jeth napisał(a)
Girl- nie zrobie tego dla ciebiejesteś dla mnie wredna, niemiła, znęcasz się nade mną i jeszcze mam to dla ciebie zrobić? never!
A nie chce ci psuć zabawy bo to niegrzecznie![]()
ja sie nad toba znecam?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
jeth napisał(a)
Girl- nie zrobie tego dla ciebiejesteś dla mnie wredna, niemiła, znęcasz się nade mną i jeszcze mam to dla ciebie zrobić? never!
A nie chce ci psuć zabawy bo to niegrzecznie![]()
jeth napisał(a)
Mała dziewczynka w różowej sukience, brązowe włoski i niebieskie oczy
obowiązkowo z lizakiem w ręku
Nie zrewanżuję się tym samym, bo niestety wiecie jak wyglądam :D
jeth napisał(a)
A potem długo długo nici wróciłem, przeleciałem wszystkie działy na forum i w końcu z nudów wpadłem na spam
i dałem bana Nieustraszonej
od tego się zaczęło
Dostałem za karę multibana od Blaziego
i jakoś poleciało
i z tą dwójką miałem przyjemność rozmawiać w Spamie najwcześniej
![]()
jeth napisał(a)
Jeefo- niemuszę cię rozczarować
Blazi.
1. Uciekłem? niepo prostu świetnie sobie radziliście
No ale to mialo byc takie spotkanie rodzinne, a Ty nagle zniknales i jakos tak sie urwalo...
2. Zaskoczony? Nawet bardzochociaż faktycznie namawiałeś mnie do zakładania
to jednak nie dziwiło mnie że się nie pojawiłeś
Dlaczego Cie nie dziwilo?
3. hmmmPrzeczytałeś
"Dlaczego "Franky Fuckin' Four Fingers" i kto go gral?" to mi daje sporo do myślenia
bo musisz wiedzieć że widziałem przekręt
a to napisałem tylko tutaj
Bystrzacha z Ciebie, specjalnie dalem to pytanie jako podpowiedz, bo sam jestem z siebie dumny ze przebrnalem przez wszystko :D
4. Krzesło Łaski z płyty 'występ' Kaenżet. Punkt za wybor ;)
5. Benicio Del Toro, robił zakłady z kileramigdy nie płacił - ucinali.. ^^Podobal Ci sie Snatch, wiec musiales wiedziec...
6. Wrrrrrrrr..Gimli
Nie wierze :D. Ciesze sie ze myslimy podobnie...
7. A i owszem, Hobbit, Silmarillion, Niedokończone, Pozycze emote z gadu: <spoko>
8. Niespecjalnie.. Nie interesuję się raczej piłką nożną, czasem tylko coś obejrzęA inne dyscypliny? Gdzies widzialem cos o siatkowce?
9. Technik ElektronikTE i psychologia? o lol 0_o
10.PlumPlumPlumPlum^^ Mial byc dwuwers :irrit:
11.Od dziecka lubiłem LamborghiniHmm, ja tez zaczynalem od Diablo,ale potem sie duzo zmienialo, az do momentu gdy w Top Gear Jeremy Clarkson pokazal mi DB9 =)
12.Wole DB7Nie wierze...
13.Ujmę to tak, z hiphopu słucham w sumie jedną płytę- Kaliber 44 Księga tajemnicza prolog. ja jestem otwarty na wszystko, tylko musi to dla mnie mieć ręcę i nogi. A najczęściej zespoły HH są przeze mnie nie lubiane przez schematyczność tekstów. No to gust muzyczny mamy inny. Lubie K44, ale wybralbym bardziej rapowe kawalki, cala ksiega tajemnicza wpada dla mnie w takie dziwne klimaty... A paktofonika? Albo O.S.T.R.?
14.:) Duńce raz opowiedziałem w związku z tym historyjkę w prywatnej rozmowiezapytaj ją a może ci powie, jednakże wolę żeby to nie było upublicznione a w zamkniętym gronie
dlatego, nie napiszę ci tutaj
Dunka, gdzie jestes? Ide do Ciebie po kilka informacji :d.
15.Do czego.. hrhrhrhrI to jest prawidlowa odpowiedz :D
16.A dawajta![]()
17.Byłaby homoseksualistą.. Albo dziadkiem :P
18.Jowita Beatatrzeciego nie pamiętam
tylko ciii
No ladnie, jak ona sie dowie... :D
19.Bo skompromitowałem się totalnie i głupki zawsze wzbudzają sympatię?zle
20.Jeśli nie masz nic przeciwko to chętnieBo jak sam napisales na spamie - historia lubi sie powtarzac. Jak zobaczylem jak sie kajasz po multibanie, to od razu pomyslalem - "jakbym widzial siebie". Poza tym plusa dostales tez za te przeprosiny - kazde Neokid walczyloby jakimis durnymi banami dalej, a Ty zachowales sie tak jak powinienes - zrozumiales swoja wine :D
jeth napisał(a)
Jeefo - ale nie jesteświęc nie gdybaj
Blazi -
1. Przepraszam, ale na chwilkę musiałem wyjść a nie chciałem wam zawracać głowypoza tym świetnie sobie radziliście
No dobra, wybaczamy :P
2. Nie dziwiło mnie bo i tak sporo chyba o mnie wiesz :PNo ale jak masz pytania to pytajJak cos mi sie nawinie to zapytam
8. w siatkówkę to gralismy całe technikumw środy w szkole, w piątki na wynajętej sali
tak to czasem oglądam na krakowie jak jest
no to my tak gralismy w noge ;)
11. No widzisz, ja zaczynałem od countachachoć i miura miało zadatki na ciekawe autko
ale nie ten styl
i to dawno było
12. ja też![]()
13. Nieprzykro mi, ale to nie na moje uszy
tak tylko pytalem, doskonale rozumiem - ja tez raczej nie slucham wiekszosci tego co wymieniales gdziestam... Kazik jest jednym z wyjatkow, chociaz tez nie jestem jakims wielkim jego fanem...
20. Jak zrozumiałem ja durny co ja narobiłem, to jakże miałbym banować dalejAle na szczęście Kate mi to wybaczyła
ech
Acha, i dziękowałem ci za odcięcie od drzewa jak graliśmy w berka?
bo nie mogę sobie przypomnieć
Hmmm, niestety ja tak na dobre nigdy nie bawilem sie w berka bo jakos mnie omijala zabawa - albo mnie nie bylo albo was... Wiec to nie ja odcinalem Cie od drzewa :D... Chyba :D