Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Arsenal jest mocny ale i nie przewidywalny nie wiadomo czy beda mieli zawodnika ktory w najwazniejszej czesci sezonu poprowadzi zespol do wygranej... LIverpool ma na pewno takich zawodnikow ale czy Arsenal?
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

• Nom 2003/4 rok dla Arsenalu;]...ale przypomnijcie sobie kiedy Liverpool wygrał lige;] bo to troche dawno...a co do formy Arsenalu to:

Jak to powiedział ponczo12345"tu do kitu i tu do kitu"

A wiec...w tamtym roku po ładnej grze w Lidze mistrzow w 2005/6 Henry'ego, Wenger nie chciał niczego zmieniac...Henry to Henry i kazał Cescowi i Hlebowi grać głownie do niego, Wenger kupił Baptiste aby juz miec mysl zaklepania ligi i wielkich zwyciestw...Lecz Baptista nie wypalił ale to jeszcze nie jest powod beznadziejnego sezonu...Powodem jest Henry, zauwacie ze Wenger kazał grac jego, przez wakacje przygotowywał sie do takiego stylu gry, a tu Henry dostał kontuzji i przez 3/4 sezonu nie grał. Arsenal był niezdyscyplinowany, kontuzji dostał Ljungberg, ktory tez wiele tworzył, w klubie był chaos i mozna było skreslic Arsenal a teraz jest:

Wenger od poczatku wiedzial ze teraz ciezar gry bedzie spoczywac na innych, Cesc Fabregas po sezonie w ktorym nie umial zdobyc goli, nie umial trafic na pustą bramke, chcial za wszelką cene w tym sezonie zdobyc minimum 20 bramek..nawet powstał zakład miedzy Rosickym, Hlebem i Cesciem, kto strzeli wiecej goli.
      Wenger wpadł na pomysł strzałow z daleka i polepszenia gry górą swojej druzyny, wiec kupił Eduardo i kazał swym piłkarzom aby nie grali tak jak rok temu ze z pilką wchodzili do bramki, tylko zeby strzelali z wielu pozycji
      Wielkim powodem dotychczasowych wygranych w tem sezonie jest rowniez motywacja...nikt w nich nie wierzyl, wszyscy skreslili, a Wenger mowił
      "Brak szacunku i bezpodstawne skreslenie nas tylko wzmacnia, motywuje, musimy cos udowodnic"
      Teraz zobaczcie na Arsenal
      Preferują jeden z najładniejszych stylow gry, strzelają bramki, mają młodych piłkarzy z przyszloscią, mają pilkarzy tanio kupionych...czy cos wiecej potrzeba?
    • JereManU napisał(a)
      R K W D napisał(a)
      Ja nie wiem czy to jakis zart , ale Man Utd przegral z Coventry 2:0 !>_>

to niestety prawda...rezerwowy skład i Kuszczak...

ogladales mecz ten ze masz cos do kuszczaka? Akurat w mojej ocenie to on bramek nie zawinil podtwierdzily to oceny tak zwanych specjalistow i wogle forumowiczow z innych forum... fakt ze rezerwowy sklad ale powinni to wygrac ale nie obwiniaj kuszczaka...
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:

• JereManU napisał(a)
      R K W D napisał(a)
      Ja nie wiem czy to jakis zart , ale Man Utd przegral z Coventry 2:0 !>_>

to niestety prawda...rezerwowy skład i Kuszczak...

nie widziałem bramek jakie puścił kuszczak, ale nie można go obwiniać za przegrany mecz bo MU nawet bramki nie zdobył....
      U66
      OFF

Zagadra
      Lecimy od 0, start 13.01.2015 :E
    • Słabo gramy,Birmingham ma przewagę.Od początku II połowy Kuszczak zmienił Van Der Sara.

EDIT o 19:36 :
      GOLL!!Prowadzimy 1:0!!Strzelcem gola Ronaldo!

Przyjaciół miej blisko, a wrogów jeszcze bliżej
      PRZESZŁOŚĆ
      UNI 21 - TOP450
      UNI32 - TOP250
      UNI 23.org - TOP100

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wakabayashi ().

• Manchester narazie jst w słabej formie, jeszcze gra z klepki nie gra, kontrataki są marnowane. Pozytywem jest to, że przy takiej formie cały czas wygrywamy i nie oddalamy się od czołówki.

Co do Arsenalu, to uważam, że z nimi jest taka sytuacja, jak z Manchesterem rok temu. Niby nie doszedł nikt znaczący, niby odeszła największa gwiazda, a grają jak natchnieni. Chociaż ich ostatni mecz podobno był słaby w ich wykonaniu.
    • No...Kuszczak ma zastąpić van der Saara w meczu z Romą :D życzę mu jak najlepiej :) wygrana znowu 1:0 na wyjeździe z Birmingham, ostatnio same minimalne zwyciestwa, ale dobre i to :) graTTki i powodzenia w meczu z Romą, która jest załamana chyba po wczorajszym przegranym hicie kolejki Serie A z Interem u siebie przegrała 4:1 :P
    • a ja stawiam na remis 2-2 albo na minimalna wygrana MU 3:2 zobaczycie tak bedzie :P bramki strzela totti i saha moze ktos inny ale to wtedy z przypadku :P wierze w tych ludzi mecz powinien byc ciekawy 8)
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:

• rassija napisał(a)
      a ja stawiam na remis 2-2 albo na minimalna wygrana MU 3:2 zobaczycie tak bedzie :P bramki strzela totti i saha moze ktos inny ale to wtedy z przypadku :P wierze w tych ludzi mecz powinien byc ciekawy 8)

Też mi się coś zdaje że będzie remis 2:2 :P
      Obym się mylił ale Roma będzie chciała się zrehabilitować za przegraną 1:4 u siebie z Interem :P
    • Bedzie to ciężki mecz dla Manchesteru.Roma chce sie zrewanżować za ubiegły rok,Roma ma bardzo dobry skład,ładnie i dobrze gra,mimo iż ostatnio dostała ostro w tyłek od Interu.U nas z formą strzelecką nie najlepiej,mam nadzieje ze wygramy i niestracimy bramki.

Mój typ: 1:0 dla Manchesteru.

Przyjaciół miej blisko, a wrogów jeszcze bliżej
      PRZESZŁOŚĆ
      UNI 21 - TOP450
      UNI32 - TOP250
      UNI 23.org - TOP100
    • a ja czuje że to będzie piękny i zacięty meczyk ;)
      obstawiam na 3:2 dla diabełków ]:-D :evil:
      Glory Glory Man United !

edit/
      literówka

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fefi FX ().