Witam Szanownych "Przeciwników". No muszę powiedzieć, że z mojej strony, to nie był ten Man, którego się baliśmy przed meczem. Tyle strat Man chyba nie miał w żadnym meczu w lidze, albo i nawet dwóch z rzędu.. Gra bez pomysłu i co tu dużo mówić.. od 60. minuty widać było, że United już nie miał sił biegać.. W moich oczach tylko O'Shea trzymał poziom. Mam nadzieję, że jeszcze zagramy o wysoką stawkę. Pozdro serdeczne
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
przez Kryśkę i spółkę przegrałem 3 piwa : (
cóż Barca była lepsza z każdej strony
ide płakać dalej -
E tam nie zawsze można wygrywać. I tak MU doszedł daleko i zrobił coś co nie udawało się przez ostatnie parę ładnych lat żadnej z drużyn.
Dobrzy mecz Ronaldo. Rooney niestety bezpłciowo. Barca w formie. Gorszy dzień MU i to wystarcza... -
MU grało dobrze do momentu kiedy Barca strzeliła bramkę.
Potem mieli może jeszcze jakieś pojedyncze akcje ale bez efektu.
Nie ma co ukrywać, Barca grała lepiej i zasłużyła na zwycięstwo.
Park o którym jeden z portali napisał jaki to świetny zawodnik nie pokazał nic.
Rooney też za dużo nie pokazał. Ronaldo coś tam próbował w pierwszej połowie.
Do 10 min. stworzył nawet kilka ładnych akcji ale w 2. połowie zaczęły mu puszczać nerwy.
Carrick nie wiem co robił na boisku ale raczej nie grał.
Evra niby coś tam próbował ale i tak kiepsko. Vidic przeciętnie.
van der Sar w sumie nie grał źle ale pierwszą bramkę mógł obronić, druga to ewidentny błąd obrony.
Niby to Barca miała mieć problemy z defensywą ,a wyszło na to że dużo większe miał ManU.
Szkoda takiego wyniku, łzy mi się do oczu cisną bo nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego grali tak słabo?
Chelsea grała dużo lepiej z Barcą w półfinale niż MU teraz. -
Przegrałem paczkę papierosów i jazdę furą... Jak pisałem, z kumplem wypiłem kilka piw, i po meczu się dla zabawy biliśmy Zły jak nigdy, bo tak słabego meczu w wykonaniu MU dawno nie widziałem... W
... Mimo wszystko, zawsze z MU.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Szaman 16 ().
-
Yamato Damashi napisał(a)
Dobrzy mecz Ronaldo.
dobry mecz? w ktorym miejscu? przez pierwsze dziesiec minut byl aktywny
i co z tej aktywnosci przyszlo? 30 metrow od bramki baa 40 nie wazne kopnie se pilke moze sie uda
i nie wazne ze kolega na skrzydle wypluwa pluca w nadziei na podanie
widac bramke to wielki ronaldo musi pokazac kto jest gwiazda
moze posiada najlepsza technike na swiecie jest szybki ma uderzenie z daleka potrafi grac glowa
co z tego jak zawsze gra bez glowy?
jejku mam nadzieje ze go kupi jakis real czy inny milan
wtedy bedzie kasa na zatrzymanie Tevez'a i kupienie jeszcze kogos
i MU stworzy naprawde swietna druzyne -
Mjazz napisał(a)
Yamato Damashi napisał(a)
Dobrzy mecz Ronaldo.
i co z tej aktywnosci przyszlo? 30 metrow od bramki baa 40 nie wazne kopnie se pilke moze sie uda
moze posiada najlepsza technike na swiecie jest szybki ma uderzenie z daleka potrafi grac glowa
i MU stworzy naprawde swietna druzyne
Właśnie popieram cię
co do meczu:
gratuluję wam walki, gry do końca i że nie graliście takiego antyfutbolu jak chelsea tylko otwarty mecz -
Szkoda,szkoda...
Rooney mnie najbardziej zawiódł, a na niego najbardziej liczyłem.
Cóż, Barca miała swój dzień...
Ale jest jeden pozytyw. Prawdopodobnie odejdzie Ronaldo, a na jego miejsce wskoczy Franck Ribery (trwają rozmowy z Bayernem).
Ribery i Rooney to będzie znakomita para nie do zatrzymania.
No i jeszcze ciekawe co z będzie z Tevezem?
Poczekamy, zobaczymy.
Glory, glory Man UnitedPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez NecroMan ().
-
Mjazz napisał(a)
i MU stworzy naprawde swietna druzyne
Przynajmniej próbował. Oddał parę groźnych strzałów. Na dla całej drużyny i tak był jednym z lepszych. Wiedział przynajmniej co chce zrobić.
