Zefir89 napisał(a):
Ponoć Rooney ma być wyłączony z gry na minimum 2 tygodnie. Nikomu źle nigdy nie życzę ale na pewno ułatwi to grę Chelsea ;].
na pewno 2 tygodnie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zefir89 napisał(a):
Ponoć Rooney ma być wyłączony z gry na minimum 2 tygodnie. Nikomu źle nigdy nie życzę ale na pewno ułatwi to grę Chelsea ;].
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez So Seductive ().
bacamody napisał(a):
Iniesta na final LM tez mial nie wrocic a jakos wrocil:)
El NuNo napisał(a):
Miałem skręconą kostkę i nie mogłem grać 6 tygodni
Przy sposobach klubowych lekarzy i tym jak ważny jest dla drużyny Rooney nie będzie go jakieś 3 tygodnie może 4
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
xenomorf napisał(a):
Nie zganiajcie wszystkiego na sędziów bo 1:0 dla Chelsea było by najbardziej sprawiedliwe Drogba strzelił po spalonym, a Macheda po ręce.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
Cezarcfc napisał(a):
Ja tam żadnych karnych nie widziałem. No może jeden jak by się bardzo uparł ale na pewno nie taki który musiał być podyktowany.
Furion13 napisał(a):
absolutnie nie zgadzam sie z opinia ze Moluda zagral reka
^Zaborca63^ napisał(a):
Cezarcfc napisał(a):
Ja tam żadnych karnych nie widziałem. No może jeden jak by się bardzo uparł ale na pewno nie taki który musiał być podyktowany.
1 karny - faul na Parku, z początku myślałem, że rzeczywiście nie było, jednak po obejrzeniu powtórki widać podstawienie nogi przez jednego z graczy z Londynu
2 karny - no to ta ręka, nie pamiętam kogo(chyba Malouda , ale nie jestem pewien) , ale wyraźnie widać było jak dotyka piłki ręką
sędzie pozwalał na zbyt ostrą grę , nie widział faulów, liniowy też się nie popisał, co tu dużo gadać..
2 pkt to niedużo, da się odrobić
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grant- ().
1 gość