Red-Devil napisał(a)
Zapewniam cie panie znawco, który nie uważa za stosowne aby z kimś dyskutować a mimo tego odnosi się do czyjejś oceny, że oglądam każde spotkanie Manchesteru i zdołałem sobie wyrobić zdanie na temat tego piłkarza, zarówno po występach w Tottenhamie jak i United... No ale cóż, jeden lubi drewno a drugi plastelinę
Nie jestem znawcą, ale nie pozwolę, żeby ktoś obrażał Berbatova, mimo iż nie ma zielonego pojęcia jakie było jego zadanie. Może i Berba nie gra najlepszego sezonu, ale potrafi uspokoić grę United, a przy przewadze jedną bramką jest to bezcenne.
Tevez biega przez 90 minut i praktycznie nic z tego nie wynika, bo nigdy nie ma go tam gdzie być powinien. Ferguson widocznie to zauważył, bo w tym sezonie nie wystawia go zbyt często. I żeby nie było nieporozumień, uważam że Carlos jest świetnym piłkarzem, ale w tym sezonie spisuje się poniżej oczekiwań.
Jeżeli mam być szczery, wolę Teveza, ale niezależnie od moich prywatnych odczuć, nie pozwolę by ktoś, a już zwłaszcza kibic United, obrażał Berbatova. I to jeszcze w tak niewyszukany sposób.
p.s Może się mylę, ale nie wierze, że oglądałeś jego spotkania w Tottenhamie. Sorry...
edit
Masz racje, niestety nie sprawdzam wyrazów niepodkreślonych... mój błąd.
Dzięki za zwrócenie uwagi.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().