A ja oczywiście jak zawsze jestem w opozycji która uważa, że Chealse ujarzmi Barce. Albo karne albo 1:0 lub 2:1 będzie. Dużej ilości bramek raczej się nie spodziewam czy super tępa gry. Chealse powinno grać pasywnie i czekać na swoje szanse. Wbrew pozorom w pierwszym spotkaniu mieli naprawdę ciekawe sytuacje a grali "z kampy"
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Barca z ogromem szczęścia awansuje do finału.
Oglądając mecz ciężko mi było stwierdzić z kim byłoby wygodniej grać Manchesterowi. Barca zaprezentowała się znacznie gorzej niż w meczu z Realem, zadecydował geniusz niesamowitego Iniesty.
Sądzę że gdyby nie ten sędzia, finał rozgrywalibyśmy z Chelsea.
Trzymam kciuki za Man United !
Rozmawiałem z kumplami kibicującymi Barcelonie, oprócz tego że nie widzieli żadnego karnego pod koniec spotkania ( w końcu kibice Barcy ), to doszliśmy do wniosku że to będzie finał wszechczasów -
I znowu Chelsea płacze...
Może to i dobrze że w finale zagramy z Barcą, ileż to razy można lać tych niebieskich bubków :lol:
W tym roku już dostali lanie 3-0.
Barcelona? Our next Victim -
Witam.
Jestem kibicem Realu Madryt, lecz ManU bardzo lubię
Co do wczorajszego meczu to Chelsea zasługiwała na awans, lecz niestety nie spełniło się to. Z jednej strony jestem zadowolony, ponieważ Barcelona będzie miała szansę na wykazanie się jaka to z nich najlepsza drużyna na świecie. Takie komentarze padały po meczu R. Madryt-Barcelona.
Życzę jak największego wyniku w finale dla Man UTD. -
Jakby to powiedzieć- jak Barca zaprezentuje to co wczoraj, to o Man U jestem spokojny. Z Arsenalem b. mądra gra, ale bramki ustawiły mecz. Każdy mecz jest inny, dlatego pod koniec maja kilka Heńków na głowę i kibicować !!
-
Jutro mecz z manchesterm city
trzeba wygrac bo liverpool jak narazie nas wyprzedza na dzien dzisiejszy
Wygrał 3-0 na wyjezdzie
1. Liverpool FC Liverpool FC 36 80 +46
2. Manchester Utd Manchester Utd 34 80 +40
Glory GLory man united -
Derby Manchesteru a ja ich nie obejrze. Poza zasięgiem TV, a nawet komputera
Pozostaje trzymać mocno kciuki, bo przeciwnicy tylko czekają na potknięcie MU. Miejmy nadzieje, że się przeliczą
EDIT:
Z tego co widzę to było 2:0 dla MU. Kolejna bramka Ronaldo. Się rozstrzelał. Cieszy bramka Teveza bo mu się należała
Może ktoś opisać przebieg?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
-
Manchester United 2:0 Mancester City
Niestety nie oglądałem meczu... wiem, że Ronaldo strzelił bramkę chyba w 18 minucie lub coś w podobie, a Tevez w 45 przed przerwą. Pierwsza połowa była dla MU, ale druga już była wyrównana. Przed 60 minutą Fergi zdjął Ronaldo z boiska i był on zdenerwowany z tego powodu.
Jeszcze mecze z Arsenalem, Wigan i Hull
No i oczywiście z Barcą. -
Dobra nie ogladaliscie a ja ogladalem to wam cos powiem
2-0 dla united w derbach manchesteru
ManU od samego początku naciskało, tevez trafił w poprzeczkę po ladnej indywidualnej akcji
Pozniej rzut wolny, prawie z polowy, oczywiscie ronaldo strzela ale w mur
2 rzut wolny znacznie blizej, mocny strzał pilka kozlowala przed bramkarzem i given nie poradził sobie ze strzalem i pilka po jego rekach wpadla do siatki
Druga bramka... piekne przyjecie dlugiej pilki przez berbatova, szybkie odegranie do teveza, jeden zwod i pilka po slupku trafia do siatki. 2-0
Troche mnie zdziwiło zachowanie ronaldo, mianowicie:
saf dokonał zmiany zdejmujac go z boiska, byl bardzo niezadowolony i rzucił dresem podanm przez jednego czlowieka z mu(nie umiem sie wyslowic)
Dobrze ze saf nie widział tego zachowania, ale mysle ze obejrzy powtorke i bedzie ronaldo czekała rozmowa:P
Co do next meczow, o wigan i hull zbytnio sie nie boje ale z arsenalem moze byc ciezko -
WaRiAt. napisał(a)
dresem podanm przez jednego czlowieka z mu(nie umiem sie wyslowic)
Steward.