A Ronaldo nigdzie nie odchodzi. -
W sumie tylko Ronaldo i Rooney próbowali, Giggs był całkowicie niewidoczny, Carrick tylko tracił, zmiany niewiele wniosły, ogólnie zawiodłem się na tym "Wielkim Manchesterze" który wczoraj grał fatalnie i bez polotu.
-
zamiast Giggsa mogl grac od poczatku Tevez...
szkoda, mimo, ze zadna z tych druzyn nie byly tymi jakie chcialem zeby byly w finale to wolalem zeby wygral Manchester.
ale Barca zdominowala cale boisko i wybila z rytmu
widzialem tylko rozpaczliwe ataki i brak skladnej akcji w wykonaniu Manchesteru -
NecroMan napisał(a)
Szkoda,szkoda...
Rooney mnie najbardziej zawiódł, a na niego najbardziej liczyłem.
Cóż, Barca miała swój dzień...
Ale jest jeden pozytyw. Prawdopodobnie odejdzie Ronaldo, a na jego miejsce wskoczy Franck Ribery (trwają rozmowy z Bayernem).
Ribery i Rooney to będzie znakomita para nie do zatrzymania.
No i jeszcze ciekawe co z będzie z Tevezem?
Poczekamy, zobaczymy.
Glory, glory Man United
Już mnie to wkurza, jak chce iść to niech idzie, a nie afere robi czy zostanie wiem, że to olbrzymia strata i w ogóle, ale jeśli ma psuć atmosferę, gadając za plecami z przyjaciółmi o tym jakby bardzo chciałby grać w Madrycie to wolę patrzeć na United z piłkarzami, którzy oddaliby za ten klub życie jak Wayne czy Carlos:)
Co do transferów :
Przydałby się pewny środkowy pomocnik.
W miejsce Giggsa, który niedługo już się pewno pożegna z Old Trafford powinien zagrać Ribery, Ribery się nadaje do MU .
mój wymarzony skład na następny sezon
Van der Sar(BR)
O'Shea(PO) Ferdinand(ŚO) Vidic(ŚO) Evra(LO)
Carrick(DP) Anderson(OP)
Ronaldo(PP) Ribery(LP)
Tevez(N) Rooney(N)
mogliby tak zagrać (przy zakupie Francuza)^^
ps- Valencia z Wigan nie potrzebny namPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
W finale zdecydowanie brak pomyslu na gre:(
na przyszły sezon widze taki skład manchesteru:
====Van Der Sar====
Evans=Vidic=Ferdinand=Evra
Ronaldo=Scholes=Nani=Ribery
=====Tevez=Rooney==== -
Ribery bardziej by się wam przydał jako rozgrywający niż winger Anderson to jest cieniutki Carrick defensywny Scholes już stary a Ryan też winger A panienkę niech MU sprzeda do Realu i tak ich nie zbawi. A 70mln funciorów piechotą nie chodzi.Menelinho
-
WaRiAt. napisał(a)
W finale zdecydowanie brak pomyslu na gre:(
na przyszły sezon widze taki skład manchesteru:
====Van Der Sar====
Evans=Vidic=Ferdinand=Evra
Ronaldo=Scholes=Nani=Ribery
=====Tevez=Rooney====
dlaczego brak O'Shea? przecież on bardzo dobrze sobie radzi z Barcą też grał przyzwoicie. -
No pewnie,O'Shea jest dobry. Potrafi nawet nieżle zastąpić bramkarza.
Jeszcze Darren Fletcher - nie zapominajmy o nim, pechowcu który nie mógł zagrać za kartki w finale.
No i Berbatov albo młody Rafael da Silva, może coś z niego będzie.
MU - Ribery
[URL=http://sport.onet.pl/0,0,1978606,wiadomosc.html]http://sport.onet.pl/0,0,1978606,wiadomosc.html[/URL]
Chelsea - Ribery
sport.onet.pl/0,0,1979259,wiadomosc.html
A teraz coś z dalekiej przyszłości:
[URL=http://www.sport.pl/pilka/1,65080,6647151,Eric_Cantona__Bede_trenowal_Manchester_albo_reprezentacje.html]http://www.sport.pl/pilka/1,65080,6647151,Eric_Cantona__Bede_trenowal_Manchester_albo_reprezentacje.html[/URL] -
Wy lepiej nie zapominajcie że wraca Owen od następnego sezonu (wedle tego co mówi SAF). Andrson długo się nie nacieszy grą w 1 składzie
Ribery jak najbardziej za. Wart każdych pieniędzy. -
Witam xD Udziele sie chociaz jestem kibicem Chelsea Londyn xD:)
Chcialem sie z wami podzielic moimi uwagami dotyczacymi srodowego wieczoru xD:) Barca wygrala bo ManU gralo zbyt otwarcie ! nie broni sie widac bylo odstepy miedz obrana a pomoc ManU nikt sie prwaie nie wracal xD:)
a teraz moze cos o transferach xD:) Podobno Ribery zostanie w Bayernie xD:) chociaz ja w to watpie mysle ze on postanowil juz ze odejdzie xD sam powiedzial ze che aby to byla liga hiszpanska xD:)
Chelsea juz zlozyla za niego oferte w wartosci podobno 47 mln Funtow:)
Bardzo bym chcial zobaczyc Riberego w Chelsea xD:) -
Mniej emotek się nie dało?
