Kiedy kupimy Manchester United, zmienimy jego nazwę na Khaybar - powiedział sekretarz generalny Ansar Hezbollahu, Mohammad Bagher Kharrazi.
słyszeliscie o tym??? Fantazja arabów jest niesamowita, nieprawdaż
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kiedy kupimy Manchester United, zmienimy jego nazwę na Khaybar - powiedział sekretarz generalny Ansar Hezbollahu, Mohammad Bagher Kharrazi.
sunrise_ekwador napisał(a)
Mnie osobiście najbardziej cieszy pojawienei się w skałdzie Man Utd argetynśkiego napastnika Carlos'a Tevez'a napewno to zwiększa szanse Czerwonych Diabłów w obronie tytułu, a ja z przyjemnościa bede oglądał jego gre w LM.
[SwEeT AgniesiA] napisał(a)
ahhh jaka to czudna druzyna jest
i z jakimi tradycjami ...
a najpiekniejsze w niej to iz po katastrofie lotniczej
potrafila sie odbudowac i zdobyc mistrzostwo
to po prtostu swiadczy o czyms
Flamzol napisał(a)
No no ładny start i to u siebie, ale i tak życzę Wam powodzenia bo szacunek do Was mam za odebranie nam tytułu powalczcie z nami i w tym sezonie
No no ładny start i to u siebie, ale i tak życzę Wam powodzenia...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez peper3 ().
Flamzol napisał(a)
No no ładny start i to u siebie, ale i tak życzę Wam powodzenia bo szacunek do Was mam za odebranie nam tytułu powalczcie z nami i w tym sezonie
santacruz napisał(a)
Flamzol napisał(a)
to chyba wy pomarzycie o odebraniu nam tytułu ale zapewne czar waszych marzen o mistrzostwie szybko prysnie
w pełni sie zgadzam szkoda tego meczu ale są przecież następnePeKa napisał(a)
dokładnie...Manchester nie wygrał, niestety tylko remis na inaugurację sezonu z przeciętnym Reading no cóz, mam nadzieję, że w następnym meczu juz MU pokaże klasę a w szczególności Rooney, Cristiano Ronaldo, Heargraves i Nani i rozniosą przeciwników Chelsea wygrała fartem, a Reading zremisował fartem
RedRogal napisał(a)
ManU jest w tym sezonie potencjalnym kandydatem na mistrza nie tylko kraju ale i europy. Z takim skladem co oni maja w tej chwili moga zdobyc wszystkie trofea.
Moja ulubiona jedenastka :
-Van der Sar
-G.Neville, R.Ferdinand, Vidic, Evra
-C.Ronaldo, Hargreaves, Scholes, Giggs
-Ronney, Tevez
Jestesmy the best!!!!!!!!!!!!!
RedRogal napisał(a)
ManU jest w tym sezonie potencjalnym kandydatem na mistrza nie tylko kraju ale i europy. Z takim skladem co oni maja w tej chwili moga zdobyc wszystkie trofea.
Moja ulubiona jedenastka :
-Van der Sar
-G.Neville, R.Ferdinand, Vidic, Evra
-C.Ronaldo, Hargreaves, Scholes, Giggs
-Ronney, Tevez
Jestesmy the best!!!!!!!!!!!!!
16 gości