No ja mam nadzieje, ze bedzie inaczej - nie jestem kibicem Manchesteru City ale imponuje mi ta druzyna w tym sezonie - smialem sie, ze kupili glownie napastnikow ale to dobry zespol. Wczorajszy mecz z Arsenalem - bajka, mimo, ze jestem fanem Arsenalu. Nie wyszli podstawowym skladem i to ich zgubilo. Praktycznie Manchester non stop w natarciu. Derby wygraliscie na fuksie, wiec mam nadzieje, ze Man City pojedzie Was 4 czy tam 5 styczniaViruSSSS napisał(a):
Co o tym losowaniu sądzicie ?Pary półfinałowe Pucharu Ligi :
Manchester United - Manchester City
Aston Villa - Blackburn Rovers
Mysle ze moze być cięzko z City ale w lidze wygralismy wiec nie widze problemu aby wygrac i w pucharze ligi . Nie ma zespołu niepokonanego
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
To raczej oni gonili wynik i trafili 2 bramki głównie przez dziwne błędy. No, ale jak wyglądał mecz to chyba wiemy. W każdym razie.
Pierwszy mecz u City. Ciężko będzie. Ciekawe czy SAF wystawi pierwszy skład ? -
tymczasem Czerwone Diabły znów zdobywają komplet punktów w Lidze
West Ham United 0:4 Manchester United
( 45' Scholes , 61' Gibson , 70' Valencia , 72' Rooney )
1 połowa bezbarwna, słaba gra jednej i drugiej drużyny, bramka do szatni Scholesa - piękny strzał w okienko
2 połowa to już prawdziwa gra Manchesteru, grali tak jak potrafią najlepiej, gol Gibsona z dystansu po pięknej wymianie piłek zawodników z United
oceny pomeczowe :
Kuszczak - 6,5 - dobry występ Polaka, jedna wyśmienita obrona rzutu wolnego, pewne interwencje, pare złych wykopów, ogólnie dobry mecz
Fletcher - 6 - jednak prawa strona obrony to nie jego pozycja, ale z powodu kontuzji innych graczy, musiał tam grać, przeciętny mecz Fletchera
Neville - 5 - jeszcze w 1 połowie zszedł z powodu urazu, najprawdopodobniej pachwiny
Brown 5 - niewidoczny, ok. 88 minuty nie wiadomo czemu zszedł z boiska, pewno jakiś uraz/kontuzja - od tego momentu MU grał w 10
Evra - 7 - jak zawsze wyśmienicie włączał się do akcji ofensywnych, dobrze podawał, niedużo brakowało a by strzelił gola
Anderson - 7,5 - dużo podawał, zaliczył asystę, ogólnie jeden z najlepszych zawodników na boisku
Scholes - 7,5 - piękny gol , dobrze rozgrywał akcję, główny konstruktor akcji w dzisiejszym meczu
Valencia - 9 - zawodnik meczu moim zdaniem, bardzo dobre dośrodkowania, piękny gol, asysta, cały mecz aktywny
Gibson - 7 - pierwsza połowa bezbarwna , pare nieudanych strzałów na bramkę, ale w drugiej połowie w końcu mu się udało i zaliczył widowiskowego gola z dystansu
Giggs - 6,5 - dobry mecz Walijczyka, pare ładnych zagrań, dobre podanie, pomimo lat..
Rooney - 6 - pomimo gola dużo dzisiaj nie zrobił, w 1 połowie w ogóle niewidoczny, w drugiej trochę więcej, ale też nie najlepiej, średni występ Anglika
zmiennicy :
Carrick - 5 - zmiennik za Nevilla , niewidoczny, przeciętny występ
Berbatov - 5 - dobre kilka podań, po za tym niewidoczny
Owen - 4 - niewidoczny w meczu
Cieszę się oczywiście wynikiem i grą Manchesteru, ale martwią mnie kontuzje. Praktycznie nie mamy już obrony... Ferdinand - kontuzja, Evans - kontuzja, Brown - kontuzja, Neville - kontuzja, Fabio - kontuzja, O'Shea - kontuzja
posypała się obroną MU, mam nadzieje, że szybko wrócą , bo kiepsko to wygląda... nie wiem czemu nie grał Vidic dzisiaj? nic mi nie wiadomo o jego kontuzji...Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
No ogólnie to jest problem w defensywie i to konkretny. Hargo wróci pewnie po styczniu to będzie na boczną obrone, ale myślę że w takiej sytuacji przydałoby się kogoś kupić, najlepiej kogoś uniwersalnego.
