nie byłbym tego taki pewien w LM karty są otwarte, a o mistrzostwo walczy jeszcze Chelsea i L'pool.
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ryszy napisał(a)
nie byłbym tego taki pewien w LM karty są otwarte, a o mistrzostwo walczy jeszcze Chelsea i L'pool.
chyba tylko u Ciebie walczy dla mnie juz jasne MU mistrzem 7 pkt przewagi + mecz zalegly to 10 pkt bedzie
pozamiatane. -
Co to jest 10 pkt w Premier League? Całe nic. Do końca sezonu pozostało jeszcze chyba 11 kolejek. Kryzys może dopaść każdy klub, nawet takie potęgi jak ManU, LFC czy Chelsea...
Dlatego pisanie, że ManU jest już mistrzem jest troche amatorskie i dziecinne...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Isladelos Alcatraces ().
-
Co do tego się zgodzę, nawet Ferguson się jeszcze nie cieszy.
Ale nie widzę większego zagrożenia. LFC bez formy, Chealse też bez fajerwerków. Wystarczy że ManU utrzyma forme przez kilka kolejek a na zmianę się nie zanosi -
Isladelos Alcatraces napisał(a)
Co to jest 10 pkt w Premier League? Całe nic. Do końca sezonu pozostało jeszcze chyba 11 kolejek. Kryzys może dopaść każdy klub, nawet takie potęgi jak ManU, LFC czy Chelsea...
Dlatego pisanie, że ManU jest już mistrzem jest troche amatorskie i dziecinne...
Popieram, przykład Barcelony z ostatnich tygodni... Fakt, że Real nie dogonił do końca Barcy i ona ma jeszcze jakąś przewage, ale jeszcze kilka razy ktoś jej urwie punkty i będzie ciekawa końcówka sezonu -
Hehe jak zawsze Ciekawa końcówka znając życie i tak będzie ile razy barca albo real miały przewage nad rywalem w lidze 12-8 pkt i to topniało pod koniec sezonu do 1-3 pkt ? ciekawie sie zapowiada
-
MU obecnie jest w takiej formie, że nie wydaje mi się, żeby coś się mogło zmienić... w tym tygodniu jest LM, jeśli MU przejdzie przez Inter to w lidze czasami będą mogli grać rezerwowi gracze, ale nie wydaje mi się, żeby grali na tyle słabo żeby przegrać wiele meczy
-
Arturro napisał(a)
MU obecnie jest w takiej formie, że nie wydaje mi się, żeby coś się mogło zmienić... w tym tygodniu jest LM, jeśli MU przejdzie przez Inter to w lidze czasami będą mogli grać rezerwowi gracze, ale nie wydaje mi się, żeby grali na tyle słabo żeby przegrać wiele meczy
Barcelona też biła wszystkich na głowę w swojej lidze a teraz straciła kilka punktow i nie grała z najlepszymi zespołami, a także grała wyjściową 11-stką(w miare możliwości)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez darkos13 ().
-
Arturro napisał(a)
gracze rezerwowi ManU są również bardzo doświadczeni. Czuje, że gdzieś tak 3-4 mecze przed końcem sezonu jeśli ManU utrzyma taka przewagę nad CFC i LFC to Fergi pusci paru rezerwowych, a może nawet całą jedenastkę.
Dzisiaj mecz ManU vs. Inter.
Trzymamy kciuki , jesteśmy z Wami ManU . -
no dzisiejsza konfrontacja zapowiada sie naprawde ciekawie
faworytem jest napewno ManU ktory gra przed wlasna publicznoscia ale jest nadal w dobrej dyspozycji bedzie bramkarz Interu to moze naprawde ciekawie sie to potoczyc
z jednej strony chcialbym zeby to ManU wygral, z drugiej zas zeby byla wieksza roznorodnosc na dalszym etapie, a nie dominacja klubow angielskich -
ManU 2-0 Inter. !!!!!
gole: Vidic i CR7
kiedyś ktoś mówił, że Cristiano potrafi strzelać tylko słabym klubom, no to niech ten ktoś teraz się schowa.
55 minuta gry jak na razie..Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
-
Tak oto leje się leszczy z Mediolanu. A tymczasem Adriano trafia w słupek ... ale co tam MenU i tak jest lepszy
-
No i stało się ManU wygrał z Interem 2:0
po bramce Vidica już w 4 minucie i bramce C.Ronaldo w 49 minucie brawo chłopaki
jednak Czerwone Diabły są najlepsze
-
TheJoker napisał(a)
No i stało się ManU wygrał z Interem 2:0po bramce Vidica już w 4 minucie i bramce C.Ronaldo w 49 minucie brawo chłopaki
jednak Czerwone Diabły są najlepsze
no ładnie grali, od początku do końca przważali.
a Zlatan(którego nie lubię) tylko w słupki trafiał, jak to mówią 'każdy d... trafia w słupek'
kto kolejny chce przegrać w LM z ManU.? -
Ni i pięknie, gramy w cwiercfinale
liczylem ze jeszcze tevez dorzuci swoje trafienie ale nawet na boisko nie wszedł -
Ex3me napisał(a)
Tak oto leje się leszczy z Mediolanu. A tymczasem Adriano trafia w słupek ... ale co tam MenU i tak jest lepszy
lać to lał Liverpool Real, a wczoraj Manchester aż tak dobrze nie grał. Scholes gubił sporo piłek i gdyby Inter umiał wykorzystać swoje sytuacja mogło nie być tak różówo zarówno dla Was jak i dla mnie troszkę kasy postawiłem na ManU
Nie zmienia to faktu, że muszą poprawić grę w środku pola.
Ciekawe będzie w weekend Liverpol vs ManUkursy też będą ciekawe
4.05 w betson jest na gościczyli x2 idzie na Liverpool
MenelinhoPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kar(L)ik ().
-
Najlepszym zawodnikiem był chyba Giggs. Pomimo swojego wieku , świetnie sobie radził. Dryblował, podawał, świetnie grał ogólnie.
ps - sory za błędy jesli jakies popełniłem , ale pisze z kafejki internetowej i inna klawa jest xD -
Wielki mecz Giggs'a. Bramka Krystyny :E. Vidic potwierdził że jest najlepszym grającym głową graczem na świecie. Bajka :D.
Nie ma co gdybać co by było gdyby sytuacje Interu były wykorzystane bo i ManU nie wykorzystał "kilku" w tym 100%-owa akcja O'Shea jeśli się nie mylę.
Kto następny! -
Najchętniej widział bym mecz Barcelona - MU, bo z angielski klubem było by nudno.
-
Ryszy napisał(a)
Najchętniej widział bym mecz Barcelona - MU, bo z angielski klubem było by nudno.
Barcelona vs ManU , taki widzi mi się finał, to by dopiero było.
Mógłby ManU trafić na Villareal albo Porto . -
Man vs Vilareal to chyba kandydat na najnudniejszy ćwierćfinał w historii LM
oba team'y walą sobie na wzajem od groma bramek ;D
Menelinho -
^Zaborca63^ napisał(a)
Ryszy napisał(a)
Barcelona vs ManU , taki widzi mi się finał, to by dopiero było.
Mógłby ManU trafić na Villareal albo Porto .
Co do finału mam innych kandydatów i wydaje mi się, że mecz MU vs. Porto byłby raczej jednostronny, to nie było by żadne widowisko. Już bardziej Porto vs. Villareal. -
A ja po cichu trzymam kciuki że Porto uda się dojść do finałów bo nie ukrywam że lubię ten klub choć troszkę skład im podupadł po odejściu Quaresmy i Bosingwy
-
Hehehe to było jasne od początku
Tylko kibice ManU (i pewnie Evertonu) łudzili się, że wygrają
Ale szczerze się przyznam, ze takiego pogromu się nie spodziewałem hehe
-
Trudno, pogrom straszny, brawo Liverpool.
Dwie porażki w sezonie z Liverpoolem to niezbyt fajna sprawa, ale w konfrontacji tych zespołów na pewno byli lepsi.
Wypisujecie pierdoły w stylu cieniasy, lamusy, żałosny Machester i takie tam podobne. Po pierwsze pisząc to pokazujecie że sami jesteście żałośni, po drugie liczy się efekt końcowy czyli pozycja po ostatniej kolejce, pamiętajcie o tym. -
DarthButter napisał(a)
Wypisujecie pierdoły w stylu cieniasy, lamusy, żałosny Machester i takie tam podobne. Po pierwsze pisząc to pokazujecie że sami jesteście żałośni
Powiedz to samo innym z tego tematu, którzy tak właśnie mówili na Inter, wychwalając MU ponad wszystko... -
Han napisał(a)
DarthButter napisał(a)
Wypisujecie pierdoły w stylu cieniasy, lamusy, żałosny Machester i takie tam podobne. Po pierwsze pisząc to pokazujecie że sami jesteście żałośni
Powiedz to samo innym z tego tematu, którzy tak właśnie mówili na Inter, wychwalając MU ponad wszystko...
Nikt nie nazwał Interu cieniasami, żałosnymi lamami czy coś takiego.
Ba padło nawet kilka komplementów pod adresem Zlatana.
PacyfiK: tobie to można tylko pogratulować IQ
Trudno stało się, myślę że zabrakło bajecznych piłek Schools'a bo ten Anderson strasznie drewniaczył, a miałem go za talent. -
Przytoczę może fragment tekstu, który ukazał się na jednym z portali poświęconym LFC...
KIBICU - Fanie Liverpoolu, Ty, który chlubisz się słowami "You'll never walk alone", pokaż, że jesteś WIELKI! Udowodnij, że POTRAFISZ! Bądź z zespołem na DOBRE i ZŁE! Rozsądź sam w swoim sercu, co znaczą dla Ciebie słowa hymnu The Reds. Pomyśl, czy lepiej nabluzgać na rywala, pokazać swą niedojrzałość i zachować się w sposób żałosny, czy może pogratulować wyniku, docenić postawę, czy po prostu cieszyć się z wygranej, bez podtekstów, klnięć i chamstwa. Nie apeluję o przyjaźń z Kibicami ManU, ale proszę o STYL i KLASĘ, którą od wieków wyróżniali się spośród kibicowskiej rodziny Fani Liverpoolu!
Mam nadzieję, że niektórzy te słowa wezmą sobie do serca...
I nie mówię tu tylko o relacjach LFC - ManU, ale także innych klubów... -
Gratulacje wygranej dla LFC.
Nie spodziewałem się aż tak wysokiej przegranej...
No nic. Wierze, że w następnym meczu będzie lepiej..
Dla tych krzykaczy : ManU nie jestem robotem, grał ostatnio trudny mecz z Interem(który wygrali), każdy ma prawo przegrać, porażki zdarzają się nawet najlepszym.
Przewaga się zmniejszyła do 4pkt, ale pamiętajmy, że ManU ma jeden mecz nierozegrany. -
^Zaborca63^ napisał(a)
... ManU nie jestem robotem, grał ostatnio trudny mecz z Interem(który wygrali), każdy ma prawo przegrać, porażki zdarzają się nawet najlepszym.
Ale tylko najlepsi potrafią się z niej podnieść :D, a na to się nie zanosi
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość