Jutro dwa klasyki. Liverpool-ManU i Arsenal-Chelsea.Mecze jeden po drugim w C+,będe oglądał. Moje typy (i życzenia zarazem),odpowiednio: 0-3 i 0-0 .Pozdrawiam diabelską brać Go Go
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Necro(man) napisał(a)
Jutro dwa klasyki. Liverpool-ManU i Arsenal-Chelsea.Mecze jeden po drugim w C+,będe oglądał.
Dokładnie, z kumplem który kibicuje Czelsi umówiłem się i razem oglądamy oba mecze do tego browary i czipsy
Przyjaciół miej blisko, a wrogów jeszcze bliżejPRZESZŁOŚĆ
UNI 21 - TOP450
UNI32 - TOP250
UNI 23.org - TOP100 -
hehe też mam kumpla co kibicuje the blues i nigdy razem nie oglądamy takich meczów bo byśmy się chyba pobili
a po kilku browcach to juz napewnoWYLECZONY Z OGAME -
ja mam kumpla co kibicuje bardziej MU ja LVC ale MU też bardzo lubie ale kiedy słyszymy jak ktoś kibicuje niebieskim albo kanonierom to lepiej żeby szybki był
-
GLOOOOOORY GLOOOORY MAN UNIIIIITEEEED!!!
zdecydowanie najlepsza druzyna na swiecie od dziecka ich uwielbiam :D:D w tym sezonia Premier League jest dla ManU!!! Tak jak sezon temu o Lige Mistrzow tez powalczą CR7, Kuszczak, Van der Sar, Tevez RLZ!!!!! -
ja osobiście bardzo lubie Man jestem ich kibicem bardzo lubie oglądać ich mecze
-
Mój typ: 2-1 dla United i 3-2 dla Chelsea.
Może i nie jestem wielkim fanem Chelsea, ale im życzę wielkiej wygranej. Arsenal wtedy spadnie o 2 miejsca. (O ile ManU też wygra :)) -
A ja wam zycze porazki z Liverpoolem
Wszyscy kibice Chelsea licza na to -
Tommy napisał(a)
Wszyscy kibice Chelsea licza na to
A ja Wam remisu z Arsenalem -
zbanowany26 napisał(a)
Tommy napisał(a)
A ja Wam remisu z Arsenalem
Dzieki Myslalem ze o porazce powiesz
Ale remisu nie bedzie w tym sezonie jedziemy po tytul -
Jedziecie, jedziecie i nie dojedziecie Opona Wam pójdzie
To jak panowie/panie? Miejsca w pubach i na kanapach zarezerwowane?
Do kibiców liverpoolu: You'll never walk... AGAIN!
Do kibiców chelsea: Blue is the color, football is the game, blue is the color, chelsea is a... gay!
Do kibców arsenalu: brak mi słów
UNITED!! For the Glory!! -
0:1 do przerwy.Prowadzi oczywiście MANCHESTER po golu Teveza!
Mam nadzieje że w drugiej połowie Diabły powiększą przewagę nad Liverpool'em.
UNITED!!UNITED!!
UNI 21 - TOP450
UNI32 - TOP250
UNI 23.org - TOP100 -
Godzina gry za nami. MU oczywiście prowadzi
1-0 jak na razie i oby było więcej -
WYGRANA!!Po "złotym" golu Teveza.Manchester zdobywa 3 pkt. w mecz z Liverpool'em.
Glory Glory Man UNITED!!!
UNI 21 - TOP450
UNI32 - TOP250
UNI 23.org - TOP100 -
Tevez - Man of the Match Ale VanDerSaar dał popis,oj,chyba się starzeje Ale 3 punkty najważniejsze!
-
Tommy napisał(a)
zbanowany26 napisał(a)
Tommy napisał(a)
A ja Wam remisu z Arsenalem
Dzieki Myslalem ze o porazce powiesz
Ale remisu nie bedzie w tym sezonie jedziemy po tytul
No i The Blues przegrali
Tevez - To dopiero początek pokazu jego umiejętności -
Szczęście sprzyja lepszym:) no w tym roku będzie ciężko o mistrza ale wszystko spokojnie idzie w dobrym kierunku. Najważniejsze, że od 5 lat nie przegraliśmy z Liverpoolem na ich placu to się nazywa dopiero wielkość drużyny bez względu na zmiany kadrowe w tym czasie.
-
No to panowie teraz w Niedziele o 13 czekamy na Everton
Powinno byc dobrze
P.S. w ostatnim meczu Anderson - geniusz
Gerrard przy nim nie istnial -
zurawski19 widzę ,że fan bydgoskiej zawiszy ja też kto nie skacze jest z poloni hej znasz to? a Gerrard zawsze istnieje zawsze istnieje i wygraliście strasznym fuksem bo Edwin jest coraz starszy
-
Reyvan napisał(a)
zurawski19 widzę ,że fan bydgoskiej zawiszy ja też kto nie skacze jest z poloni hej znasz to? a Gerrard zawsze istnieje zawsze istnieje i wygraliście strasznym fuksem bo Edwin jest coraz starszy
A co ma wiek Edwina do naszego fuksa?
Wolniejszy, mniej skoczny? Chyba kpisz, to ze popelnil pare bledow w ostatnim meczy jeszcze go nie "postarza", na dodatek nawet jesli bylby wolniejszy i mniej skoczny to nijak sie to ma do naszego fuksaPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez zbanowany26 ().
-
A wg mnie to dobrze ze van der S. Jest juz starszy, bo bramkaz mlody jest gorszy od takiego starszego, ze wzgledu na doswiadczenie, a poza tym to szybciej kuszczak zajmie jego miejsce ;p
-
Następny mecz z Evertonem,
myślę że Manchester spokojnie da sobie z nim rade,
mam taką nadzieje bo na nich postawiłem -
Czerwone Diabły nie powinny mieć żadnych problemów z Evertonem.
P.S. Chciałbym zobaczyć następną kolejkę Ligi Mistrzów - Jak Lyon wtapia z United -
A ja czuję że z Lyonem to będzie trudny mecz.Lyon to bardzo dobra drużyna.
UNI 21 - TOP450
UNI32 - TOP250
UNI 23.org - TOP100 -
Co do Edwina widzielisce mecz z Liverpoolem ze mowicie o jego bledach ? Zobaczcie dobrze na powtroki ze w obydwu sytuacjach byl to poniekad blad Vidica nie tylko Edwina . 2 razy Vidic sie z nim zderzyl za 1 razem byl faul na Edwinie chyba , ktorys z gracz Lpoolu go zachaczyl ale tego do konca pewien nie jestem ale wtedy stracil rownowage jeszcze przed zderzeniem z Vidiciem wiec cos zatym stalo , a za 2 razem Vidic zrobil krok w tyl i wpadł na Edwina
Reyven (czy jak to sie pisze ) widziales mecz ze mowisz ze Gerrard gral dobrze ?? Napewno go nie widziales bo zagral 0 Anderson go wylaczyl z gry kompletnie !
A co do losowania wydaje mi sie ze najgorzej nie trafilismy Lyon nie gra za dobrze , a z Rangersami tez zbytnio dobrze nie zagrali , smiem twierdzic ze gdyby nie Darchevill ( ta sytuacja z 72 minuty) to bysmy grali z Rangers
P.S, Nowy napastnik w United Angolanczyk Alberto Contreiras Goncalves, czyli inaczej Manucho. 2 krotny krol strzelcow rodzimej ligi , byl 3 tygodnie na testach SAF mowil ze dobry ( zobaczymy w Lutym gdzies ) W Lutym bo w Styczniu na PNA jedzie
Jego zdjecie z SAFem : manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=517365
Kurde a liczylem , ze Agbonlahora sciagna , ale nie mozna go przekreslac . Testy przeszedl a np. Adu ich nie przeszedl wiec cos jednak potrafiPost był edytowany 10 razy, ostatnio przez Beny(Mu_fan) ().
-
pisze sie Reyvan a nie mówie ,że Gerrard grał dobrze tylko ,że swoją obecnością na boisku pomaga LVC a to jak grał to osobna sprawa...
-
Za godzine Arsenal - Tottenham , nie ukrywam licze ze koguty cos zdzialaja
Owszem graja jak graja ale oni zawsze byli ciezkim przeciwnikiem
Niestety 2-1 dla Arsenalu
Kurcze Robi Kean troche zawalil Kogutom wynikPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez Beny(Mu_fan) ().
-
Beny(Mu_fan) napisał(a)
Niestety 2-1 dla Arsenalu
Kurcze Robi Kean troche zawalil Kogutom wynik
Oglądałem i żal ogólnie. Przy 1:0 Keane z 5 metrów do pustej w poprzeczkę w woleja i potem przy 1:1 fatalnie strzela karnego, co tradycyjnie się zemściło.
Reyvan napisał(a)
zurawski19 widzę ,że fan bydgoskiej zawiszy ja też kto nie skacze jest z poloni hej znasz to?
No a Meniu dziś szczęśliwie Ronaldo 88 min karny i 2-1 brawo dla naszego asa za spokój i pewny strzał. I dziękuję zawodnikowi Evertonu za faul w 87 minucie na Giggsie w polu karnym szczyt głupoty xD
Aha i dzisiaj w bramce 90 minut Kuszczaka. W sumie przy bramce nie miał szans ale minus za te fatalne wykopy lewą nogą. Ale jeśli chodzi o postawę czystko bramkarską to bardzo dobre spotkanie.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez zurawski19 ().
-
Dzis pokazalismy kawal dobrej pilki, czuje ze jestesmy w tym roku na tyle mocni zeby powalczyc na wszystkich frontach, nareszcie supermocna lawka i mozliwosci rotacji, plus 2 gole Sahy bardzo sie ciesze moze Louis znow zacznie regularnie trafiac
-
Tak... te dwa gole Sahy pokazują, że jeszcze z niego będą piłkarze
Ładny był ten gol Ronaldo z rzutu wolnego.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0