Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• j.w. pisze to cala druzyna wygrywa mecz i cala druzyna gra.
      zgadzam sie z tym ze Rooney i Ronaldo to najwieksze gwiazdy.
      Ale np Carrick zagral chyba mecz życia z AS Romą tak jak i inni zawodnicy spisywali sie znakomicie. Jak ktos mowi ze w ManUtd graja tylko Rooney i Ronaldo to chyba nie oglada meczy ManU i nie widzial meczu z Romą czy Milanem. ManU ma jedna z najlepszych zgrana ekipe nawet jesli graja rezerwowi :)
    • Mówicie tylko Ronaldo i Rooney. Są jeszcze świetni: Saha, Scholes, Carrick, Giggs, Vidic, Ferdinand, van der Sar.

A dzisiaj Manchester pokazał że jest drużyną godną zwycięstwa w Premiership i w Lidze Mistrzów. Przegrywając 0:2 do 60 minuty wygrali 3:2. Przypomina się wielki mecz z (chyba Totenhamem)kiedy do przerwy zeszli z wynikiem 0:3 i wygrali 5:3.

EDIT: 4:2 oooooo! Teraz powyższe porównanie jest jak najbardziej trafione!

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Apocalyptic ().

• no jest wonderful :D 5 pkt przewagi na cfc... hehe.. 3 kolejki do konca a cfc gra jeszcze z arsenalem na wyjezdze i MU u siebie.. Manchesterowi wystarczy jeden remis i jedno zwycięstwo :D cudownie :D teraz skupic na LM :D:D:D:D
    • Lord Sidious-Naboo napisał(a)
      no jest wonderful :D 5 pkt przewagi na cfc... hehe.. 3 kolejki do konca a cfc gra jeszcze z arsenalem na wyjezdze i MU u siebie.. Manchesterowi wystarczy jeden remis i jedno zwycięstwo :D cudownie :D teraz skupic na LM :D:D:D:D

masz racje.
      myślę, że LM będzie należeć do nich, no i oczywiście zwycięstwo w lidzie :)
    • Teraz MU musi z włochami conajmniej zremisowac, w tej chwili jest dziórawa obrona, 75% to rezerwa... bylo widac interwencje obronców w pierwszym meczu, dlatego jak fergusaon bedzie grał na remis ( defensywanie) to Manchester przegra, trzeba wystawic standardową taktyke w standardwoym składzie 4:4:2 ewentualnie z jednym cofnietym napastnikiem lub pomocnikiem, ale lepijej pomocnikiem i skupic sie głownie na stałych fragmetnach gry o kontraktakch bo te rzeczy MU lubi i umie najbardziej... to jest tylko moje zdanie.. Włochów trzeba pokonac, nienawidze włochów, oni nie umią grac w piłke a ten puchar świata który wygrali to byla jedna wielka pomyłka...
    • Trochę się z Tobą nie zgodzę bo MU nie jest zespołem co się broni i wychodzi z kontrą!! Manchester musi być przy piłce wchodzić w trans to wtedy im idzie! Są akcje dużo strzałów i jest gra! A z obroną to masz racje co jest z Rio i Vidic'iem? kontuzje? Kartki? Heinze'go lubie ale jak ma odwalać takie numery jak z Milanem to trochę nie ciekawie na lewej moze być! Brown grał bez zarzutu! Evrze też zdarzały się kiksy...
    • ale mi chodzilo o stałe fragmenty gry... rzuty rożne, wolne.. wtym MU są najlepsi... jesli chodzi o kontre to bedą musieli zagrac kontrą jak ferguson zagra defensywanie....
      ale mi chodzilo o stałe fragmenty gry... rzuty rożne, wolne.. wtym MU są najlepsi... jesli chodzi o kontre to bedą musieli zagrac kontrą jak ferguson zagra defensywanie....

dokladnie!! zgadzam sie w 100% :D man utd jest we wszystkim najlepszy :P
      Teraz MU musi z włochami conajmniej zremisowac, w tej chwili jest dziórawa obrona, 75% to rezerwa... bylo widac interwencje obronców w pierwszym meczu, dlatego jak fergusaon bedzie grał na remis ( defensywanie) to Manchester przegra, trzeba wystawic standardową taktyke w standardwoym składzie 4:4:2 ewentualnie z jednym cofnietym napastnikiem lub pomocnikiem, ale lepijej pomocnikiem i skupic sie głownie na stałych fragmetnach gry o kontraktakch bo te rzeczy MU lubi i umie najbardziej... to jest tylko moje zdanie.. Włochów trzeba pokonac, nienawidze włochów, oni nie umią grac w piłke a ten puchar świata który wygrali to byla jedna wielka pomyłka...

Bo to tak trochę dziwnie zabrzmiało i jakby jedno drugiego drugiego dotyczyło!!
      Ale z Funem MU o byle co nie będę się kłócił :)
      pozdr
    • no dobra moze sie źle wysłowiłem, chodziło mi o to że MU są najlepsi w stałcy fragmętach, w kontrze tez są dobrzy, ale kontrą zagrają własnie jak bedą grali na remis, oby tak nie grali bo bedzie lipa...
    • No ja tez stawiam ze ManU wygra na włoskim terenie. NIe pisz tak jak z ROmą bo w Rzymie ManU przegrał.
      A tutaj musza wygrac, choc i remis im wystarczy. Ale jedno jest pewne liczy się tylko awans do finału LM gdzie bedzie czekal dzisiejszy zwycięzca, miejmy nadzieje ze to bedize Liverpool :)
    • santacruz napisał(a)
      Woodes Rogers napisał(a)
      Pewnie , ze obstawiamy dostana w tyte 2:0 :D

tak piłkarze milanu dostana 0:2 i pojda spac :P

Tylko MAN UTD

mam pytanie skąd wy to wiecie ze Milan dostanie Jasnowidz? oOo
      to moze mi powiesz kto wygra za 20 LM nie lubie jak ktoś gupio gada:)
      Obie druzyny są świetnie wyszkolone,przygotowane do meczu i naprawdę
      nie wiadomo kto wygra tak jak w pierwszym meczu MU wygrało fuksem!
      w 90 Min:):)

Ja osobiscie jestem Za Milanem ale jak przegra to napewno nie bede płakac
      będę za MU w Finale:)

Pozdrawiam
      Ness
    • Nessuso napisał(a)
      santacruz napisał(a)
      Woodes Rogers napisał(a)
      Pewnie , ze obstawiamy dostana w tyte 2:0 :D

tak piłkarze milanu dostana 0:2 i pojda spac :P

Tylko MAN UTD

mam pytanie skąd wy to wiecie ze Milan dostanie Jasnowidz? oOo
      to moze mi powiesz kto wygra za 20 LM nie lubie jak ktoś gupio gada:)
      Obie druzyny są świetnie wyszkolone,przygotowane do meczu i naprawdę
      nie wiadomo kto wygra tak jak w pierwszym meczu MU wygrało fuksem!
      w 90 Min:):)

Ja osobiscie jestem Za Milanem ale jak przegra to napewno nie bede płakac
      będę za MU w Finale:)

Pozdrawiam
      Ness

poprostu obstawiam wynik :D jaki bym chcial , tego cyba nikt nie zabronil :D