mysle ze manU w tym roku bardziej sie skupi na LM niz premiership;)
ale to tylko moje przypuszczenia
ale to tylko moje przypuszczenia
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Maul14 napisał(a)
Kiedys uwielbialem patrzec na Zidane'a a teraz mila dla oka gre sprawia mi Cris Ronaldo gosc gra poprostu kapitallnie
SimonSs napisał(a)
Maul14 napisał(a)
Kiedys uwielbialem patrzec na Zidane'a a teraz mila dla oka gre sprawia mi Cris Ronaldo gosc gra poprostu kapitallnie
Nurek jakich mało. Po Youtube krążą świetne filmiki, kto oglądał, ten wie o co chodzi Koleś po prostu zabija swoimi zdolnościami aktorskimi... Najmniejszy kontakt z rywalem często kończy się upadkiem. BO ŻELEK TRACI BALANS
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maul14 ().
Wiślak napisał(a)
Mam podobne zdanie na temat Ronaldo. Dla mnie nie jest on aż tak bardzo wybitny. Trochę samolubny, a dodatku aktor jakich mało.
KapRal_1818 napisał(a)
Manchester United to mój ulubiony zespół. Tylko trener nawala;/ Np. Transakcja z realem ;/ Totalna porażka
Kontuzji w tym meczu nabawił się zawodnik Manchesteru, Francuz Mikael Silvestre, który został zniesiony na noszach z boiska.
ADN napisał(a)
3mam kciuki za Manchester .. jest to 2. z moich ulubionych klubow.. szkoda mi Wayna Rooneya ze ma kontuzje..
Maul14 napisał(a)
Ciekawe co jest przyczyna, ze strzelaja tak malo bramek... Moze z czasem bedzie lepiej Chelsea tez cos nie idzie najlepiej Arsenal liderem... nie spodziewalbym sie...
Godlike Cieslak napisał(a)
Mają lekki problem z atakiem...i mają nowych graczy...nie oczekujcie ze zaczną odrazu wygrywać...
Hargreaves
Tevez
Nani
To jest 3 zawodników...i jak grali z Man. City to widać ze Tevez jeszcze nie był wczuty w tą druzyne...Nani gra duzo takich akcji piętką czy jakies oryginalne zagrania, zawodnicy jeszcze sie nie rozumieją...;]
mastermatiboy napisał(a)
Mają lekki problem z atakiem...i mają nowych graczy...nie oczekujcie ze zaczną odrazu wygrywać...
Hargreaves
Tevez
Nani
To jest 3 zawodników...i jak grali z Man. City to widać ze Tevez jeszcze nie był wczuty w tą druzyne...Nani gra duzo takich akcji piętką czy jakies oryginalne zagrania, zawodnicy jeszcze sie nie rozumieją...;]
zgadzam sie z ta wypowiedzia ,chcialem wlasnie podobnie napisac
mastermatiboy napisał(a)
Hargreaves
Tevez
Nani
zgadzam sie z ta wypowiedzia ,chcialem wlasnie podobnie napisac
GiGgs* napisał(a)
Man Utd jak na razie nie ma formy co świadczą wyniki z początku sezonu
Z kim Man utd dzisiaj gra? nie chce mi się szukać
5 gości