Ulubiony sport ??
jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
jeth napisał(a)
5. musze odpowiadac? to ciężkie pytanie jest
Musisz
Ida Święta wielkim krokiem,
Pachnie drzewko w Twoim domu.
Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem,
I życzenia złożysz komuś...
Bóg sie rodzi dla nas wszystkich,
W stajni płacze tak ukradkiem...
Znów odwiedzisz swoich bliskich,
I podzielisz sie opłatkiem...
Na te Święta co nadchodzą,
Życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodza,
I niech uśmiech w sercu gości..
Pytanka :
Ty to jethro_from_TMSC ?
Pozdrawiam![20:14] <LeeLoo> dziekuje :*:)
[12:44] <+COCACOLA> Goodbye my love, goodbye -
Ulubiona potrawa wigilijna ??
-
Ulubiony sport to chyba jednak Snooker taki porządny dobry snooker w wykonaniu O'Sullivana
Kogo najbardziej lubię, a kogo nie lubię w teamie.. No cóż, zasadniczo to dane mi było poznać tylko sporą część modków więc o teamie ze strony operatorków niestety nie mogę się wypowiadać, a kogo lubię w teamie najbardziej? hmm.. nie mam jakichś takich faworytów wszyscy modzi są podobnego pokroju ludźmi znaczy żądni krwi, nieludzcy, bez uczuć nie da się ich [size=1]nie[/size] lubić
Tak, ja to jethro_from_TMSC, tylko że kazali mi nicka skrócić
Ice Sun - Barszczyk z uszkami mrrrrrrrrrrr...
Wesołych świętuff -
jeth wiesz że cię nie lubię, ale święta sa i postanowiłem być dla wszystkich miły
wiec: Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego roka i...bogatego jajka :tongue: -
Szabla czy rapier?
Ak47 czy M16?
Spam czy Hydepark?
Rower czy hulajnoga?
[SIZE=1] Lady Claire czy Abnega? [/SIZE] -
J O K E R - Dzięki wzajemnie
Rattus - rapier - jest poręczniejszy
AK47 jest niezastąpione nie zniszczy tego mróz, woda, piasek ani nic innego
Spam zawsze i wszędzie spam
hulajnoga [; niewazne czemu [;
yy.. Lady Claire ? przynajmniej mnie nie bije -
Szczur czy chomik ? xD
Panda IS czy Avast ?
Modek czy GO ?
Zamieściłeś kiedyś pomysł w PIP ?
Fakacz czy wskazujący ? (palec xD)
Mandaloriański Pancerz Bitewny (heavy) czy Szata Mentora Zeishon Sha (v.light) ?
Rodzaj blastera ... Jonowy(na roboty) , Dezintegrator(przebija tarcze) , Zwykły czy Kriogeniczny[chyba tak się nazywał](zamraża)
Jedi czy Sith ? ...
Zbroja Płytowa czy Skórzana ?
Młot czy Morgenstern ?
Łuk czy Kusza ?
Ork czy Człowiek ?
Troll czy Goblin ?
eee ... narazie tyle xD -
To dorzucę coś apropo pytań Freeza:
Jango czy Boba Fett?
Krążownik Mon Calamari czy Niszczyciel klasy Imperial?
Jasna czy ciemna strona moczu? :tongue:
Yoda czy Darth Sidious?
Lorica segmentata czy zbroja płytowa?
Triaria czy Hastati?
Włócznia czy kopia?
Juliusz Cezar czy Oktawian August?
Rozbiory czy pakt Ribentropp-Mołotov?
