Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• *Eragon* napisał(a)
      ManU moim zdaniem juz ma zapewnione mistrzostwo tylko jeszcze nie formalnie :P
      Chelsea nie wywiezie 3 pkt z Emirates Stadium, jeszcze lepiej by bylo gdyby ich pojechał Arsenal i wtedy Nasz kochany Manchesterek byłby Mistrzem :)
      Tylko szkoda ze odpadli z LM, ale Liverpool pokaze ze Liga angielska jest najlepsza na świecie ;)

ManU miali juz zapewnione Mistrzostwa jak CFC zremisowała a MU wygrali z Evertonem... wtedy przewaga zwiększyła sie do 5 pkt i brakowało jednego zwyciestwa i jednego remisu to Mistrza... Wygrana juz jest.. jak Arsenal dzis pojedzie CFC to juz MU nie musi dopelniac formalnosci w meczu z West Ham..

kubust napisał(a)
      aluss napisał(a)
      Cos czuje, ze bedzie pogrom Man City :D

cos pogromu nie bylo...

najdziwniejsze ze MU nagle ma tyle fanow jeszcze nie dawno wszyscy kibicowali Chealsea a teraz wszyscy MU ...

Ja kibicuje MU od 3 lat... wczesniej nikomu nie kibicowałem.. MU jest najlepsze na świecie, a Barca jest najlepsza w Hiszpanii :D:D:D Reszta wyjazd :P
    • kubust napisał(a)
      aluss napisał(a)

cos pogromu nie bylo...

najdziwniejsze ze MU nagle ma tyle fanow jeszcze nie dawno wszyscy kibicowali Chealsea a teraz wszyscy MU ...

kiedy kibicowali chelsea???

rok temu i dwa a wcześniej ????

1 mistrzostwo w 1955 i tyle

ja kibicuje manu od ponad 10 lat i nie przypominam sobie by poza ostatnimi 2 sezonami chelsea była w pierwszej trójce premiership podczas gdy manu zdobywał 8 tytułów.
    • kubust napisał(a)
      aluss napisał(a)

cos pogromu nie bylo...

A skad ty wiesz, ze kibicuje MU od niedawna.
      Dla twojej wiadomosci jestem z nimi od prawie 5 lat.
    • hahaha...Chelsea co najwyżej zdobędzie Puchar Anglii w tym sezonie <jupi> jeaaaa :) Chelsea do domu, Mourinho chyba cie wywalą :) jesteś zarozumialcem :D MU brawo :) jeszcze Liverpool wygra LM i Premiership to najlepsza Liga na świecie :D gratki kibice MU :)
    • Jak ja się cieszę!!!!
      Piłkarze MU zasłużyli w 100% wygrywali po 4:0, 5:1, 4:1 wielokrotnie, strzelili ponad 80 goli w lidze przy 60 Chelsea.
      Campione campione ole ole ole
    • Angielska Federacja Piłkarska zamierza przeprowadzić śledztwo w sprawie meczu Manchester United Everton (4:2). W spotkaniu nie wziął udziału były bramkarz MU Tim Howard a obecnie zawodnik Evertonu, na mocy porozumienia między klubami.
      Obu klubom grożą wysokie kary finansowe, a nawet karne odjęcie punktów.

- Jeśli zawodnik przechodzi z jednego klubu do drugiego na mocy transferu definitywnego, to nie nie może istnieć klauzula o zakazie występowania w meczu przeciwko swojemu byłemu klubowi - mówi rzecznik angielskiej federacji Dan Johnson.

- Zażądamy wyjaśnienia od obu klubów i podejmiemy stosowne decyzje - dodaje.

Jeśli okażę sie to prawda to szkoda będzie Manchesteru bo być może stracić tutuł :rolleyes:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Acemean ().

• Acemean napisał(a)
      [qoute]Angielska Federacja Piłkarska zamierza przeprowadzić śledztwo w sprawie meczu Manchester United Everton (4:2). W spotkaniu nie wziął udziału były bramkarz MU Tim Howard a obecnie zawodnik Evertonu, na mocy porozumienia między klubami.
      Obu klubom grożą wysokie kary finansowe, a nawet karne odjęcie punktów.

- Jeśli zawodnik przechodzi z jednego klubu do drugiego na mocy transferu definitywnego, to nie nie może istnieć klauzula o zakazie występowania w meczu przeciwko swojemu byłemu klubowi - mówi rzecznik angielskiej federacji Dan Johnson.

- Zażądamy wyjaśnienia od obu klubów i podejmiemy stosowne decyzje - dodaje.

Jeśli okażę sie to prawda to szkoda będzie Manchesteru bo być może stracić tutuł :rolleyes:

mylisz się

Władze FA poinformowały, że ani Manchester United, ani Everton Liverpool nie złamały żadnych zasad odnośnie transferu Tima Howarda.

Howard dołączył do Evertonu na roczne wypożyczenie, później jednak umowa została zawarta definitywnie i Amerykanin od przyszłego sezonu będzie pełnoprawnym zawodnikiem ekipy z Goodison Park. Rozmowy na temat prawidłowej umowy zostały wzniesione, kiedy bramkarz nie wystąpił w ostatnim meczu pomiędzy obiema ekipami. Władze skontaktowały się z oboma klubami w celu wyjaśnienia sytuacji, dlaczego Howard nie wystąpił w tym meczu, skoro został już na stałe zawodnikiem Evertonu. Jednakże po rozpatrzeniu sprawy, FA oczyściła oba kluby z zarzutów.

Oświadczenie ze strony Premier League mówi:

Premier League upewniła się, że w czasie transferu definitywnego Tima Howarda z Manchesteru United do Evertonu Liverpool nie było żadnej umowy, która naruszałaby nasze przepisy. W wyniku ostatnich komentarzy musieliśmy szukać dalszych wyjaśnień od obu klubów i jesteśmy zadowoleni, bo nie było żadnych umów, które łamałyby jakiekolwiek przepisy. Everton mógł wystawić do gry Howarda w swoim meczu z Manchesterem United, co potwierdzają oba kluby.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez santacruz ().

• szkoda,ze odpadli w tkim stylu z LM :) osobiscie nawet lubie MU. Cristiano Ronaldo jest super - wg mnie najlepszy obecnie pilkarz swiata :) mam nadzieje, ze uda im sie wygrac lige pomimo, ze jestem za Arsenalem ... ale kanoniery juz nie mają szans wiec w walce o tytul kibicuje ManU :D
    • Wielkie Gratulacje dla Manchester United,za zdobycie Mistrzostawa Angielskiej
      Ligi osobiscie się cieszę dlatego ze Chelsea została upokorzona najbogatrzy
      klub świata i nie ma mistrzostwa Ligi:) hehe jeszcze raz wielkie gratulacje.

Pozdrawiam
      Ness

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nigitalunge ().

• Nessuso napisał(a)
      Wielkie Gratulacje dla Manchester United,za zdobycie Mistrzostawa Angielskiej
      Ligi osobiscie się cieszę dlatego ze Chelsea została upokorzona najbogatrzy
      klub świata i nie ma mistrzostwa Ligi:) hehe jeszcze raz wielkie gratulacje.

Pozdrawiam
      Ness

hehe...co racja to racje... CFC w tym sezonie moze zostac bez żadnego tytulu :D a MU juz 16 razy sięgnęło po Mistrzostwo Anglii z czego 9 raz pod wodzą Fergusona... cudnie. ale najbardziej zaszokowały mnie wypowiedzi Murinho !!!!

Murinho powiedział:
      - Chcę powiedzieć, że teraz z drugiego miejsca w lidze jestem może nawet bardziej dumny niż z tytułów mistrzowskich. Moi piłkarze przez cały sezon bohatersko walczyli z wszystkimi niekorzystnymi okolicznościami. Wczorajszy mecz z Arsenalem, gdy graliśmy w osłabieniu i zdobyliśmy gola, pokazał jak wielkim klubem jest Chelsea stwierdził Mourinho.

W tym troche racji ma.. CFC nękana kontuzjami, a jednak dotrzymywała kroku niezawodnemu MU..

Murinho powiedział:
      - Pragnę pogratulować mistrzostwa piłkarzom, sztabowi, kibicom i wszystkim tym, którzy pomogli zdobyć Manchesterowi tytuł powiedział trochę uszczypliwie menedżer Chelsea.

Ale to mnie naprawde zaszokowało... Murinho chyli czoła przed CAŁYM MANCHESTERM!!!
    • Wcześniej była mowa o tym kto ile kibicuje już Czerwonym Diabłom. Ja jestem kibicem Manchesteru już blisko 11 lat i nigdy moje przekonania względem tego klubu nie uległy zmianie. Kibicowałem i kibicować będę im zawsze z całego serca :).

Swoją drogą ciekaw jestem co będzie jak skończy się "era Fergusona" ;).

Wielkie barawa za zdobycie kolejnego już tutułu mistrzowskiego :)

MANCHESTER MISTRZEM ANGLII!

:D:D:D