Zaczyna się szpital z obrońcami jak co roku... Do kontuzjowanej trójki Evans, Jones, Smalling dołączył Ferdinand. Jego występ w jutrzejszym meczu jest niepewny. Już się boję o obronę na samą myśl, że w środku ma grać Carrick, który jest świetny tylko na swojej pozycji, a nie na ŚO. Obok niego Vidić, który po długiej przerwie nie rozegrał jeszcze ani jednego pełnego meczu. Może być ciężko, ale liczę , że SAF jakoś to poukłada. Może wprowadzi do składu młodego Woottona , który pewnie wyglądał na tournee, na pewno dużo lepiej zaistniał aniżeli Keane.
De Gea
Rafael - Wootton - Vidić - Evra
Valencia - Carrick - Scholes - Nani
Rooney - van Persie
De Gea
Rafael - Wootton - Vidić - Evra
Valencia - Carrick - Scholes - Nani
Rooney - van Persie

. Czegoś takiego to nie zrozumiem, co innego jakby odszedł 4-5lat temu, albo za 4-5lat. Na Fabregasa byłem wściekły przez długi czas, ale on wrócił "do siebie" do Barcelony skąd pochodzi, to zrozumiały krok, Nasri poszedł za kasą, ale on akurat jeszcze z swoją formą nie 'eksplodował' natomiast zdziwił mnie Clichy- wychowanek, jego odejście zaskoczyło mnie najbardziej ze wszystkich z ostatnich lat (a odeszło sporo dobrych graczy).
będą podobne do dzisiejszego z Evertonem :). Troche nabazgroliłem o Arsenalu w temacie MU, ale w ostatnich dniach temat Arsenalu, MU, i Premiership jakby sie zlały w jeden

Bodajże z 8 bramek przy 7 miał udział, 6 asyst i 1 bramka. Niesamowity wynik. Jesli kontuzje będa go omijały to będzie to niewątpliwie gwiazda Premier League.

Mam nadzieję, że obejrzę przynajmniej 2 z tych 3 spotkań, bo w tej kolejce zbyt dużo nie pooglądałem, więc nawet nic na napiszę w temacie o Premier LEague, bo nie oglądałem nawet MotM w BBC.