Wiesz derby miasta to zawsze wielkie przeżycie. Tevez też w meczu z Aresnalem nie był szczęśliwy gdy go zdjęli. -
Yamato Damashi napisał(a)
WaRiAt. napisał(a)
dresem podanm przez jednego czlowieka z mu(nie umiem sie wyslowic)
Steward.
Wiesz derby miasta to zawsze wielkie przeżycie. Tevez też w meczu z Aresnalem nie był szczęśliwy gdy go zdjęli.
Wiem chciał chłopak dorzucic zapewne jeszcze z jedną bramkę
Ale coz, fergusson to swiatowej klasy manager i wie co robi -
Czasami Ronaldo za bardzo gwiazdorzy. No dobra trzeba mu oddać że jest jednym z najlepszych na świecie jeśli nie najlepszym. Ale musi się z tym pogodzić że trener ma nad nim całkowitą władzę.
Ciekawe czy ktoś kiedyś zrobił tak że jak go coach zdjął to nie zszedł z boiska? -
Ex3me napisał(a)
Czasami Ronaldo za bardzo gwiazdorzy. No dobra trzeba mu oddać że jest jednym z najlepszych na świecie jeśli nie najlepszym. Ale musi się z tym pogodzić że trener ma nad nim całkowitą władzę.
Ciekawe czy ktoś kiedyś zrobił tak że jak go coach zdjął to nie zszedł z boiska?
Z tego co się orientuję nigdy takie coś nie miało miejsca, bo mogłoby to się wiązać ze zwolnieniem zawodnika bądź w najlepszym razie zawieszeniem go na dłuższy okres. Mimo wszystko postaram się to sprawdzić
powiadają, że racja silniejszego zawsze lepszą bywa -
Ex3me napisał(a)
Ciekawe czy ktoś kiedyś zrobił tak że jak go coach zdjął to nie zszedł z boiska?
Taka sytuacja nie ma prawa bytu. Zauwaz ze gdy druzyna ktora wygrywa w 89 minucie zmienia zawodnika, to ten zawodnik zawsze wolno idzie do linii koncowej. Czesto zdazalo sie tak ze dostawal zolta kartke a jak juz jedna mial to wylatywal z boiska. Gdy tablica swietlna pokaze numer zawodnika do zmiany, to ten moze co najwyzej oslabic zespol, bo na boisku juz nie pogra.5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
dokładnie, takie zachowanie ronaldo wogle nie powinno zaistniec
Ale coz, są emocje, pelo kibicow, chcial strzelic cos jeszcze, w pewnym stopniu go rozumiem
next mecz z lidze z wigan, wygrywamy ten mecz i na meczu z arsenalem swietujemy zwyciestwo w lidze -
Świetna sprawa, jeszcze tylko jeden punkt i mistrzostwo po raz trzeci z rzędu w rękach United !
Silniejsi zawodnicy będą mogli sobie odpocząć na finał, a zmiennicy będą walczyć, lepiej być nie mogło Liverpool prawdopodobnie po raz kolejny będzie musiał obejść się ze smakiem, a taką mieli okazję
Co do meczu to w sumie bez fajerwerków, śliska murawa wypaczyła trochę możliwość szybszej gry, choć niektóre akcje były mimo warunków świetne. Wigan postawiło wczoraj wysoko poprzeczkę, także łatwo nie było. Na szczęście jest Tevez który jednak pozostanie w Manchesterze !
Ronaldo dzisiaj strasznie nieskutecznie, czasem mógłby oddać choć jeden rzut wolny komuś innemu, wczoraj wszystkie leciały w mur
Reszta zawodników na swoim optymalnym poziomie, choć podobnie jak u Ronaldo, także u Rooneya brakowało skuteczności. -
0-0 z arsenalem
mamy mistrzostwo
Gra manchesteru nie byla powalająca ale wazne ze mistrzostwo jest
Widzieliscie ze tevez machal calemu old trafford jak schodził z boiska ?
czy to znak ze odchodzi ? oby nie
ide ogladac ceremonie -
Glory Glory Manchester United !
Manchester 0:0 Arsnenal
mistrzostwo nasze !!
