Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Spokojnie loko dopiero mamy u65.

Właściwie komentować gola Ronaldo nie muszę. Dodam tylko od siebie, że Ferguson naprawdę musiał go op...ochrzanić co widać dało wielkie efekty.

Brak niepotrzebnych dryblingów, dużo podań, wykorzystywał swoje walory, NIE DYSKUTOWAŁ Z ARBITREM. Postęp (lub może bardziej powrót do korzeni) ogromny względem ostatnich meczów.
    • Bardziej powrot do korzeni bo obejrzalem moze z 7 minut meczu 1 połowy a Cristiano zdazyl w 50 sekund dwa razy wykrzywiac twarz na lezaco po tym jak ktos mu przerwal akcje :P

ps. no i trzymac sie za niby bolącą noge ^^
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().

• LordAragorn napisał(a)
      Obronimy tytul jakos jednyni w Histori LM panowie nie bedzie zle nie jest sztuka ze wszytkimi wygrywac po 3 lub 4:0 ale szuta jest obronic tytul i Manchester jako jedyny tego dokona

]Moze panowie na u70 zagramy i zalozymy sojusz Red Devils??

ja zagram na u69 i miałem zamiar założyć taki sojusz dla wszystkich fanów MUFC. ;)

Rassija napisał(a)
      Bardziej powrot do korzeni bo obejrzalem moze z 7 minut meczu 1 połowy a Cristiano zdazyl w 50 sekund dwa razy wykrzywiac twarz na lezaco po tym jak ktos mu przerwal akcje :P

ps. no i trzymac sie za niby bolącą noge ^^

dawaj , ja Cie kopnę korkami zobaczmy czy będzie bolało :)

myślisz, że piłkarze nic nie czują? też czasami ich tam coś zaboli przy faulu, są podatni na kontuzje częste itd. A Ronaldo faulowali, bo był dla nich za dobry . ;)

Co do meczu :
      Bardzo dramatyczny, mecz, ciekawe akcje, końcówka wyśmienita, Porto atakowało, ale tak jakby bez wiary :D

ocenie paru graczy z MUFC z poprzedniego meczu :
      Ronaldo - 10/10 - piękna bramka, więcej podań, brak dyskusji z arbitrem, teraz jest dużo lepiej :]
      Rooney - 10/10 - bardzo dobrze walczył o piłke, ogólnie dobry mecz
      Berbatov - 3/10 - słaby mecz, miał parę okazji, często tracił piłki, chyba nie w formie
      Anderson - 9/10 - zastąpił Scholes'a bardzo dobrze, pomimo kilku strat czuł gre, podawał, ładna współpraca itd.
      Evra - 9/10 - ładnie szalał na lewej stronie :P pomagał w atakach, dobrze krył.
      Ferdinand - 10/10 - po kontuzji, ale od razu wyśmienity występ, pewny w obronie, wybijał dobrze piłki
      O'Shea - 8/10 - dobrze radził sobie w obronie, naprawdę niezły mecz :]
      Van Der Sar - 8/10 - dobre obrony niektórych ważnych piłek, jeden błąd przy rzucie rożnym, po za tym bez zarzutów.

więcej kiedy indziej :P
    • Co do berbatova to dałbym mu jednak te 5 pkt. :)
      Widac ze fargusson wplynal na gre cristiano ronaldo.
      i bardzo dobrze bo takiego ronaldo chce widziec z mu(strzelajacego bramki)
      Kolejny mecz z evertonem w fa cup
      Mam nadzieje na wygrana
    • Sorry ale rzadko tu wchodze - teraz zaluje.Do rzeczy:
      @^Zaborca63^

myślisz, że piłkarze nic nie czują? też czasami ich tam coś zaboli przy faulu, są podatni na kontuzje częste itd. A Ronaldo faulowali, bo był dla nich za dobry . ;)

Owszem, C.R. jest swietnym pilkarzem, ale napewno nie byl dla nich "za dobry" we wczorajszym meczu.Sredni mecz w jego wykonaniu, procz przepieknej bramki nie pokazal praktycznie nic -niestety jak wiekszosc MU.

