Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hangzhou Greentown FC - Manchester United 2:8 (0:4)

Bramki:
      Wang Hong You 78', Otto 90'
      Owen 23' 39', Berbatov 30', Tosic 32', Nani 50', Giggs 71' 81' 88'.

no oglądałem 2 połowę meczu, pod koniec MU za bardzo odpuszczało, mogli wygrać nawet ok. 10-0 , nie potrzebnie te 2 bramki stracone, gratulacje dla Fostera, który nawet nie udawał, że nie chce mu się rzucić.
    • Ja też kibicuje MU, a meczyk był piękny i mój idol strzelił hattricka :] i Nani dobrze si spisuję w okresie przygotowawczym, a co do Fostera to naprawdę nie chciało mu się rzucić :p
    • ^Zaborca63^ napisał(a):

Yamato Damashi napisał(a):

Dobra zabawa się skończyła bo przed nami mecze z wymagającymi drużynami, a nie kitajcami. Na początek z tego co się orientuje Boca Juniors później z Milanem lub z Bayernem z tego co się orientuje. Do dopiero będzie miłe dla oka :)

A na koniec z Valencią ;]
      O ile dojdziecie do finału tego turnieju :lol:
      [center]8 zniszczonych moonów
      23 ST - 10435% satysfakcji
      Ex Top 7 u18 :)[/center]
    • Bayernu można się obawiać, po meczach sparingowych jestem pod (lekkim) wrażeniem. Milan (niestety-bardzo lubię ten klub) przez problemy finansowe nawet po sprzedaży Kaki nie poczynił żadnych wzmocnień. A skład mają taki pół na pół.
      No i Becks jeszcze od nich odszedł (w sensie wrócił do Galaxy). Boca też trudny przeciwnik, grają trudną piłkę według mnie jedną z lepszych na świecie.

Jeśli zagramy tak jak na tournee po Azji (tj. świetna klepa, napastnicy na swoich miejscach, skrzydłowi nareszcie włączający się tak jak należy do oblężenia pola karnego czy na końcu nieszablonowe zagrania np. Naniego bądź Berby) to spokojnie wygramy ten turniej. Pokazują to gdzieś w telewizji czy będzie trzeba się męczyć z ustawieniami SopCastem.

EDIT:

No to sobie obejrzałem... Znów ten beznadziejny program :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().

• Meczu nie oglądam, śledze wynik. 83 minuta 2:1 dla MU. Bramka Andersona! Pierwsza w jego karierze w MU! No i bramka Valenci w swoim debiucie również cieszy. Finisz meczu, donieść zwycięstwo i jest się naprawdę z czego cieszyć.
      Ekipę z Argentyny uważam za ekipę którą można stawiać w jednym rzędzie z najlepszymi europejskimi klubami.
    • oglądałem tylko drugą połowe, Kuszczak ładnie bronił , tylko nerwowo wybijał piłki ;p
      Valencia b. ładny mecz , Ferdinand super ;d
      Fabio , starał się, ale nie dawał sobie rady z szybkim skrzydłowym Boca
      mecz w miarę ok, ale MU stać na więcej ;]

ps - gdzie był Owen ja się pytam? ;d
    • Manchester United 0:0 Bayern

karne 6:7

Trafili : Giggs, Anderson, Nani, Fletcher, Rooney, Scholes
      nie trafili : Evra, Evans

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().

• 1CRonaldo7 napisał(a):

Nie ma co się przejmowac takim turniejem najważniejsza jest liga i odzyskac to co nasze, czyli puchar LM xD
      o ile mi sie zdaje cr nie jest juz w mU wiec powinienes isc do real team
      zreszta nigdy tego ped*** nie lubialem sepem byl i tyle;]
      szkoda teveza ale i tak LM i premiership zdobedziemy;]
    • Stefanek55
      Proszę Cię, uspokój się.
      Ronaldo jest pewnego rodzaju symbolem potęgi Manchesteru United w latach 2007-2009(mowa oczywiście o piłkarzu), więc mógłbyś wypowiadać się o nim w nieco "cieplejszym" tonie. Odszedł do Realu, ale nadal odnosi się z wielkim szacunkiem do klubu z Old Trafford. W przeciwieństwie do Teveza, na temat którego nawet nie będę się wypowiadał, gdyż nie chcę sobie psuć nastroju...
    • Shepp^^ napisał(a):

Stefanek55
      Proszę Cię, uspokój się.
      Ronaldo jest pewnego rodzaju symbolem potęgi Manchesteru United w latach 2007-2009(mowa oczywiście o piłkarzu), więc mógłbyś wypowiadać się o nim w nieco "cieplejszym" tonie. Odszedł do Realu, ale nadal odnosi się z wielkim szacunkiem do klubu z Old Trafford. W przeciwieństwie do Teveza, na temat którego nawet nie będę się wypowiadał, gdyż nie chcę sobie psuć nastroju...
      ronaldo byl cienki w realu nic nie osiagnie bo nie umie grac;]
      w mu podawali mu pilki a tam?
    • ronaldo byl cienki w realu nic nie osiagnie bo nie umie grac;]
      w mu podawali mu pilki a tam?
      To ty chyba oglądałeś mecze z FIFY. Nie przeczę, że w Realu nic nie osiągnie bo Real jest klubem, który niszczy prawdziwe gwiazdy ale nie opowiadaj głupot, że CRonaldo nie umie grac bo wygrał dla MU nie jeden mecz.