Teraz coś o meczu :
Mecz wyrównany z lekką przewagą Arsenalu i ze zdecydowaną przewagą arsenalu w faulowaniu(brawo Fabregas, nie umiesz grać )
Van der Sar - dobry mecz, w końcówce zachował się pewnie
O'Shea - Pewny mecz na prawej stronie, jak to powiedział komentator 'łatał' dziury, ale wiadomo, że to bardzo dobry gracz
Evans - Nie przyglądałem się mu specjalnie
Vidic - dobry mecz , bez błędów, chociaż trochę za bardzo agresywnie
Evra - jego gre zawsze lubiłem, tak i tym razem ładnie grał, Fabregas, Nasri, Van Persie tak go kopali, bo są słabsi niż on, ale tak to już jest
Ronaldo - średni mecz, rzuty wolne nawet dobrze mu wychodziły, za bardzo symulował
Carrick - zawodnik meczu co tu dużo mówić, podawał, bronił, odbierał piłki itd.
Fletcher - starał się, coś tam robił, ale mało widoczny gracz
Giggs - jak na swoje lata to ja go podziwiam jego szybkość.. ta akcja z Rooneyem, gdyby Rooney podał mu równolegle tą piłke a nie prostopadle to kto wie..:P
Rooney - jak na niego słaby mecz, bardzo dobrze krył go Song i wyłączył go z gry.
Tevez - b.dobry mecz , ta jego szybkość.. nie wiem co to będzie gdy Ferguson nie podpisze z nim kontraktu, będzie to poważny błąd
rezerwowi :
Park - próbował, raz mu się nawet udało rozegrać konkretną akcję
Anderson - hyhy , ile on sekund grał?
wnioski po meczu?
'We Love Tevez'
'Carlos Tevez always my hero ' -
Man Utd 3:2 Barca
13' Messi 0:1
48' Xavi 0:2
80' C.Ronaldo 1:2
90' + 2 C.Ronaldo 2:2
119 Rooney 3:2
:lol: :lol: :lol:Ciągle gram, kitą zamiatam i gonie tego, co imię jego czterdzieści i cztery.
"Glory Glory Man Utd. Smutek na twarzy, duma w sercu." -
Agrael16 napisał(a)
Man Utd 3:2 Barca
13' Messi 0:1
48' Xavi 0:2
80' C.Ronaldo 1:2
90' + 2 C.Ronaldo 2:2
119 Rooney 3:2
:lol: :lol: :lol:
Fajnie by było ale ja obstawiam że Manu wygra bez dogrywki
a egzekutorem będzie 2 x Rooney -
Naprawdę uważacie że w wielkim finale padnie 5 bramek? Jak padną 2 to będzie sukces. 2:1 lub 3:1 to wszystko czego się spodziewam maksymalnie.
Wiadomo oczywiście dla kogo
Jeszcze tylko parę dni i zobaczymy kto przejdzie do historii. -
ja nie moge się doczekać
piwka na mecz naszykowane, teraz czekać tylko na 27 maja
ps - licze na karne .
ps2 - ale bardziej niż na karne to liczę na Manchester
ave mufc -
no i koniec sezonu wygrywamy ligę
teraz czas w srode na lige mistrzow. Let's Go ! UNITED !
No i przerwa -
koniec sezonu
Hull City 0:1 Manchester United
MU w bardzo rezerwowym składzie grali, ale dali rade Na bramce stał Tomasz Kuszczak mecz bez większych emocji
'Sroki' zanotowały spadek do gorszej ligi -
Dziś wielki dzień.
Liczę na Rooneya, to jest kwintesencja Manchesteru
Może Vidic z główki, ale Ronaldo będzie miał ciężko...Zobaczymy...
Bądżmy dobrej myśli, Barca jest przereklamowana, nie
WE ARE THE CHAMPIONS
WE, RED DEVILS -
-
Licze na wspaniały doping ze strony kibiców !!
Glory Glory Man United !! wygrywamy Lige mistrzów !
jakoc 3-0 dla nas moze byc -
Witam,
choć jestem kibicem Barcy wpiszę się tu i liczę na otwarty futbol pod obiema bramkami a nie parkowanie autobusu w bramce jak to miało miejsce z Chelsea.
Będę cieszyć się jak wygra Barca, jednak nie będę płakać jak przegrają bo są w finale więc czym tu się martwić
Więc oglądajcie mecz na TVP 2
Pozdrawiam -
SaMo ZuO xD napisał(a)
jednak nie będę płakać jak przegrają bo są w finale więc czym tu się martwić
Obejrzyj powtórki z 2008 jak Terry kawał chłopa płakał jak dziecko. Ferdinand jeszcze większy jeszcze gorzej płakał. To są takie emocje że nie ważne czy wygrałeś czy przegrałeś przeżywasz to na swój sposób.
Skupmy się na meczu -
FC Barcelona 2:0 Manchester United
10' Eto
70' Messi
Co tu dużo mówić, jutro napisze więcej...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości