlicza z jego win :D
  • Superman ->dzięki :P
    do Irlandii.. dopóki nie będzie takiej konieczności to wolałbym już tam nie jechać :)
    plany na wakacje moje są takie, żeby siedzieć w domku, popijać piwko i nie wlóczyć się po dziwnych krajach.. chociaż pewnie warunki będą inne.
    Modkiem będę tak długo, jak nie wysiądę psychicznie, nie wyrzucą mnie, albo nie przerwie tego wiele innych czynników :)

YoDa, faktycznie :D
  • watson napisał(a)
    no sie zgodze że Irlandia , Anglia i te okolice odpadają :P
    trzeba jechać gdzieś gdzie nie ma polskich dzielnic :D

To może do Krakowa ^^
    W Sylwestra szukałem miejsca na odpoczynek, wchodze do lokalu a tam nawijają wszyscy po angielsku :D

Eeee tam, Irlandia jest ok :P To co ze jest więcej Polaków niż Irlandczyków ^^

Co do Yody ... ost często natykam się na jego posty ... umie chłopak układać 2 wyrazowe zdania :D
  • Superman , co racja to racja , czasem idąc przez rynek czuje sie jak gośc :P
    a co do irlnadii - mi przeszkadza :P

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez watson ().

• watson, nie chodzi mi o Polskie dzielnice, tylko o:
    -tryb życia,
    -wrażenia ogólne
    -wrażenia stylistyczne
    -bariery językowe :P (oj noj, łot dyd ju soj?)

Superman, widac ze w Irlandii nie byłeś [;

Kornel18, hehe.. Lubię? :D Lubię? :D phi ^^ niestety z wszystkich automatów na jakich grałem nie udało mi się do niej dokopać ;( a teraz automatów praktycznie nie ma ;( chyba że w japoniii :) japończycy już mają na ten przykład Metal Sluga 6 :D
  • jeth napisał(a)
    Superman, widac ze w Irlandii nie byłeś [;

A właśnie że byłem :]
    Nawet w spamie o tym pisałem :P W pewnym temacie dla 30 latków 8)

Co do ilości Polakow w tamtym kraju to masakra :D bardzo mnie to denerwowało X( Ale poznałem fajną ekipe z Częstochowy :tongue: oraz ze Szczecina ;)

A byliście w USA :> Bo mam zamiar tam jechać za rok :P Może Pedrosssa spotkam ^^
  • Superman, pewny temat dla 30 latków dawno zaginął :| faktycznie :P nawet zapomniałem że był takowy ^^
    co niby podobało ci się w irlandii ?:D

Kornel18, jakby to ująć, mam MAME'a FX 32 z wszystkimi biosami wersja 110, metal slugi wszystkie przechodziłem już na wszystkie metody [;
    na kompie to nigdy ne jest to samo - nie ma tej wściekłości po durnym straceniu monety, nie ma tłumu dyszącego ci za plecami czekającego tylko aż skończysz, oglądającego jak grasz, wrzeszczącego na ciebie jak zrobisz głupi błąd [; nie ma całej tej otoczki i atmosferki :)
  • Podobno w Irlandii jak już coś jedzą to z octem... :tongue: Czy to prawda? :tongue:
    A był już ktoś, kiedyś w Tunezji??

No to może pytanie dżetowi jakieś zadam:
    Lepiej było na forum beze mnie czy ze mną? :lol: :lol: :>
  • jeth napisał(a)
    Superman, pewny temat dla 30 latków dawno zaginął :| faktycznie :P nawet zapomniałem że był takowy ^^
    co niby podobało ci się w irlandii ?:D

yyy ... pomyśle ... i jak coś wymyśle to tu napisze ... [SIZE=7]może Włoszki [/SIZE]:> hehe

Rattus ... ocet to tam jak u nas ... powietrze ^^ wrrrr Chrupki, ciastka, frytki ... wszystko z octem :rolleyes:

Pozdrawiam ;)
  • Ooo ^^ już myślałem że o tym zapomnieliście [;
    macie szczęście że tędy przechodziłem [;

Turles, po pierwsze mam teraz dużo mniej czasu, muszę posprzątać najpierw swoje sprawy.. po drugie, nie zaglądam tak dużo mniej :) po prostu rzadziej zdarza mi się zostawić jakiś ślad po sobie. muszę trochę od tego wszystkiego odpocząć. chyba trzeba będzie pomyśleć nad dłuższym urlopem :-/

Ice Sun, Pewno że lubię :) ciężko u mnie zarobić na adnotację: nielubiany przez osobnika znanego powszechnie jako jeth, chociaż i tacy się zdarzają :P
    sweter czy dres, hrhrhrhr ^^ sweter ^^ stanowczo sweter [; nigdy nie lubiałem chodzić w dresie ;)
    Pepsi :P u mnie w kolejności od góry idą sprite> mountain dew> pepsi> cola..
    o pozostałych się nie wypowiadam ;)
    Na te pytania zdarzyło mi się już odpowiadać jakieś dwa miesiące temu, chociaż trudno oczekiwać by ktoś to pamiętał :)
  • hrhrhrhr ^^
    ja do niego nic nie mam. To on wydaje się mieć coś do mnie. ^^
    Chyba jeszcze na szczęście się nie zorientował że moderuję też hp :P
    Ale nie pytajcie mnie już o to czy kogoś lubię ^^ zróbcie zbiorczą listę z wszystkimi interesującymi was nickami to wtedy będe odpowiadał [;