-
Freeze_PL napisał(a)
Szczur czy chomik ? xD Zostałbym poćwiartowany jakbym odpowiedział na to pytanie xD przez jednego albo drugiego :P
Panda IS czy Avast ? wrrr.. Avast niestety jest nieskuteczny, a Panda zwalnia kompa jak diabli Kasper :)
Modek czy GO ? W zielonych siła
Zamieściłeś kiedyś pomysł w PIP ? Nie, nigdy moja umiejętność kreatywnego myślenia ogranicza siedo spraw poza ogame'owych :)
Fakacz czy wskazujący ? (palec xD) wskazujący ma więcej funkcji dzwonienie do drzwi, przeliczanie pieniędzy etc :)
Mandaloriański Pancerz Bitewny (heavy) czy Szata Mentora Zeishon Sha (v.light) ? Szata Mentora Zeishon Sha nie lubię jak coś krępuje moje ruchy. szczególnie gdy liczy się szybkość :)
Rodzaj blastera ... Jonowy(na roboty) , Dezintegrator(przebija tarcze) , Dezintegrator bardziej przydatny :P
Zwykły czy Kriogeniczny[chyba tak się nazywał](zamraża) Zostańmy przy zwykłym
Jedi czy Sith ? ... hmmm Sith mimo ze kazdy Sith to kawal Skurkowanca podoba mi się ich styl :D
Zbroja Płytowa czy Skórzana ? Tutaj rozsądek przemawia za płytową, chociaż dziebkę za ciężkawa dziebkę ^^
Młot czy Morgenstern ? hrhrhrhr nie ma to jak pokręcić sobie morgensternem vel korbaczem vel morning star jedna z moich ulubionych broni kiścień też wchodzi w grę hrhrhrhr ^^
Łuk czy Kusza ? hmm.. mam niechęć do długodystansowców jednak łuk, bo tu więcej zależy od umiejętności strzelca.
Ork czy Człowiek ? hmmm.. obydwaj mają swoje plusy i minusy Ork Najlepsza zabawa jest przy tępych osiłkach
Troll czy Goblin ? i tam, goblin to takie mięsko na rozgrzewkę z kolei Troll.. hmm.. chyba jednak Goblin :D
eee ... narazie tyle xD
Jango czy Boba Fett? Boba Fett, nawet mi żal że tak marnie zginął :(
Krążownik Mon Calamari czy Niszczyciel klasy Imperial? Krążownik kalmarów po głębszym zastanowieniu
Jasna czy ciemna strona moczu? :tongue: Ciemna
Yoda czy Darth Sidious? Yoda to co wyczyniał w drugim i trzecim epizodzie nie do podrąbania
Lorica segmentata czy zbroja płytowa? Zbroja folgowa (o ile dobrze myślę ) rzymianie nie mogli się mylić w końcu podbili w nich spory kawałek globu
Triaria czy Hastati? Na pewno nie triaria, za bardzo z tyłu jak na mój gust lubię być w centrum wydarzeń
Włócznia czy kopia? Włócznia bo chce mi się spać:D
Juliusz Cezar czy Oktawian August? Julek, bez niego nic by nie było
Rozbiory czy pakt Ribentropp-Mołotov? Rozbiory, pokazano nam gdzie dokładnie europa ma polskę..
:D -
jethro_from_TMSC napisał(a)
Tak, ja to jethro_from_TMSC, tylko że kazali mi nicka skrócić
A kto był taki okrutny ?
Pozdrawiam![20:14] <LeeLoo> dziekuje :*:)
[12:44] <+COCACOLA> Goodbye my love, goodbye -
Gotenks, hrhrhrhrhr, nie sądze, że chciałoby się użytkownikom wołać mnie per jethro_from_TMSC jest dobrze jak jest A już nawet nie pamiętam kto mi zmieniał nicka
-
rock czy metal?
google czy yahoo?
PiP czy SiO?
jezioro czy morze?
bagno czy kałuza?
woda czy snieg?
gołab czy mewa
ulubiony troll [SIZE=2]i dlaczego Jezus z Przedmieścia[/SIZE]?
ulubiony zwrot?
to tyle^^
no i up^^ -
Ulubiona bajka z dzieciństwa ??