Druga połowa meczu wręcz świetna. Bawili się piłką, wymieniali podania, chwilami nawet grali w "dziada". Gibson poza bramką (piękną) grał siano Schools dobrze w destrukcji, w ataku równie dobrze.
Roo miał 1 groźną sytuacje, ale troszkę za mocne podanie. Brał czynny udział w akcji przy bramce Valencii. A tenże dżentelmen grał dobre zawody, groźne dośrodkowania, niezłe zwody i rajdy, bramka i asysta. Gdyby jeszcze mieliśmy jakiegoś egzekutora główek, eh... -
No i zostały 2 pkt straty do lidera tabeli - chelsea
West Ham 0 - 4 Man U
Man City 2 - 1 Chelsea
Czyli wszystko Gra. Pragne podkreslic jeszcze dobry wystep kuszczaka - kolejny
Zastanawiajace jest to ze foster grzał ławe Nareszcie Ferguson zostawił drewniaka i Tomek zaczyna bronić
UNITED.! -
Yamato Damashi napisał(a):
No ogólnie to jest problem w defensywie i to konkretny. Hargo wróci pewnie po styczniu to będzie na boczną obrone, ale myślę że w takiej sytuacji przydałoby się kogoś kupić, najlepiej kogoś uniwersalnego.
Druga połowa meczu wręcz świetna. Bawili się piłką, wymieniali podania, chwilami nawet grali w "dziada". Gibson poza bramką (piękną) grał siano Schools dobrze w destrukcji, w ataku równie dobrze.
Roo miał 1 groźną sytuacje, ale troszkę za mocne podanie. Brał czynny udział w akcji przy bramce Valencii. A tenże dżentelmen grał dobre zawody, groźne dośrodkowania, niezłe zwody i rajdy, bramka i asysta. Gdyby jeszcze mieliśmy jakiegoś egzekutora główek, eh...
egzekutor główek - Vidic, Ferdinand - kolejno grypa, kontuzja i wszystko jasne..
i potknięcie CFC , teraz już tylko 2 pkt straty
wydaje mi się, że walka o mistrza rozegra się pomiędzy tymi dwoma zespołami - Chelsea, Manchester Utd. , chociaż jeszcze za wcześnie by wysnuwać takie wnioski . -
Bardziej mi chodziło o napastnika który uczestnicy w każdej akcji ofensywnej. I tak, myślę tutaj o sprowadzeniu kolejnego napastnika. Myślę, że w tym okienku bramkarz nie jest potrzebny jeśli Toster nie zostanie wypożyczony (co jednoznacznie będzie wskazywało że niedługo odejdzie z OT). Priorytetem jest boczny obrońca do podstawowego składu, ktoś przebojowy, ofensywnie nastawiony. Następnie środkowy pomocnik i dopiero potem ew. napastnik.
I nie wkręcajcie mi nic o tym Dioufie, bo to kolejny młodziak
Jeśli United chciałoby sypnąć gotówką to odpowiednio Maicon/Yaya Toure/Dzeko -
A bracia da Silva? Nie wstawiać już Nevilla tylko Rafaela i git będzie. Mamy teraz mały problem z defensywą, ale problemy ze zdrowiem w końcu miną
-
a mnie się wydaje, że potrzebny wszechstronny obrońca, który będzie mógł grać na środku ja i na lewej i prawej obronie.
środkowy pomocnik ? ale po co? Scholes, Fletcher, Carrick, Anderson, Gibson , Hargreaves(niedługo wróci) po co nam więcej?
napastnik? tu już prędzej, za Berbatova, wtedy Owen i Berba na zmianę.
ps -Z dwoma nominalnymi obrońcami odleciał do Wolfsburga skład Manchesteru United. Oprócz Patrice’a Evry sir Alex Ferguson powołał na wtorkowy mecz Ligi Mistrzów 19-letniego Olivera Gilla.
