Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Musze przyznac że takiego czegoś się nie spodziewałem :] Ale zaskoczenie miłe ;)

A co do wypowiedzi w stylu: "Man Utd jest przeciętną drużyną, nie to co kiedyś" to chyba można by sobie darowac ;) Lider najsilniejszej ligi świata pokonujący w takim stylu inny klub z najwyższej (no prawie :P ) półki jest przeciętną drużyną ?( Proponowałbym przemyślec takie wypowiedzi i nie sugerowac się tym co piszą w "Pani domu" sprzed dwóch lat :P
    • Ten wynik to miazga zrobiona z Romy przez Czerwone Diabły :P

Dobrze to powiedział jakiś komentator....

....Upadek Cesarstwa Rzymskiego na Old Trafford.....

Ci co nie wierzyli w Man Utd i już wieszali na nich psy będą teraz mieli okazję do odszczekania ;)

GLORY GLORY MAN UTD
    • bylem prawie pewny awansu MU bo 1 bramka do odrobienia na old traford to nie problem ale zeby 7:1<WOW> mysle ze MU to murowany kandydat do tytuly ligi mistrzow po 7 latach przerwy :)
    • Jeszua_u14 napisał(a)
      Spokojnie Panowie ;) Obrona Chelsea to nie obrona Romy ;) Po za tym marzy mi się finał Manchester-Liverpool :D

Dokładnie mazy mi się to samo finał Manchester-Liverpool

P:S Fajnie Manchester Rozgromił Rywala Rome 7:1 Wielkie brawa:D:D
      Niezły meczyk:D naprawdę jestem Pewien podziwu jak Manchester
      rospracował rywali:D
    • Brawo Manchester !! Po prostu powaliliście mnie (jak i pewnie większość kibiców) na kolana... 7:1... Nie wierzyłem jak to zobaczyłem... Ale stało się faktem :D Gratulację, i życzę finału z Liverpoolem :)
    • Wierzyłem w MU i byłem święcie przekonany, że odstawią Romę do domu, ale w najśmielszych oczekiwaniach nie przypuszczałem, że zrobią to w takim stylu. Gęba mi się cieszyła jeszcze wiele godzin po meczu i przez cały ten czas nie mogłem wyjść z podziwu. Tym meczem Manchester przekonał chyba ostatnich oportunistów, że ten sezon należy do nich ;).

Co do wcześniejszych wypowiedzi, to jestem przekonany, że jeśli w finale MU trafi na Liverpool, to nie powinno być kłopotów ze zwycięstwem, choć podopieczni Beniteza ostatnio także mają niezłą formę, po dość nieudanym początku sezonu ;). Myślę jednak, że finał zgramy z Milanem ;).
    • Żubrzyk napisał(a)
      Myślę jednak, że finał zgramy z Milanem ;).

Żubrzyk, sorry ale znow wiele piszesz, a nie masz pojecia... Jak mozecie zgrac z nimi w finale, skoro gracie z nimi w połfinale? :rolleyes: Chyba, ze 2 druzyny z jednej pary awansuja :D

U25 15.07.05 - 27.04.07 TOP 3

51 ST (44.154%) = 39 SOLO (23.899%) + 12 ACS (20.255%)
    • THC18 napisał(a)
      licze ze bedziw ciekawe widowisko:D z milanem:P

racja

ale bardzo mi sie podobal mecz z wynikiem 7:1
      zagrali piekna pilke ale z milanem mysle ze beda mieli duze problemy
      "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts. - Bertrand Russell
    • Ostatnio w Lm pokazali na co ich stać zdeklasowali rywali ten C.Ronaldo w chwili obecnej najlepszy piłkarz na świecie :) Jak Mysliśćie o zainteresowaniu Realu tym właśnie zawodnikiem ??
    • Tiberian 69 napisał(a)
      Ostatnio w Lm pokazali na co ich stać zdeklasowali rywali ten C.Ronaldo w chwili obecnej najlepszy piłkarz na świecie :) Jak Mysliśćie o zainteresowaniu Realu tym właśnie zawodnikiem ??

moga sie interesowac nic nie wkuraja

Spekulacje o przejściu Cristiano Ronaldo do Realu Madryt skończyły się. Manchester United ogłosił dziś, iż obie strony doszły do porozumienia i Portugalczyk zostanie w United aż do czerwca 2012 roku!
    • santa cruz napisał(a)
      Tiberian 69 napisał(a)
      Ostatnio w Lm pokazali na co ich stać zdeklasowali rywali ten C.Ronaldo w chwili obecnej najlepszy piłkarz na świecie :) Jak Mysliśćie o zainteresowaniu Realu tym właśnie zawodnikiem ??

moga sie interesowac nic nie wkuraja

Spekulacje o przejściu Cristiano Ronaldo do Realu Madryt skończyły się. Manchester United ogłosił dziś, iż obie strony doszły do porozumienia i Portugalczyk zostanie w United aż do czerwca 2012 roku!

Właśnie też to odkryłem po zamieszczeniu posta :)dobrze w Mu sie sprawdza genialnie ..
    • C. Ronaldo to najlepszy aktualnie piłkarz na świecie :D nie widzę lepszego...Ronaldinho się wypalił, albo ma kryzysik lekki, albo wszyscy już go znają i te zwody jego już nic nie dają :P lubię Cristiano grę, on jest super szybki, ma mocny, celny strzał i zwody robi genialnie, czasem nawet trochę za dużo :P:) lubię jeszcze Davida Villę, Stevena Gerrarda i Ricardo Quaresmę z Porto :)
    • Puchar Anglii

Watford [1 - 4] Manchester U.

7' [0 - 1] W. Rooney
      26' [1 - 1] H. Bouazza
      28' [1 - 2] C. Ronaldo
      67' [1 - 3] W. Rooney
      82' [1 - 4] K. Richardson

GLORY GLORY MAN UTD