-
rock czy metal? Rock, stanowczo rock.
google czy yahoo? przyzwyczaiłem siędo googlów [;
PiP czy SiO? SiO poczytaj sobie niektóre rzeczy tam [;
jezioro czy morze? Jezioro, bez problemu mozesz popływać, powędkować, porzucac kaczki, i w ogole jest sielanka a nad morze syf
bagno czy kałuza? Kałuża lubie kaluze [;
woda czy snieg? woda. nie znosze sniegu. jest wtedy dla mnie za jasno
gołab czy mewa gołąb przez wzgląd na czasy technikum i pomysł z gołębiem pocztowym wykorzystanym w niecnych celach ^^
ulubiony troll i dlaczego Jezus z Przedmieścia? ależ wy walczycie o to miano a idźcie ode mnie nie ma trolów na spamie
ulubiony zwrot? Pamparampampam
to tyle^^
no i up^^
Ice Sun - chodzi ci o ksiązkową, czy animacje [; z książek Alice, chociaż cięzko to bajka nazwac a animowanych mało co oglądałem.. jakoś mnie nie pociągały [; -
jeth napisał(a)
rock czy metal? Rock, stanowczo rock.
google czy yahoo? przyzwyczaiłem siędo googlów [;
PiP czy SiO? SiO poczytaj sobie niektóre rzeczy tam [;
jezioro czy morze? Jezioro, bez problemu mozesz popływać, powędkować, porzucac kaczki, i w ogole jest sielanka a nad morze syf
bagno czy kałuza? Kałuża lubie kaluze [;
woda czy snieg? woda. nie znosze sniegu. jest wtedy dla mnie za jasno
gołab czy mewa gołąb przez wzgląd na czasy technikum i pomysł z gołębiem pocztowym wykorzystanym w niecnych celach ^^
ulubiony troll i dlaczego Jezus z Przedmieścia? ależ wy walczycie o to miano a idźcie ode mnie nie ma trolów na spamie :P
ulubiony zwrot? Pamparampampam
to tyle^^
no i up^^
[;
Pytanie:
Nie wypiłes czasem za duzo ostatnio:>?? -
Lubisz Prisoner Break
-
Lubisz jakis kawałek GD:> jak tak to jaki:>??
-
Jeshua - z reguły rzadko piję. wiec to mozesz wykluczyc [;
Ice Sun - oglądałem, na początku ciekawie, ciekawie, ale 12 odcinek i odpuscilem [; to jest scenariusz na film a nie na serial niestety robi się potem tak strasznie nudno i tak strasznie na siłę.. na początku tak ładnie, wszystko pasuje do siebie, ładnie opracowane, wyjaśnione, a po jakimś czasie non stop w kółko to samo i sztuczne podtrzymywanie napięcia.. nie dla mnie [;
Jeshua - mówiłem że słyszałem wszystkie płyty GD, podoba mi się parę kawałków, ale nie będę grzebać po nocy żeby je wygrzebać -
Jak ci się dzieli Spam z Claire ?
Grasz w Totka ?
Stosujesz powiedzenia "Teraz to mi to lotto" , "Sieśnimi , sieśnimi" "Kozaczki w panterkę" , "Oj nie niszcz tej girlandy" itp. ?
Grałeś w Gothica III ?
Często grywasz w gierki ?
Ulubiona gierka ?
Ulubiony user i dlaczego Freeze_PL ? xD -
Dodam do pytania:
Jeśli grałeś w Gothica III To czy twój komp to wytrzymał?
Przy moim nie jest najgorzej ale czasem potrafi niezłą ścinę zrobić...
Apropo poprzedniego pytania:
Grałeś w jakąkolwiek część Gothica?
Piszesz na forum Gothic.phx.pl?
Jeśli tak to pod jakim nickiem?