Kadra Manchesteru United na mecz z Wolfsburgiem: Tomasz Kuszczak, Ben Foster, Patrice Evra, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Michael Carrick, Matty James, Darren Fletcher, Ji-sung Park, Anderson, Cameron Stewart, Nani, Oliver Norwood, Michael Owen, Danny Welbeck .
nie znam 4 zawodników , mianowicie Gilla, Jamesa, Stewarta i Norwooda , ciekawe czy któregoś z nich wystawi Fergie ;d -
Darth_Sidius napisał(a):
A bracia da Silva? Nie wstawiać już Nevilla tylko Rafaela i git będzie. Mamy teraz mały problem z defensywą, ale problemy ze zdrowiem w końcu miną
Rafael to młokos który nie wie jeszcze co robić. Dobry w ofensywie, lecz nieogarnięty w ogóle w defensywie (widziałeś te jego wślizgi bodajże z Boltonem? 2 nogami robione Powinien w sumie nawet wylecieć z boiska)
Fabio nie oglądałem często niestety.
Potrzeba nam ktoś klasowej światy. Chyba nie wstawimy kogoś nieobytego od razu do 1 składu? Od kogo on ma się uczyć?
Zaborca, ale nasi środkowi nie są rewelacyjni. Mamy 2 destruktorów (Hargo, Fletcher), IMO jednego skrzydłowego (Anderson jest nominalnym lewym skrzydłowym i tam bym go widział ) Gibsona młokosa który gra kiepski futbol oprócz niesamowitych strzałów i Carricka który gra...no właśnie. Ciężko go scharakteryzować, ale z formą jest przydatny. Bez formy bezużyteczny kompletnie. Scholes świetny, to jasne ale pogra może z rok, może z dwa. NIE MAMY ROZGRYWAJĄCEGO.
Chyba że zagramy ofensywnym pomocnikiem (Berba) + 2 napastników (Roo+nowy) -
Yamato Damashi napisał(a):
Darth_Sidius napisał(a):
Rafael to młokos który nie wie jeszcze co robić. Dobry w ofensywie, lecz nieogarnięty w ogóle w defensywie (widziałeś te jego wślizgi bodajże z Boltonem? 2 nogami robione Powinien w sumie nawet wylecieć z boiska)
Fabio nie oglądałem często niestety.
Potrzeba nam ktoś klasowej światy. Chyba nie wstawimy kogoś nieobytego od razu do 1 składu? Od kogo on ma się uczyć?
Zaborca, ale nasi środkowi nie są rewelacyjni. Mamy 2 destruktorów (Hargo, Fletcher), IMO jednego skrzydłowego (Anderson jest nominalnym lewym skrzydłowym i tam bym go widział ) Gibsona młokosa który gra kiepski futbol oprócz niesamowitych strzałów i Carricka który gra...no właśnie. Ciężko go scharakteryzować, ale z formą jest przydatny. Bez formy bezużyteczny kompletnie. Scholes świetny, to jasne ale pogra może z rok, może z dwa. NIE MAMY ROZGRYWAJĄCEGO.
Chyba że zagramy ofensywnym pomocnikiem (Berba) + 2 napastników (Roo+nowy)
ale przecież Scholes świetnie rozgrywa piłki(np. ostatni mecz z WHU) , a on tak jak mówiłeś pogra jeszcze ze 2 lata. Dopiero potem można by myśleć o następcy. A Fletcher jest w świetnej formie i niech tak zostanie, zmiennik Anderson , który też dobrze gra ostatnio oraz Carrick, który miewa różną formę. Gibson jeszcze się poduczy, Hargreaves wróci i git a co do lewoskrzydłowego Andersona , ja tam go widzę w środku pola, bo potrafi bardzo mądrze rozgrywać piłki na lewej to Giggs/Nani/Tosić .
Apropo Naniego...
Wolfsburg 0:1 Manchester United (po 1 połowie)
bramka - Owen (asysta - Nani)
no i po meczu
Wolfsburg 1:3 Manchester United
hat-trick Owena!