• Litości nie powielajcie stereotypów. Stefan jeśli ktoś kto w przeciągu 2 sezonów strzela bodajże ponad 55 bramek jest cienki chciałbym żeby jeden taki cienias w Polsce się znalazł w ostatnich 50 latach i 500 następnych...

Real nie psuje żadnych gwiazd. Niektórzy są po prostu za słabi. Jeśli według Was ktokolwiek z drużyny "Galacticos" w tamtych latach się zmarnował to ja gratuluje. Jedyne 2 przypadki które zapadły mi w pamięć to Ronaldo i ewentualnie Owen aczkolwiek on w stosunku strzelone bramki/ występy w meczach wypadł bardzo dobrze.

Ronaldo przez 6 lat swojej kariery w MU z sępa wyrósł na kogoś kto potrafi grać zespołowo i na pewno nie czeka tylko na podanie jak np. Eto'o. Chyba znamy inny Manchester...
    • Yamato Damashi napisał(a):

Real nie psuje żadnych gwiazd. Niektórzy są po prostu za słabi. Jeśli według Was ktokolwiek z drużyny "Galacticos" w tamtych latach się zmarnował to ja gratuluje. Jedyne 2 przypadki które zapadły mi w pamięć to Ronaldo i ewentualnie Owen aczkolwiek on w stosunku strzelone bramki/ występy w meczach wypadł bardzo dobrze.

A Beckham? ;>

ps - sory za spam ;d
    • AAA tam beckham nie bechkam ... Nam potrzeba młodych i utalentowanych. Według mnie bardzo dobrym posunięciem SAF był zakup Antonio valenci. oglądałem skrot meczu wczorajszego z Valencią i powiem szczerze ze antonio gra podobnie jak ronaldo z tym ze mniej dryblingow i samolubstwa a więcej dosrodkowan i o to chodzi chociaz czasem jakis drybling tez się przyda. Co do owena to uwazam ze sobie duzo nie pogra w tym sezonie. Napastnikami raczej stałymi będą rooney i berbatov albo owen i rooney, bo owen i berbatov to jakos tak dziwnie :D ale kwestia zgrania
    • Owen nie wytrzymał presji wywartej przez Capello. 3 czy 4 akcje nie wykorzystane. Ale co tam sparing, w lidze jeśli strzeli co będzie mu wchodziło to będzie świetnym zmiennikiem. SAF będzie go wystawiał w 2 połowach z mocniejszymi drużynami jeśli wynik nie będzie sie układal i od 1 minuty ze słabszymi drużynami. Rywalizacja w drużynie jest potrzebna i to bardzo. W obecnym momencie NIE CHCE słyszeć o Villi w Manchesterze. Właściwie zgadzam się że nie potrzebujemy wzmocnień. Valencia? Jak na razie strzał w dziesiątkę. Może nie będzie gwiazdą formatu Ronaldo (choć mógłby być gdyby miał dziś np. 20 lat) ale klasowy skrzydłowy jest naprawdę bardzo osiągalny.
    • widziałem tylko skróty, bo jak próbowałem w necie obejrzeć to szkoda gadać, przerywało strasznie...

widziałem zmarnowane sytuacje Owena, 1 akcja gdzie Rooney mu podał a ten sam na sam nie trafił, oglądałem bardzo dokładnie i bardzo dobrze zachował sie bramkarz Valencii, który szybko wybiegł i uniemożliwił Owenowi skuteczny strzał ;) 2 akcja gdzie z prawej strony strzelał po podaniu i w bramkarza, to już powinien być gol.

A.Valencia - piękne dośrodkowania ;] coraz bardziej go lubię ;p

no ~ładny meczyk, teraz Chelsea o tarcze dobroczynności ;>
    • Dobra :) Jutro mecz o tarczę. ManU - Cfc.
      Cieszy to iz w meczu nie zagra w zespole chelsea joe cole i byc moze zhirkov ktory narzeka na bole kolana :)
      U nas tez wszyscy nie będą mogli zagrac np. van der sar.
      Ale mysle ze i tak mamy wystarczająco silny skład by zagrozic bramce cecha.
      Wedlug mnie powinien byc taki skład :D(moje fantazje) :

Br: Foster
      Ob: Evans, Evra, Ferdinand, Brown
      Pomoc. : Valencia,Scholes,Anderson,Nani
      Nap. : Owen, Rooney

Z tym składem powinnismy sobie poradzic. martwi mnie tez to ze vidic opusci początek sezonu :( serb jest swietnym obroncą.
    • Yamato Damashi napisał(a):

Kuszczak- Jeśli ktoś myśli, że jest gorszy od Fostera to jest w wieeeeelkim błędzie. Foster to drewno :)
      tutaj sie zgodze
      Kuszczak przynajmniej swoimi interwencjami pokazuje klase, a Foster to pupilek SAF i tak naprawde jest sredniej klasy bramkarzem. Moze z czasem oszlifuja ten diament i cos z niego bedzie...
    • Co do fostera to jego występ w jutrzejszym meczu stoi pod wielkim znakiem zapytania :)
      Ferguson ma ból głowy kogo wystawic ale mysle ze Jednak postawi na Fostera, choc uwazam ze Kuszczak moze się z nim rownac :)