Grałeś w Obliviona (Grrrrrr! )
Czy kiedykolwiek myślałeś o tym by rzucić posadę modka i posłać nas do diabła? -
Jak ci się dzieli Spam z Claire ? A dziękuję, nienajgorzej to ona jest w tej gorszej sytuacji :D
Grasz w Totka ? dawniej czasem wysyłałem, teraz siedzę na tyłku ^^
Stosujesz powiedzenia "Teraz to mi to lotto" , "Sieśnimi , sieśnimi" "Kozaczki w panterkę" , "Oj nie niszcz tej girlandy" itp. ? Ujmę to tak, oglądam telewizję niezmiernie rzadko zasadniczo to wiem tylko skąd są dwa z tych powiedzonek nie, nie stosuje ich
Grałeś w Gothica III ? Nie grałem poczekam aż stanieje sprzęt komputerowy i aż gothic III będzie w kolekcji klasyki za 25 złotych wtedy może pogram :)
Często grywasz w gierki ? teraz znacznie rzadziej, dawniej sięgrało, teraz jakoś mnie to nie kręci raz na jakiś czas coś odpalę :)
Ulubiona gierka ? no cóż Metal Slug - to raz Civilization III - to dwa (kupilem ostatnio za 25 zlotych czekałem na tą chwilę od wydania części IV a trzy to mario party 3 wychowałem się na emulacji przykro mi pewnie liczyłeś na jakieś bardziej znane tytuły [;
Ulubiony user i dlaczego Freeze_PL ? xD hrhrhrhrhr ^^
Jeśli grałeś w Gothica III To czy twój komp to wytrzymał? nie, nie grałem ale i tak by tego nie zniosl :)
Przy moim nie jest najgorzej ale czasem potrafi niezłą ścinę zrobić...
Apropo poprzedniego pytania:
Grałeś w jakąkolwiek część Gothica? jedynkę przeszedłem w przeciągu 24 godzin co więcej skończyłem ją w noc wigilijną przed kolacją w zeszłym roku [; w dwójkę również chwilę grałem kiedyś jeszcze będę zapewne jak kupię trójkę to będę przechodził wszystkie po kolei
Piszesz na forum Gothic.phx.pl?zaglądam tam od czasu do czasu, ale nie pisze niestety moze kiedys, jak moje skromne zdanie bedzie sie liczyc :)
Jeśli tak to pod jakim nickiem?^^
Grałeś w Obliviona (Grrrrrr! ) niestety, ale tylko pare godzinek, i prawdę powiedziawszy Morrowind to było arcydzieło, Oblivion nie sięgał nawet do podeszwy buta..
Czy kiedykolwiek myślałeś o tym by rzucić posadę modka i posłać nas do diabła? raz daliście mi ostro w kość, to był pierwszy tydzień mojego urzędowania i wtedy myślałem poważnie nad tym żeby złożyć rezygnację. ledwie przemogłem się żeby tego nie zrobić. Ale jak widać zostałem.. -
osiągnięcia w OGame ?
-
hrhrhrhrrh
na szczescie zadne [; teraz juz nie gram [; kiedys tam bylem w top i konto poszlo spac [; -
mp3 czy mp3
a czy b
FC czy BNS
Ad3k czy Zubrzyk xD xD
board.ogame.pl/board.php?boardid=313
czy
board.ogame.pl/board.php?boardid=513
xD czy xP
up czy -
jeth napisał(a)
kiedys tam bylem w top i konto poszlo spac [;
Ale dokładnie w top ile? Coś twojemu wilkowi w avku wyrosło -
Lato czy zima ??
-
wiosna czy jesień?
-
Uprawiasz Jogę ??
-
Jeszua - wav [;
a
hrhrhrhr [; FC BNSów [; dziwne ze nie maja jeszcze [;
Żubrzyk ma świetne nogawki [;
hrhrhrhr członkowie teamu [; przynajmniej tu nie moderuje [;
hhhmm "[;"
ja prawie nigdy upów nie robię
J O K E R - to było przeszło rok temu [; kolo 1200 sie chyba zatrzymałem [;
i to jest wianuszek [; Cruella uplotła [;
jesien, lubię deszcz [;
Ice Sun - Nienawidzę obu tych pór roku [; w podobnym stopniu [;
nie uprawiam jogi kiedyś medytowałem, ale teraz jestem na to zbyt zmęczony [; usnąłbym [;
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0