oglądałem tylko końcówke 1 i całą 2 połowe, więc nie ocenie zawodników wszystkich tylko niektórych
Kuszczak - 7,5 - bardzo ładny, kolejny występ Polaka
Evra - 8,5 - pracował w obronie i pracował, grał za całą obronę praktycznie
Fletcher - 7 - bardzo dobry mecz na prawej obronie
Park Ji Sung - 3 - podawał piłki przeciwnikowi, nic praktycznie, nie robił, w obronie puszczał, w ogóle nie krył, najsłabsze ogniwo MU
Nani - 7 - niezły występ + asysta
Owen - 9,5 - hat-trick , dużo się włączał do akcji , zasłużył na tak wysoką ocenę ;p
Obertan - 8 - wszedł w 2 połowie i od razu zaliczył asystę wykonał akcję , której nie powstydził się nawet Ronaldo, a można nawet powiedzieć , że młodziutki Obertan przewyższył mistrza
Scholes - 7 - dużo podawał, dużo widzi, widać doświadczenie
Anderson - 7 - dużo widzi, mądre zagranie, dobry mecz
Welbeck - 6,5 - dobry mecz, tylko brakowało wykończenia jak i w strzałach jak i w podaniach
Gibson - 5 - nic nie pokazał w 2 połowie, nie wiem jak w 1
reszta mi się nie rzuciła w oko
cieszy takie zwycięstwo Manchesteru pomimo tego, że grali 2 składem
chociaż styl w jakim grali w obronie był nie najlepszy, ale co się dziwić, jak wszyscy z kontuzją...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
Meczu nie widziałem, ale z tego co dowiedziałem się z tekstowych relacji to Kuszczak wcale tak świetnie się nie zaprezentował. Jego piętą Achillesa są wyjścia z linii bramkowej i gra nogami. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy Fergie będzie go wystawiał dalej. Miejmy jednak nadzieje, że popracuje nad tymi elementami, bo poza tym jest świetny (refleks ma prawie jak Peter Schmeichel)
-
No więc ... tym meczem Owen udowodnił chyba wszystkim , że wrócił do wielkiej formy jaką prezentował kilka lat temu grając w Liverpool'u . Ferguson wiedzial co robi . Dziadek ma jednak łeb . Obertan - mhmm tak , rowniez i za niego Sir Ferguson nie musi sie wstydzic . Ogolnie cala ekipa zagrala dobrze . Tylko w defensywie są jeszcze luki do uzupelnienia .
Glory United !
Pozdro. -
Nani dobry występ? Poza asystą (całkiem niezłą) nie pokazał się dobrze. Tracił sporo piłek, typowe dla niego bezproduktywne kiwanie żeby podać do tyłu. Obertan w kolejnym już meczu pokazał, że to on ma być zastępcą Giggsa.
Owen dobry mecz, w sumie "oprócz" tych 3 bramek to pokazał się średnio, ale to nie znaczy że źle. Żadnej z bramek sobie nie wypracował, 1 akcję zmarnował (choć w moim mniemaniu wszystko zrobił jak trzeba, tylko bramkarz się nie położył za pierwszym razem) 8 ale naciągane.
Tomek zagrał dziś przeciętne spotkanie, ale na końcu meczu ładnie się zachował (obrona na linii bramkowej) i de facto po jego paradzie wyszła kontra na 3:1 a mógł być remis. 6 bym mu dał, czyli występ bez fajerwerkow ani błędów. Przy bramce mógł sobie co najwyżej popatrzeć jak siatka się układa po strzale Dzeko -
Tomek znowu zagrał i to sie liczy. Nie zmarnował szansy, znów pokazał sie z dobrej strony. Oby grał jak najczęściej i twardo szedł na następce Edwina
-
o meczu z aston villa najlepiej sie nie wypowiadac !
Ronaldo wracaj bo 0 ruchu na skrzydłach, 0 wejsc w pola karne, 0 strzałów z dystansu ... co to miało byc ?
Widząc podkniecie cfc moglismy nadrobic punkty lecz nie ... kur...
Park - won, nie ma miejsca dla ciebie w składzie united 0 dynamiki, podania beznadziejne jednym słowem sie obijał
Wejscie owena i berby nic nie wzniosło poza 1 dobrym strzałem berby
Gramy dalej i zostawiamy za sobą ta smutna porazke mam zal do united za 0 ambicji zal panowie, nie po to wiekszosc siedziała na ławie z wolfsbutgiem zeby teraz dac dupy -
super, chelsea remisuje, a MU zamiast odrabiać to traci pkt i to u siebie ;//
1 połowa - 0 obrony , Ferdinand - wracaj jak najszybciej...
2 połowa - w ataku dobrze, w obronie dobrze, ale 0 skuteczności
oceny :
Kuszczak - 5,5 - w miare dobry występ 1 dobra interwencja
Evra - 6,5 - aktywny, dużo biegał, jak zawsze, najlepszy z obrońców MU dzisiaj
Vidic - 6 - poprawna gra w 2 połowie
Brown - 5 - dość słaba gra , nic nie pokazał..
Fletcher - 6,5 - nie jego pozycja, ale grał ładnie, chociaż parę błędów mu się zdarzyło
Anderson - 6 - próbował, próbował, ale nic szczególnego nie wniósł do gry
Carrick - 6 - parę ładnych strzałów, ale nic poza tym, dużo strat jak na niego..
Park - 3 - kolejny jego słaby występ , dużo strat, brak dobry podań, tragedia...
Giggs - 5,5 - przeciętny wsytęp..
Valencia - 7 - chyba najlepszy dzisiaj ze wszystkich zawodników z United..
Rooney - 6,5 - dużo biegał, aktywny, w obronie odbierał wszystkie piłki - za to 10, ale w ataku, mało skuteczny, pare strzałów, ale brak wykończenia i strzał w poprzeczke w 1 połowie...
zmiennicy :
Owen - 4 - to nie jego dzień... nic nie zrobił...
Berbatov - 3,5 - wspaniale pokazał jak się marnuje 100% okazje..
Giibson - 1 - temu panu podziękujemy...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
Co zrobić , taka jest ta piłka nożna ... Aston Villa jest solidną drużną , a United troche sobie zlekcewazyli tego przeciwnika :p . Pozostaje życzyć naszej drużynce Sz/O i dogoniecia Chelsea w nastepnej kolejce :p . No i rzeczywiscie , brakuje dynamiki i szybkosci w grze skrzydłami ... na szczęście okienko transferowe tuż tuż
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez David-san ().
-
David-san napisał(a):
Co zrobić , taka jest ta piłka nożna ... Aston Villa jest solidną drużną , a United troche sobie zlekcewazyli tego przeciwnika :p . Pozostaje życzyć naszej drużynce Sz/O i dogoniecia Chelsea w nastepnej kolejce :p . No i rzeczywiscie , brakuje dynamiki i szybkosci w grze skrzydłami ... na szczęście okienko transferowe tuż tuż
może i brakuje dynamiki, ale na pewno nie na prawej stronie Valencia w natarciu jest skuteczny
a Giggs na lewym już nie ma tej prędkości, chociaż miewa czasem dobre mecze, ale zawsze jest Evra na lewej stronie , który często się włącza w akcje w ofensywie, ale przydałby się rasowy lewy skrzydłowyPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
O tak, Antonio naprawde dobry jest.. Jakby sie kupiło Joaquina, Silve i/lub Ramosa byłoby ok Strata Ronaldo to jednak duży cios dla Diabłów, wyniki co prawda są (bo mamy jeszcze Roo walczaka ;)), ale jakościowo jest już dużo gorzej niestety. Valencia wg mnie kompletnie sobie nie radzi (mimo ostatnich troche lepszych występów). Może za dużo od niego oczekiwałem? W końcu od początku było wiadomo, że drugi CR7 to nie będzie..
-
Darth_Sidius napisał(a):
O tak, Antonio naprawde dobry jest.. Jakby sie kupiło Joaquina, Silve i/lub Ramosa byłoby ok Strata Ronaldo to jednak duży cios dla Diabłów, wyniki co prawda są (bo mamy jeszcze Roo walczaka ;)), ale jakościowo jest już dużo gorzej niestety. Valencia wg mnie kompletnie sobie nie radzi (mimo ostatnich troche lepszych występów). Może za dużo od niego oczekiwałem? W końcu od początku było wiadomo, że drugi CR7 to nie będzie..
Mimo, iż odszedł CR to ManU radzi sobie bardzo dobrze i będzie radzić jeszcze lepiej. Dobrze została załatana dziura po nim. Jedynie myślę, że można dokupić jakiegoś nominalnego pomocnika, który zajmie się dokładnym rozgrywaniem. Valencia nie jest zły, radzi sobie bardzo dobrze. Czasami każdy ma gorszy dzień, ale to nie przekreśla go na całej linii.
Co do meczu AV - MU, no trudno. Będzie lepiej ! GLORY
Uni 16: TOP 200 OFF
Uni 34: TOP 30 OFF
Uni Cosmos: TOP 600 ON
-
Radzimy sobie pod względem wyników i miejsca w tabeli, nie gry. Z tym nie jest zbyt dobrze. A co do Valencii.. Początek miał bardzo słaby, teraz może budzi sie z letargu (i oby pokazał pełnie możliwości już niedługo, w końcu jest to w interesie klubu), ale jak dotąd to co pokazał w żaden sposób nie przekonuje mnie, że dziura po CR została załatana. Ogólnie jak dla mnie takie osobowości jak Carrick, O'Shea czy Neville, no i ten nieszczęsny Valencia (mam nadzieje że teraz już będzie tylko lepiej) w kadrze są kompletnymi pomyłkami. Gary oczywiście szacunek za przeszłość, w końcu legenda klubowa, to był niegdyś doskonały obrońca. Ale te czasy niestety minęły, powinien pójść już w ślady Solskjaera, bo bardzo niewiele wnosi do gry. Taka smutna prawda
-
Valencia 4 bramki w 12 występach z tego co się orientuje i dodaj do tego sporo asyst po jego dośrodkowaniach. Gdyby jego drybling jeszcze nie opierał się tylko na przyspieszeniu byłoby świetnie, a tak jest tylko ok.
Mamy przynajmniej skrzydłowego, a nie skrzydłowego tylko z nazwy, bo CR7 biegł po skrzydle i schodził na atak, a często to w ogóle na szpicy stał zamiast Rooney'a.
Douglas Costa dostępny za 10 milionów funtów. Warto ryzykować ? -
Ale Diabły miały dzięki temu wbieganiu do środka mase okazje strzeleckich, więc chyba nie ma na co narzekać. Ale ma bardzo dużo strat w meczu, przynajmniej co oglądam jakiś mecz to skrzydło nie funkcjonuje zbyt dobrze. Nie licząc ostatnich czasów, jakby grał coraz lepiej. No ale mówie, jak dla mnie narazie to jest niezbyt trafiony zakup. Zobaczymy co dalej, obym mógł zmienić zdanie
Douglas Costa dostępny za 10 milionów funtów. Warto ryzykować ?
Na dwoje babka wróżyła -
Darth_Sidius napisał(a):
jak dotąd obejrzałem prawie wszystkie mecze MU w tym sezonie, a rzadko kiedy widzę, żeby Valencia słabo grał no może mecz z CFC mu nie wyszedł, ale resztę meczy na bardzo wysokim poziomie grał
problemy są jedynie w obronie, za dużo kontuzji, tu tkwi problem.
A gra Manchesteru bez Ronaldo wygląda ciekawiej, bo więcej jest akcji zespołowych -
^Zaborca63^ napisał(a):
jak dotąd obejrzałem prawie wszystkie mecze MU w tym sezonie, a rzadko kiedy widzę, żeby Valencia słabo grał no może mecz z CFC mu nie wyszedł, ale resztę meczy na bardzo wysokim poziomie grał
Moc podań od niego jest kiepskich, niedokładnych, przynajmniej co patrze w tv to widze strate. Może sie czepiam, może traci jak każdy, ale ja u niego zauważam tylko pomyłki z bliżej nieokreślonych powodów, nie wiem, w każdym razie dla mnie ma spore braki i nie jest gotowy, żeby być podstawowym Diabełkiem
A gra Manchesteru bez Ronaldo wygląda ciekawiej, bo więcej jest akcji zespołowych
Ale ciekawiej nie znaczy efektowniej -
efektowność nie równa się zwycięstwa
cały czas jesteśmy w czołówce, więc nie ma co się przejmować wpadkami, straty Ronaldo nie widać -
No jasne, że nie widać.. ManU jest w stanie, a nawet jestem prawie pewny, ze zdobędzie tytuł Premier League + Puchar Angli. Co do LM to nie jestem pewien, to jest zbyt duża loteria, ale myslę, że fianł osiągną
Uni 16: TOP 200 OFF
Uni 34: TOP 30 OFF
Uni Cosmos: TOP 600 ON
-
^Zaborca63^ napisał(a):
efektowność nie równa się zwycięstwa
Ale czy w poprzednich sezonach zwycięstw brakowało? Dla mnie lepiej połączyć przyjemne z pożytecznym (czyt zwycięstwa i efektowność), mecze ogląda sie wtedy z ogromną przyjemnością -
ale taka jest kolej rzeczy jedni odchodzą, drudzy przychodzą ;pp
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 12
12 gości