Chelsea juz zlozyla za niego oferte w wartosci podobno 47 mln Funtow:)
Gdzie to czytałeś? Na Onecie? Pewnie z "The Sun" czy jakiejś innej gazetki która lubi pofantazjować. Faktem jest że MU złożyło ofertę jakiś czas temu opiewającą na kwote bodajże 40 mln Euro (wtedy tak nie wymiatał). Plotki głoszą że teraz zaproponowali 62 mln Euro. Barca zarzeka się że będzie chciała kupić Riberyiego bo wiedzą jaki on jest ważny dla Bayernu. Do Realu nie pójdzie bo miał już taki wybór (Bayern lub Real).
Trzymamy kciuki za hit transferowy numer 1 tego okienka. -
nie moglem wcisnac do składu 12 pilkarzy
uwazam ze evans tez bardzo dobrze sobie radzi i godnie zastepował ferdinanda
Szczerze wam powiem ze teraz to chetnie widze u nas w składzie riberyego oraz ja bym dołozył do kasy za ronaldo jeszcze dla nas sneijdera to bylby super skład -
Sezon uwazam za udany 3 puchary ... hmmm nie jeden klub by tyle chciał
Choc liga mistrzow bardzo mnie zawiodła to i tak jestem dumny z manchesteru
Glory glory man united czekam na jakiegos dobrego, szybkiego i walczącego za wszelka cene skrzydłowego w składzie manu a ronaldo niech idzie za te bajeczne pieniadze do realu ...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez oCoChodzi ().
-
Stało sie Ronaldo - gwiazda Manchesteru został sprzedany do realu
Mysle ze SAF za te pieniądze kupi kogos powaznego
Proponuje Riberyego ale wszyscy wiemy ze SAF jest super managerem i na pewno cos wymysli -
i dobrze teraz kupić Ribery'iego i wyjdziemy na +
-
Zastąpili Cantone, Beckhama więc i za Ronaldo przyjdzie młody skrzydłowy. Przeżyjemy.
Ciekawe czy Krystyna poradzi sobie w Hiszpanii. -
a co myślicie o Robbenie? nadałby się chyba do MU, ale czy SAF wpadnie na pomysł, żeby go kupić
-
ciekawe ile "kibicow" odwroci sie od Manchesteru po stracie CR
napewno troche Was ubedzie -
A moim zdanie dobrze że go sprzedali
może i nie jest zły ale na pewno jest przereklamowany
jest kilku moim zdaniem lepszych i tańszych pomocników od niego -
Wedlug mnie tez dobrze juz powoli miałem dosyc tego bulwersowania sie ronaldo za cos czego nie było
Wogle sie nie wracał jak stracił piłkę a najlepiej to by lezał cały mecz na murawie(przeciwienstwo teveza)
Natomiast uwazam ze za wszelką cenę SAF powinien zatrzymac teveza
Co do Robbena.. hmm nie przekonuje mnie ten piłkarz. Messi, Ribery, Imbrahimovic... to jest konkret
EDITbr>
Franck Ribery raczej nie zmieni latem barw klubowych. Bayern wycenił bowiem swojego skrzydłowego na 90 mln funtów. Zawodnik z bawarskim zespołem jest związany kontraktem do 2011 roku.
Ribery odpada:D chyba ze SAF padł na głowePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez OCB ().
-
OCB napisał(a):
Wedlug mnie tez dobrze juz powoli miałem dosyc tego bulwersowania sie ronaldo za cos czego nie było
Wogle sie nie wracał jak stracił piłkę a najlepiej to by lezał cały mecz na murawie(przeciwienstwo teveza)
Co do Robbena.. hmm nie przekonuje mnie ten piłkarz. Messi, Ribery, Imbrahimovic... to jest konkret
Messi - marzenia
Ribery - zobaczymy
Ibra - przereklamowany
A Robben wystawiony na sprzedaż , może pokusi się MU o niego
ed// CR poszedł na 94mln więc Ribery za 90 mln , czemu nie?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
^Zaborca63^ napisał(a):
OCB napisał(a):
Messi - marzenia
Ribery - zobaczymy
Ibra - przereklamowany
A Robben wystawiony na sprzedaż , może pokusi się MU o niego
ed// CR poszedł na 94mln więc Ribery za 90 mln , czemu nie?
1. Marzenia sie spełniają
2. Nie sądze aby SAF wydał takie pieniądze na Riberyego
3. Lepiej Kupic 2 Solidnych piłkarzy za tą kwotę
4. Moze SAF podkusi Robben moze...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 18