Co do meczu :
      Bardzo dramatyczny, mecz, ciekawe akcje, końcówka wyśmienita, Porto atakowało, ale tak jakby bez wiary :D

Bla,bla,bla.
      Dramatyczny mecz? Moze przez jakies ostatnie 5 minut, bywalo dramatycznie.
      Ciekawe akcje? Chyba porownujac do meczu Polska - Irlandia.Nie ukrywam ze kibicowalem Porto, za dobry mecz na Old Traford, wynik z tamtego meczu uwazalem za niesprawiedliwy.MU jednak nie pozostawilo zludzen i zagralo madrzej od Porto, ktore zagralo jeszcze slabsze spotkanie od MU.Nie mogli skonstruowac akcji, gdyby nie przechwyty, to mielimy ogromne klopoty z zorganizowaniem akcjii (Porto).
      Porto atakowalo jakby byli juniorami Porto, ktorych zjadla trema.Chcialbym zobaczyc statystyke niecelnych podan portugalczykow ;>

Ronaldo - 10/10 - piękna bramka, więcej podań, brak dyskusji z arbitrem, teraz jest dużo lepiej :]
      Berbatov - 3/10 - słaby mecz, miał parę okazji, często tracił piłki, chyba nie w formie
      Anderson - 9/10 - zastąpił Scholes'a bardzo dobrze, pomimo kilku strat czuł gre, podawał, ładna współpraca itd.
      Ferdinand - 10/10 - po kontuzji, ale od razu wyśmienity występ, pewny w obronie, wybijał dobrze piłki
      Van Der Sar - 8/10 - dobre obrony niektórych ważnych piłek, jeden błąd przy rzucie rożnym, po za tym bez zarzutów.

3 zawodnikow wg. Ciebie zagralo perfekcyjnie :lol:
      Szczerze powiedziawszy LOGICZNIE rzecz biorac to imo Vidic i Ferdinand zaslugiwali na 8, noi moze Anderson ktory co prawda popelnil kilka bledow, ale zagral przyzwoite spotkanie.Ogolnie nawet 8 jest mocno naciagane.
      Normalnie mam wrazenie ze inne spotkanie ogladalismy, ale ok.
      Tyle odemnie.
    • Mam wrażenie, że większość z was oglądała zupełnie inne spotkanie...

R K W D
      Manchester zagrał dobry mecz i gdybyś oglądał ich poprzednie spotkania to prawdopodobnie byś się ze mną zgodził.

Szczerze mówiąc to nie mam ochoty dyskutować z kibicami Barcelony... zobaczymy czy za 2 - 3 sezony też będziecie tacy krytyczni w stosunku do innych drużyn.

Rassija
      Kolejny "niedzielny kibic", który komentuje coś o czym nie ma kompletnego pojęcia... naprawdę mam do ciebie duży szacunek, ale po twoim poście nie mogłem tego nie napisać. Nie oglądasz spotkań Manchesteru, więc nie masz zielonego pojęcia jak zachowuje się Ronaldo.
      Skończyło się już odwracanie do arbitra i dyskutowanie z nim. Skończyło się wymuszanie rzutów wolnych i karnych. Skończyło się gwiazdorzenie... Ronaldo zagrał bardzo dojrzale. Bez zbędnych dryblingów i głupich strat. Wracał się do obrony jak normalny zawodnik. Starał się odebrać piłkę, gdy tylko miał ku temu okazję.
      Takiego Ronaldo chcą widzieć kibice, nawet gdy nie zachwyca sztuczkami technicznymi i niebanalnymi zagraniami. W tym meczu był po prostu jednym z jedenastu... i to było piękne.

^Zaborca63^
      Kibicowanie kibicowaniem, no ale bez przesady... mało który zawodnik zasłużył chociażby na 8, a u ciebie jest to najniższa ocena...

Van Der Sar - 6.5 - niby pewny i w niezłej dyspozycji, ale gdy wybijał piłkę serce zaczynało mi bić dwa razy szybciej.
      O'Shea - 6.5 - Nieźle się spisywał, chociaż mógł zagrać jeszcze lepiej.
      Ferdinand - 7.5 - Pewny występ, cóż więcej można dodać. Dla obrońcy to chyba największy komplement.
      Vidic - 7.5 - Tak samo jak Rio.
      Evra - 6.5 - Dobry mecz, choć Patrice jeszcze nie jest jeszcze w szczytowej formie.
      Rooney - 8.0 - Na nietypowej dla niego pozycji poradził sobie wspaniale... jak zawsze biegał za dwóch.
      Carrick - 7.0 - Całkiem dobrze sobie poradził, kontrolował poczynania Czerwonych Diabłów.
      Anderson - 6.5 - Miejmy nadzieje, że wczorajszy występ był zapowiedzią lepszej gry w Man Utd.
      Giggs - 7.0 - W takim wieku grać taki futbol - niesamowite.
      Berbatow - 7.0 - Spełnił swoje zadanie w 100%
      Ronaldo - 8.0 - Zagrał dobre zawody i wreszcie pokazał dojrzały futbol. Bramki nie komentuje, milczenie "mówi" wszystko.

Oceny i tak lekko zawyżone, ale to ze względu na ciężki teren i zwycięstwo.

A co do naszego następnego rywala w LM. Arsenal gra w kratkę i chyba to widać. Nasze szansę oceniam na 50% Jeżeli trafimy z formą - wygramy, jeżeli Arsenal trafi - przegramy, jeżeli obie drużyny trafią/nie trafią - będzie ciekawie;p Grunt to wierzyć do samego końca...
    • Shepp^^ napisał(a)
      Mam wrażenie, że większość z was oglądała zupełnie inne spotkanie...

R K W D
      Manchester zagrał dobry mecz i gdybyś oglądał ich poprzednie spotkania to prawdopodobnie byś się ze mną zgodził.

Szczerze mówiąc to nie mam ochoty dyskutować z kibicami Barcelony... zobaczymy czy za 2 - 3 sezony też będziecie tacy krytyczni w stosunku do innych drużyn.

Ja z szacunku dla takiego klubu napisalem ze zagrali slaby mecz, liczac na to ze w Premiership prezentuja sie duzo lepiej :E
      Ja wcale nie jestem krytyczny do innych druzyn, a fakt faktem nie ogladalem zbyt duzo meczy MU w tym sezonie,dlatego moze lepiej sie nie bede wypowiadal na temat MU w Premiership,ale zagrali futbol Bayernu Monachium z przed 6-7 lat, kiedy byl to zespol grajacy po prostu nie ciekawy futbol..Np. musze pochwalic Chelsea z Liverpoolem za wspaniale dwa widowiska,Arsenal zagral odwaznie i "do przodu" z Villarealem, rowniez zagral ciekawe spotkanie.A jeszcze co do MU to musze pochwalic ich gre defensywna, bo tych przechwytow bylo calkiem sporo, tylko teraz sie nasuwa pytanie - Dobry pressing czy nieudolnosc Porto?

A co do naszego następnego rywala w LM. Arsenal gra w kratkę i chyba to widać. Nasze szansę oceniam na 50% Jeżeli trafimy z formą - wygramy, jeżeli Arsenal trafi - przegramy, jeżeli obie drużyny trafią/nie trafią - będzie ciekawie;p Grunt to wierzyć do samego końca...

Jesli Arsenal zagra tak jak z Villarealem, a MU tak jak z Porto, to niestety Red Devills odplynie z kwitkiem.Szkoda bo lubie ten klub i mysle ze w finale pokazaliby ciekawy futbol.Ale poki jest SAF na lawce trenerskiej to nigdy nic nie wiadomo.
    • Shepp IMO według Ciebie obrońca, który nie popełnił błędów, nie tracił piłek może dostać tylko 7.5? U Vidicia rozumiem, bo delikatnie mówiąc troszkę ten strzał z 5 metrów mu nie wyszedł (z tego co widziałem za szybko wyszedł ze wślizgiem-strzałem i piłka spadła mu na nogę - wybaczone), ale skoro nie popełnił żadnego błędu w swojej roli dałbym Vidiciowi 8, a Ferdinandowi z czystym sumieniem 8.5

Skoro już jest taka moda na ocenianie to dodam parę innych osób.

Van Der Sar - 7 - Miał dość kilka niewygodnych zagrań do wyciągnięcia, ale troszkę szalał z tym przytrzymywaniem piłek. Nie mniej liczy się czyste konto

O'Shea - 6 - Niewidoczny jak dla mnie.
      Evra - 7.5 - Ładnie wspomagał Giggs'a jeśli dobrze pamiętam. Kilka niezłych wrzutek, lecz tak jakby niemierzonych.
      Rooney - 7.0 - Nie wiem czy to kwestia tego, że nie często gra na takiej pozycji, ale w porównaniu do tego co pokazuje w napadzie to słabo.
      Carrick - 6.5 - Zwalniał kilka razy akcje, występ bez fajerwerek.
      Anderson - 7.5 - Zawodnik, który ledwo czasami się łapie na mecz w lidze z kiepskimi zespołami musiał walczyć o awans. Godnie zastąpił Schoolsa.
      Giggs - 7.0 - Pewny występ weterana.
      Berbatov - 6.5 - Parę razy nieudolnie zasymulował, nie miał żadnej sytuacji strzeleckiej. Liczę na poprawę z Arsenalem.
      Ronaldo - 8.0 - Piękna bramka. Mądrze przytrzymywana piłka w końcówce. Brak strat i zmiana psychologiczna.

Myślę, że kwestia nie leży w tym że Porto zagrało gorszę spotkanie. Grali tak jak im pozwolił rywal - czyli MU ;)
    • ^Zaborca63^ napisał(a)

hmm same 10 prawie :D chyba inny mecz oglądałeś. Wynik 1-0 a napastnicy oprócz Berbatova noty z kosmosu.
      jakby wygrali z 4-0 to tak, ale bez przesady max.nota powinna być z 7,5 dla obrońców środkowych :)
      Evra 9 ? typ z Porto go tyle razy pojechał, że głowa mała.

ManU szkoda, że półfinale nie zagra z Chelsea lub FCB wtedy miodzio byłoby w plecy :P

ps. a tak i tak Arsenal będzie w finale

ps.2 bez napinki ;P
      Menelinho
    • hmm same 10 prawie :D chyba inny mecz oglądałeś. Wynik 1-0 a napastnicy
      oprócz Berbatova noty z kosmosu.
      jakby wygrali z 4-0 to tak, ale bez przesady max.nota powinna być z 7,5 dla obrońców środkowych :)

Wynik 1-0, ale mecz był ciekawy pomimo tylko 1 bramki
      Wspaniały strzał ronaldo na wage awansu, i zasluzona 10
      Mysle, ze 10 rooneya tez jest notą prawidłową

No cos mi sie wydaje, że niekoniecznie :) Zobaczymy jak to bedzie, Ale mimo wszystko uważam,że finał rozegrany bedzie pomiedzy manU a Fcb

ps.2 bez napinki ;P

OK :D
    • Yamato Damashi

Niestety nie oglądałem spotkania na tyle uważnie, by móc wymienić Ci wszystkie sytuacje, w których nasi obrońcy popełniali błędy. Zauważ jednak, że FC Porto miało swoje okazje, a to świadczy o złym ustawieniu obrońców. Poza tym bodaj raz lub dwa minęli się w powietrzu z piłką, co mogło zakończyć się nawet utratą bramki.

Rooney i Ronaldo dostali 8, tylko dlatego, że chciałem ich w jakiś sposób wyróżnić. Wayne nie na swojej nominalnej pozycji spisał się bardzo dobrze(+0.5), a Cristiano w końcu zagrał dojrzale(+0.5).
    • Kar(L)ik napisał(a)

hmm same 10 prawie :D chyba inny mecz oglądałeś. Wynik 1-0 a napastnicy oprócz Berbatova noty z kosmosu.

ManU szkoda, że półfinale nie zagra z Chelsea lub FCB wtedy miodzio byłoby w plecy :P

ps.2 bez napinki ;P

tak, bo jakby wygrali 10-0 to by wszyscy dostali 10, człowieku co ty gadasz.. Liczy się to jak walczyli , nawet gdyby przegrali to by zasługiwali co poniektórzy na wysoką ocenę. Wysokie zwycięstwo = wysokie oceny - BZDURA !!

Co do Evry, tak , ale za to potem odzyskiwał piłke . :*

A co taki pewny jesteś, że Manchester by nie pojechał Barcy czy CFC? :> bo ja taki pewny nie jestem . :>
    • ^Zaborca63^ napisał(a)
      tak, bo jakby wygrali 10-0 to by wszyscy dostali 10, człowieku co ty gadasz.. Liczy się to jak walczyli , nawet gdyby przegrali to by zasługiwali co poniektórzy na wysoką ocenę. Wysokie zwycięstwo = wysokie oceny - BZDURA !!

A co taki pewny jesteś, że Manchester by nie pojechał Barcy czy CFC? :> bo ja taki pewny nie jestem . :>

Owszem, to nie liczy sie ile wygrali.Ale za to styl gry juz owszem, bierze sie pod uwage - zauwaz ze napastnicy maja za zadanie STRZELAC bramki, a obroncy BRONIC bramki.A MU nie widzialem w ogole ciagu na bramke, praktycznie rozgrywanie pilki w srodku pola bez wiekszego ataku...wyprozniam sie na futbol w ktorym chwali sie za bronienie bramki.
      Moze na temat FcB sie nie wypowiadam, ale jezeliby CFC albo Liverpool gral zamiast Fc Porto to jestem 100% pewny ze MU na pewno by nie powtorzylo wyczynu z przed roku;).Po prostu pokazali dobry futbol przeciwko duzo lepszej druzynie niz Fc Porto, tego chyba nikt nie zaprzeczy.
      Tak jak powiedzialem - Rio i Nemanja zasluguja na pochwale, mi sie jeszcze Anderson bardzo spodobal, mimo paru bledow.
    • R K W D napisał(a)
      Owszem, to nie liczy sie ile wygrali.Ale za to styl gry juz owszem, bierze sie pod uwage - zauwaz ze napastnicy maja za zadanie STRZELAC bramki, a obroncy BRONIC bramki.A MU nie widzialem w ogole ciagu na bramke, praktycznie rozgrywanie pilki w srodku pola bez wiekszego ataku...wyprozniam sie na futbol w ktorym chwali sie za bronienie bramki.
      Moze na temat FcB sie nie wypowiadam, ale jezeliby CFC albo Liverpool gral zamiast Fc Porto to jestem 100% pewny ze MU na pewno by nie powtorzylo wyczynu z przed roku;).Po prostu pokazali dobry futbol przeciwko duzo lepszej druzynie niz Fc Porto, tego chyba nikt nie zaprzeczy.
      Tak jak powiedzialem - Rio i Nemanja zasluguja na pochwale, mi sie jeszcze Anderson bardzo spodobal, mimo paru bledow.

ale zauważ, że po jakimś czasie gry Ferguson zadecydował, żeby więcej bronili, żeby utrzymać przewagę i nie stracić gola, takie było zadanie i zostało ono wykonane, dobrze to widać również dzięki zmianom, wpuścił doświadczonego Scholes'a :] oraz Nani'ego za napastnika, żeby lepiej działała obrona :D
    • a prosiłem bez napinki :P

primo nie jesteśmy na ty :P

Evra odzyskiwał piłki chyba jak obrońcy wybijali dośrodkowania ten gościu z Porto co zmienił Lucho jakoś na M :P robił z nim co chciał :)

wysokie noty nie równa się wysoka wygrana zgadza się :P
      Manchester po strzelaniu bramki nie stworzył już sobie żadnej klarownej sytuacji strzeleckiej może w 90min strzał Panienki :)
      Ja dalej myśle, że Manchester zagrał słaby mecz tyle że Porto nie potrafiło tego wykorzystać. Już w meczu z Interem grali słabo i tylko dlatego że Ibra i reszta interu to ślepaki nie potrafili wygrać lub ugrać korzystnego wyniku( i dobrze bo postawiłem grubą kaske na MU,ale ich gra była słaba i tyle )

Doświadczony Scholes pod koniec meczu podał dobrą piłkę do... piłkarza Porto tylko ten nie potrafił dobrze rozegrać akcji.

co do CFC czy FCB to ich gra wygląda inaczej od MU dlatego uważam, że wyniki były by dla nich korzystne.

no stres
      na środę obstawiłem że MU wygra :P
      Menelinho
    • Kar(L)ik napisał(a)
      Evra odzyskiwał piłki chyba jak obrońcy wybijali dośrodkowania ten gościu z Porto co zmienił Lucho jakoś na M :P robił z nim co chciał :)

Mariano :P

Mariano to typowy drybler portugalski któremu ogólnie ciężko zabrać piłkę (i nie tylko Evra sobie z nim nie radził). W tym meczu liczył się tylko AWANS i to osiągnęli. Zauważ, że nie specjalnie ryzykowali spektakularnymi akcjami, a spokojnie rozgrywali (czasami tracili :P) piłkę.

Po co mają udowadniać, że mogą wygrać z nimi 3-0 skoro mogą spokojnie myśleć i nie forsować się przed meczem z Arsenalem?
    • Yamato Damashi napisał(a)
      Po co mają udowadniać, że mogą wygrać z nimi 3-0 skoro mogą spokojnie myśleć i nie forsować się przed meczem z Arsenalem?

Ano właśnie po to bym zamknąć buzie wiecznym malkontentom :E

PS.
      Pewnie by było te 3-0 gdyby od początku wyszedł na boisko Tevez - prawdziwy diabeł, a nie Drewno-Berbatov który mi pomału Rasiaka przypomina... totalne nieporozumienie :/
    • Red-Devil napisał(a)

Po co? Każda passa kiedyś się kończy. MU udowadniało, że grać potrafi przez połowę sezonu wygrywając pewnie każdy mecz. Rekord Van Der Sara też o czymś świadczy.

Nie interesują mnie bramki. Zawsze gra się dla jednego celu, żeby zgarnąć co się da ;)
    • Red-Devil napisał(a)

Wolę, żeby Manchester zamknął im buzie zdobywając wszystkie trofea...

Red-Devil napisał(a)PS.
      Pewnie by było te 3-0 gdyby od początku wyszedł na boisko Tevez - prawdziwy diabeł, a nie Drewno-Berbatov który mi pomału Rasiaka przypomina... totalne nieporozumienie :/

Musisz oglądnąć jeszcze dużo spotkań, aby docenić takiego Berbatova... nie będę nawet z tobą dyskutował, bo nie ma to większego sensu.

Kar(L)ik napisał(a)
      do meczu z Arsenal to troszkę czasu jeszcze zostało :P

W niedzielę gramy półfinał Pucharu Anglii, więc z ciężkim meczem nie trzeba czekać na Arsenal...

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().

• Przegrana w pucharze anglii po rzutach karnych :(
      Jak zobaczyłem skład mu na ten mecz to myslalem ze bedzie znacznie gorzej i przygramy w regulaminowym czasie gry :)
      Fergusson chciał dac odpocząc najlepszym swoim graczom i jak widac nie zależało mu na zdobyciu tego pucharu
      Dobra gra vidicia w meczu ...
      Ale w karnych to poporstu porazka, jak moznabylo nie strzelic 2 karnych ... BERBATOV ty .. !!!!!!!!!
      Zamiast mocno po ziemi to walnął lzej niz ja chodze ...
      Co za ludzie, czeka ich ostra reprymenda po meczu i noty za ten mecz z pewnoscią poza vidicem nie będą wysokie...
      No coz, raz na wozie raz pod wozem, czekmy na kolejny mecz i zyje sie dalej, pozdro
    • Man U , to moja ukochana drużyna.

Obecnie mieszkam na Wyspach i byłem już 4 razy na meczach tej drużyny.

3 Razy u siebie.

Man Utd - Celtic Glasgow ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Man Utd - AS Roma ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Man Utd - FC Porto ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Ac Milan - Man Utd ( LIGA MISTRZÓW NA WYJEŹDZIE)

Do manchesteru mam okolo 45 minut , zawsze gdy dostaje bilet , nie zwlekam tylko place i jade.

Polecam wszytim , niesamowite przezycie , zobaczyc 75 K ludzi w jedenym miejscu to naprawde przezycie , ktokolwiek byl ten wie.

Serdecznie polcema
    • -marTInez- napisał(a)
      Man U , to moja ukochana drużyna.

Obecnie mieszkam na Wyspach i byłem już 4 razy na meczach tej drużyny.

3 Razy u siebie.

Man Utd - Celtic Glasgow ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Man Utd - AS Roma ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Man Utd - FC Porto ( MECZ LIGI MISTRZÓW)
      Ac Milan - Man Utd ( LIGA MISTRZÓW NA WYJEŹDZIE)

Do manchesteru mam okolo 45 minut , zawsze gdy dostaje bilet , nie zwlekam tylko place i jade.

Polecam wszytim , niesamowite przezycie , zobaczyc 75 K ludzi w jedenym miejscu to naprawde przezycie , ktokolwiek byl ten wie.

Serdecznie polcema

moje marzenie to być na takim meczu :D

ps- może nie na temat, ale ile kosztuje taki bilet na mecz ManUtd w LM ?
    • Jakbys kiedys byl w Anglii , to chetnie zapraszam.

Ja od kumpli mam bilety po 20/ 25 co najwyzej 30 funtow , co czyni na polskie jakies 100/125 badz 150 zl.

Naprawde pare stów , ale naprawde warto to przezyc.

Jak co wal na Priv heheh jak bedziesz w UK

p.s - Jestem juz w posiadaniu 3 biletów na nastepny polfinalowy mecz LM Manchester Utd - Arsenal.

Zapłaciłem z jeden 30 funtów , miejsca na środkowej trybunie - 9 rząd od dołu , naprawde znakomite miejsca

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -marTInez- ().

• -marTInez- napisał(a)
      Jakbys kiedys byl w Anglii , to chetnie zapraszam.

Ja od kumpli mam bilety po 20/ 25 co najwyzej 30 funtow , co czyni na polskie jakies 100/125 badz 150 zl.

Naprawde pare stów , ale naprawde warto to przezyc.

Jak co wal na Priv heheh jak bedziesz w UK

p.s - Jestem juz w posiadaniu 3 biletów na nastepny polfinalowy mecz LM Manchester Utd - Arsenal.

Zapłaciłem z jeden 30 funtów , miejsca na środkowej trybunie - 9 rząd od dołu , naprawde znakomite miejsca

No to moze i ja kiedys bym se poszedł na meczyk :D

miałem taki plan juz dawno ale czasu nie bylo :P

A ty w anglii mieszkasz? jak tak to super ;]

Co do waczorajszego meczu ... znowu ronaldo zawiódł, jeden dobry mecz po reprymendzie saf ale jak widac to bylo chwilowe, to on przed kazdym meczem bedzie mu musiał nagadac o_o ?
      Dobra gra w wykonaniu rooneya, szybki, dynamiczny :D

Dobra to na tyle i czekamy na kolejny, miejmy nadzieje zwycięski mecz :P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OCB ().

• Shepp^^ napisał(a)
      Red-Devil napisał(a)

Wolę, żeby Manchester zamknął im buzie zdobywając wszystkie trofea...

Ja bym wolał, by zrobił te dwie rzeczy naraz... no chyba że to coś złego? ]:-D

Musisz oglądnąć jeszcze dużo spotkań, aby docenić takiego Berbatova... nie będę nawet z tobą dyskutował, bo nie ma to większego sensu.

Zapewniam cie panie znawco, który nie uważa za stosowne aby z kimś dyskutować a mimo tego odnosi się do czyjejś oceny, że oglądam każde spotkanie Manchesteru i zdołałem sobie wyrobić zdanie na temat tego piłkarza, zarówno po występach w Tottenhamie jak i United... No ale cóż, jeden lubi drewno a drugi plastelinę :E

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Red-Devil ().