ja obawiam sie Drogby ze strony Chelsea, miejmy nadzieje że obrona MU da sobie z nim rade
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
.:: Ciejmok ::. napisał(a)
ja obawiam sie Drogby ze strony Chelsea, miejmy nadzieje że obrona MU da sobie z nim rade
United mają jedną z najlepszych defensyw na świecie i na pewno najlepszą na Wyspach...
A jak jesteś kibicem Manu to byś sie odważył dać wynik pewnie 6:0 albo 7:0.
Jestem KIBICEM i realistą. Wiesz co te dwa terminy znaczą?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Eszaj ().
-
no będzie finał i będzie co oglądać .z góry jestem fanem Liverpoolu ale MU nie jest mi obce dlatego stawiam na nich aha była rozmowa o chelsea trzeba przyznać ze przed lat bardziej ja lubiłem.
no to czekamy do finału.
ps. Ciejmok sorki za ostatnie sprzeczki w Działach wojennych naszego uni -
hehe coś czytałem że stan murawy w Moskwie nie jest najlepszy
ciekawie jak to będzie z tym boiskiem
ps. Ciejmok sorki za ostatnie sprzeczki w Działach wojennych naszego uni
spoko, mnie też za bardzo poniosło
edit/
literówkaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ciejmok ().
-
edit/
literówka
dzis widzialem na eurosporcie jak wymieniali kawalki murawy, jaki bedzie stan dowiemy sie jutro o 20:45 -
santacruz napisał(a)
edit/
literówka
dzis widzialem na eurosporcie jak wymieniali kawalki murawy, jaki bedzie stan dowiemy sie jutro o 20:45
No dowiemy się dzisiaj A murawa wymieniona podobno cała bo była sztuczna na tym stadionie. Coś mi się nie chce wieżyć że sztuczna była.... ale takie rewelacje podała wczoraj TVP
Co do wyniku liczę na to że będzie 3:0 dla MU i w bramce zagra Tomek Kuszczak. Ale raczej nie zagra więc liczę na skromne 3:0 -
No,ja już piwo zakupiłem i czekam
Będzie ciężko bo rosjanie będą za Chelsea,ale Diabły muszą coś udowodnić tym niebieskim bubkom
Mój typ 2-1 dla nas.
Glory,glory United ]:-D
]:-D -
chciałbym żeby Kuszczak zagrał
mógłby go sir Alex Ferguson wpuścić na koniec meczu jak będą mieli bezpieczne prowadzenie -
bedzie 2;0 dla manchesteru
-
Arsey napisał(a)
chciałeś powiedzieć 3:2 dla Manchesteru -
perONE napisał(a)
Arsey napisał(a)
chciałeś powiedzieć 3:2 dla Manchesteru
chciałeś powiedzieć bedzie 2:2 dla chelsea :lol:Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Byczek Fernando ().
-
Byczek Fernando napisał(a)
chciałeś powiedzieć bedzie 2:2 dla chelsea :lol:
Nie, taki wynik w ogóle nie wchodzi w grę -
perONE napisał(a)
Arsey napisał(a)
chciałeś powiedzieć 3:2 dla Manchesteru
zgadzam się 3:2 dla ManU, przynajmniej będzie ciekawie i troche emocji będzie -
1:0 max xD
tylko mi nie mowic ze jestem zla kibicka xD (to sie odmienia wogole? xD)
no i czekamy na meczyk ale emocje niach niach -
-=TOM=- napisał(a)
chciałbym żeby Kuszczak zagrał
mógłby go sir Alex Ferguson wpuścić na koniec meczu jak będą mieli bezpieczne prowadzenie
Ta ;d bezpieczne prowadzenie w finale LM z Chelsea xd
Jak dla mnie 2:0 dla ManU lub 0:0 i dogrywka xD -
Dobra
Jest 1:0
Ja sądzę, że może być 3:1 dla MU oczywiście -
kondux napisał(a)
Dobra
Jest 1:0
Ja sądzę, że może być 3:1 dla MU oczywiście
No i 1:1, może i lekko fuksownie, ale nie podoba mi się gra gra nie fair play ManU... -
szkoda że tylko remis MU zasługuje na wygrana , o wiele więcej sytuacji mieli w pierwszej połowie
przy okazji wspomnę że Carvalio powinien za ten faul wylecieć z boiska a nie krzyczeć jak on to zrobił że nie faulował
mam nadzieje że MU wygra -
szkoda że tylko remis MU zasługuje na wygrana , o wiele więcej sytuacji mieli w pierwszej połowie
przy okazji wspomnę że Carvalio powinien za ten faul wylecieć z boiska a nie krzyczeć jak on to zrobił że nie faulował
mam nadzieje że MU wygra
Czerwona jak najbardziej, mógł mu noge połamać.
Powinno być 3:0, bo mieli oprócz tej bramkowej jeszcze 2 sytuacje po ktorych pilka powinna była wpaść... a bramka na 1:1 to jakieś nieporozumienie, gdyby Van się nie poślizgnął by to wyjął... -
Będzie 2-1 dla nas tak jak z Bayernem
-
Gratuluje zwycięstwa
Ps. kibice Manchesteru wstydzćie się mistrzostwa po zdobyciu mistrzostwa też o tym pierwszy pisałemPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez SonGoku ().
-
no i manchester moze se doliczyc kolejne zwyciestwo ligi mistrzów !!! oby tak dalej
-
Jaki stres do końca ! już się modliłem by Terry nie trafił !
-
Gratulacje dla Manchesteru i dla wszystkich kibiców
To co zrobił Terry, ehhh ....
Komentarz mojej mamy (nieznającej się na piłce): "A ta kaleka czemu się przewaliła ? " -
SPORO SZCZĘŚCIA ALE PUCHAR JEST NASZ
-
Meksus napisał(a)
Jaki stres do końca ! już się modliłem by Terry nie trafił !
ja robiłem to samo ależ szczęśliwe zwycięstwo, szczęście że Terry nie trafił
ulala ale sie denerwowałem
Glory Glory Man United !!! -
Graty
Meczyk na wysokim poziomie , MU mial dobra pierwsza polowe , druga tragiczna , no ale rozumiem zmeczenie , oraz narzucenie tempa przez CFC
Sredni mecz C.R. , mial kilka "ciekawych" akcji + ladna bramka ale oczekiwalem czegos wiecej od takiego pilkarza
PS.Alez sie cieszylem jak C.R. nie strzelil karnego (choc kibicowalem MU)
Jeszcze raz Graty
(Piekny byl moment jak Bobby Charlton podszedl do Ryan'a Giggsa Legendy MU -
Navy napisał(a)
To co zrobił Terry, ehhh ....
No co zrobił ? Było bardzo mokro, murawa była kiepska więc się poślizgnął jak wielu zawodników podczas tego spotkania...
Glory Glory Man United !!! -
Gratuluje piekny mecz i zasluzenony dla ManU za caly sezon
oczywiscie najwieksza pokraka Ronalda ;/poco oni go tzymiaSie sehen mich rodeln
Sie hassen ... -
Ronaldo chciał trochę przykozaczyć, ale coś mu nie wyszło. I dobrze, że nie trafił - może następnym razem pomyśli :E.
No szkoda, że Chelsea przegrała... MU więcej szczęścia poprostu miało :(.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Majestic ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości