Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Apocalyptic napisał(a)
      No proszę państwa...Nowymi nabytkami Manchesteru United zostali Nani i Anderson.

Anderson
      przeważnie środkowy pomocnik, straszny walczak. Myślę jednak, że w tym sezonie będzie raczej grzał ławe, zagra może 15 meczów.

Nani:
      bardzo młody i szybki skrzydłowy, podobny do Cristiano Ronaldo, który bardzo chciał, aby Nani przybył na OT. Jeśli ich współpraca będzie przebiegac dobrze, to będziemy mieli nie tylko najlepsze skrzydła w Anglii, ale także w Europie.

Anderson poprostu jest genialny, i zagra napewno ponad 30 meczy jak nie bedzie mial kontuzji. Zreszto bedzie objawieniem calej europy. Zobaczycie

Nani napewno jest slabszy ale spoko sobie poradzi i powinien blyszczec
    • RE: Manchester United

Manchester United to nieatpliwie jeden z najlepszych klubów ligi angielskiej :D (osobiście twierdzę że jest to najlepszy klub na naszym globie :D)
      Ulubieni piłkarze - C.Ronaldo i Wayne Rooney :) Tylko Kuszczak mi tam nie pasuje :D

Iso napisał(a)
      Manchester United to nieatpliwie jeden z najlepszych klubów ligi angielskiej :D (osobiście twierdzę że jest to najlepszy klub na naszym globie :D)
      Ulubieni piłkarze - C.Ronaldo i Wayne Rooney :) Tylko Kuszczak mi tam nie pasuje :D

No najlepsi na globie to oni nie są bo np. nie wygrali LM :P

Puchar Anglii tez Zdobyła Chelsea ;P

"Tylko martwi ujrzeli koniec wojny" - Platon

MOONMAKER vel FuxXx napisał(a)
      Iso napisał(a)

No najlepsi na globie to oni nie są bo np. nie wygrali LM :P

Puchar Anglii tez Zdobyła Chelsea ;P

Puchar Anglii ma się tak do mistrzostwa kraju jak medal z mistrzostw europy do medalu olimpijskiego......

Najważniejsze to to że wygrali Premiership :)
    • najnowsze wieści z Manchesteru :D

z wypożyczeń wracają:
      Souleymane Mamam z Royal FC Antwerpia
      Ben Foster z Watford FC
      Tim Howard z FC Everton
      Darron Gibson z Royal FC Antwerpia
      Fraizer Campbell z Royal FC Antwerpia
      Gerard Pique Bernabeu z Real Saragossa
      oraz Ryan Shawcross z Royal FC Antwerpia

nowe zakupy:

Owen Lee Hargreaves z FC Bayern München za 25.000.000

Anderson z FC Porto za 25.000.000

oraz Nani ze Sportingu Lizbona za 21.000.000

ceny w euro :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez .:Baron Samedi:. ().

• a tu kolejne wieści:

Gerard Pique i Giuseppe Rossi przejdą do FC Porto w ramach rozliczenia za Andersona, podaje dziennik "The Times". Nie wiadomo jednak, czy ma być to wypożyczenie czy transfer definitywny.

Szkoda że Rossi odejdzie X( był dobrym piłkarzem ale Ferguson go nie docenił :rolleyes:
    • .:Baron Samedi:. napisał(a)
      może wypożyczenia ?( ?( ?(

i zapomniałem dodać
      Ole Gunnar Solskjaer zapowiedział, że po zbliżającym się sezonie zakończy karierę
      ^^szkoda, rest in peace

Solskjaer bohater wygranej Ligi Mistrzów i też go Alex nie docenił ;)
      Cieszy mnie to że na chwile obecną żadne wartościowy piłkarz z MU nie odchodzi poza Rossi`m X(
    • .:Baron Samedi:. napisał(a)
      najnowsze wieści z Manchesteru :D

z wypożyczeń wracają:
      Souleymane Mamam z Royal FC Antwerpia
      Ben Foster z Watford FC
      Tim Howard z FC Everton
      Darron Gibson z Royal FC Antwerpia
      Fraizer Campbell z Royal FC Antwerpia
      Gerard Pique Bernabeu z Real Saragossa
      oraz Ryan Shawcross z Royal FC Antwerpia

nowe zakupy:

Owen Lee Hargreaves z FC Bayern München za 25.000.000

Anderson z FC Porto za 25.000.000

oraz Nani ze Sportingu Lizbona za 21.000.000

ceny w euro :D

heh Owen zawsze marezyl aby isc do angielskiego kluubu no to ma :) itak w Bayernie malo gral no ale przynjamniej kasa na nowe zakupy
      Sie sehen mich rodeln
      Sie hassen ... XD
    • A tu kolejne wieści :D jak dla mnie to full wypas

Sir Alex Ferguson rozmawia o transferze Huntelaara do United.

Holender, który strzelił 60 bramek w 74 meczach w barwach Ajaxu Amsterdam, stał się celem wszystkich europejskich potęg, w tym Manchesteru United, który poszukuje następcy Ruuda van Nistelrooy'a.

Ferguson po wzmocnieniu pomocy chciałby wzmocnić atak, choć tu już nie powinno być aż tak drogo, gdyż popularny Hunti jest wyceniany na 10-15 mln funtów.

Mówi się, że Holender miałby być ostatnim elementem układanki w drużynie Fergusona.

Oby tak dalej a będzie suuuper dla MU

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez RED DEVIL ().

• Nowy RVN hehehe:D Jak by doszło do tego transferu to Manchester United miał by bardzo dobrą "pakę". Jeszcze czytałem że Alex zabiega sie o Eto`o ale to już są chyba plotki ;)
    • RED DEVIL napisał(a)
      a tu kolejne wieści:

Gerard Pique i Giuseppe Rossi przejdą do FC Porto w ramach rozliczenia za Andersona, podaje dziennik "The Times". Nie wiadomo jednak, czy ma być to wypożyczenie czy transfer definitywny.

Szkoda że Rossi odejdzie X( był dobrym piłkarzem ale Ferguson go nie docenił :rolleyes:

Oby na wypozyczenie bo Rossi to wielki talent, a za Pique placze cala Barca bo za kilka lat nie bedzie lepszego srodkowego obroncy
    • miejmy nadzieje że to jest plotka,Rossi ani Pique nigdzie się nie wybiorą
      bo by była wielka strata dla MU gdyż są to bardzo utalentowani piłkarze i to do
      tego w młodym wieku ;)

250 post:D
      +1 post:P
    • W tej chwili Manchesterowi brakuje pewnego partnera w ataku dla Rooneya.
      Coraz bardziej skłaniam się ku McCarthy'emu i Darrenowi Bentowi. Wtdey będzie bardzo cacy.

W środku, na ofensywne ustawienie graliby Anderson i Carrick(Scholes) a na defensywne Hargraves i Carrick(Scholes)

Generalnie sprawa wygląda tak: jeśli Nani i Anderson dobrze się przyjmą, to Manchester wygra Ligę Mistrzów.
      To byłby atak: Anderson, Nani, Cristiano Ronaldo, Rooney...
    • nie przesądzajmy
      też myślę, że powinien się przyjąć w ManU, ale Premiership znacznie różnie się od ligi portugalskiej(nic nie ujmując)

siła ofensywna rzeczywiście będzie się prezentować imponująco, jednak nie wolno zapomnieć o jeszcze dwóch kwestiach:

*zakup nowego prawego obrońcy, na tyle dobrego aby mógł grać w meczach o najwyższą stawkę od zaraz

*Gabriel Heinze, którym interesuje się pół Europy może w każdej chwili odejść więc warto byłoby mieć dublera dla Evry
    • mOOn M@KeR napisał(a)
      nie lubie menchesteru bo w lidze angielskiej jestem za liverpoolem;D

Człowieku skoro go nie lubisz to nie musisz oświadczać tego w tym temacie, tu się wypowiadają sami wierni kibice Red Devils :P
    • po pierwsze Nani nie jest napastnikiem :D tylko genialnym pomocnikiem skrzydłowym :D bardzo go lubię :) jeszcze mogliby tego Huntelaar'a z Ajaxu ściągnąć i Quaresma'ę z Porto :P wtedy mur beton, że MU ma LM w następnym roku :) Anderson jest świetny, Nani jest świetny, Heargraves średni, bo go za bardzo nie lubię :D
    • RED DEVIL napisał(a)
      mOOn M@KeR napisał(a)

Człowieku skoro go nie lubisz to nie musisz oświadczać tego w tym temacie, tu się wypowiadają sami wierni kibice Red Devils :P

czego wymagac od kibica Arki ;)
    • aluss napisał(a)
      RED DEVIL napisał(a)
      mOOn M@KeR napisał(a)

Każdy ma swoje upodobania, ale niech przynajmniej nie ukazuje tego tak wprost :D Poza tym Red Devils lepsi od The Reds :P
    • RED DEVIL napisał(a)
      aluss napisał(a)
      RED DEVIL napisał(a)
      mOOn M@KeR napisał(a)

Każdy ma swoje upodobania, ale niech przynajmniej nie ukazuje tego tak wprost :D Poza tym Red Devils lepsi od The Reds :P

Dokładnie.. MU są lepsi a rekord liverpoolu - 18 zwyciestw w lidze zostanie niedlugo pobity :D:D:D
    • ''czego wymagac od kibica Arki'' no od ciebie to napewno nie można za dużo bo niepodołasz:D
      Jesli chodzi o menchester to jak juz od liverpoolu lepszy jest tylko w angli :D bo w LM gra lepiej :D
    • mOOn M@KeR napisał(a)
      ''czego wymagac od kibica Arki'' no od ciebie to napewno nie można za dużo bo niepodołasz:D
      Jesli chodzi o menchester to jak juz od liverpoolu lepszy jest tylko w angli :D bo w LM gra lepiej :D

Może i grał lepiej ale doznał porażki z tym samym rywalem :P jednak myślę że w następnym sezonie to sie zmieni oczywiście na lepsze ;)
    • Panowie skończcie polemizować na to, co będzie za rok :D... teraz gdyby Liverpool grał z MU, myślę, że byłby remis :) Liverpool lepiej grał w LM, a gorzej w Premiership, więc taki byłby wynik :)