Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• karas000 napisał(a)
      NIE BEDE SIE CHWALIC ALE DZISIAJ DOSTAłEM AłTOGRAF JEDNEGO Z GRACZY Z MENCZESTERU
      napisz jakiego :D

ManU chociaż z problemami to i tak wygrało z Liverpoolem :D
    • karas000 napisał(a)
      NIE BEDE SIE CHWALIC ALE DZISIAJ DOSTAłEM AłTOGRAF JEDNEGO Z GRACZY Z MENCZESTERU

Już Ci uwieże jak nawet nie wiesz jak się piszę Manchester i autograf
    • Prorash3r napisał(a)
      Man utd to przereklamowana drużyny myślą że barce i całom europe pokonają śmieszni są

no cóż,też myśle że pokonają całą europę,nawet jeżeli jest przereklamowaną drużyną,to oni jako jedyni mają w sobie to coś,co można zobaczyć podczas ich pięknej gry :P
      a co do tego że są śmieszni...przynajmniej nie są tak drętwi jak ci z chealse :P
    • No jak narazie 0:0 do przerwy - więc wynik przybliża do awansu ;)
      Mam nadzieje że Kuszczak zajmie jak najszybciej miejsce w bramce ManU, choć ten Foster co wraca po rundzie też jest całkiem niezły :rolleyes:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ostatni Drakkar ().

• MU jestobok Liverpool'u, Chelsea i Bayern'u moim zdaniem głównym faworytem wygrania LM :)...C. Ronaldo jest geniuszem, a Larsson, mimo swojego wieku, ciągle gra świetnie :)
    • PeKa napisał(a)
      MU jestobok Liverpool'u, Chelsea i Bayern'u moim zdaniem głównym faworytem wygrania LM :)...C. Ronaldo jest geniuszem, a Larsson, mimo swojego wieku, ciągle gra świetnie :)

moim zdaniem jest największym faworytem w LM :D
    • Prorash3r napisał(a)
      Man utd to przereklamowana drużyny myślą że barce i całom europe pokonają śmieszni są

Hehe, a co jest takiego przereklamowanego w niej?? :>
      Chelsea jest przereklamowana i Real :)
      Myślę, że gdyby Barca stanęła im na drodze, nie dałaby rady :evil:
      Śmieszny jesteś Ty :> i ta Twoja Barca <hahahahaha>
    • Manchester jest przereklamowany?? w którym momencie...wybacz, ale będę ich bronił ;]...oni nie kupują gwiazd tak jak Real czy Chelsea to jest racja, a z gry to ten pierwszy klub nic nie pokazuje(jestem ich kibicem...szczerym kibicem:(:):P :)
    • Prorash3r napisał(a)

co ty wogle mówisz :D nic nie jest w nim przereklamowanego :D
    • Prorash3r napisał(a)

napisałeś to tak jakby barcelona była najlepszą drużyną europy....
      ale barcelonka z konikiem już nie gra :lol:w lm

ManU-mój faworyt do zwycięstwa lmki :fgrin:
    • Lechita86 napisał(a)
      Man Utd zaczyna sie pomalu odradzac :D
      i tak The Reds rulez 8)

a ostanie wyniki w meczach z MU jakos na to nie wskazują :>

Lechita86 napisał(a)
      a co do C. Ronaldo chetnie widzialbym go w Barcelonie :D

a ja Ciebie poza tematem...
      Cristiano czuje się BARDZO dobrze z MU, ma tam najlepszych fachowców/trenerów na świecie i tutaj się przynajmniej nie zmarnuje jego talent... :evil:
    • Eszaj napisał(a)
      Lechita86 napisał(a)
      Man Utd zaczyna sie pomalu odradzac :D
      i tak The Reds rulez 8)

a ostanie wyniki w meczach z MU jakos na to nie wskazują :>

Lechita86 napisał(a)
      a co do C. Ronaldo chetnie widzialbym go w Barcelonie :D

a ja Ciebie poza tematem...
      Cristiano czuje się BARDZO dobrze z MU, ma tam najlepszych fachowców/trenerów na świecie i tutaj się przynajmniej nie zmarnuje jego talent... :evil:

Jeden z najlepszych piłkarzy świata (top10) potrzebuje najlepszego klubu świata... więc do Milanu z nim :D ale ManU też lubię. Ale duet KaKa i C. Ronaldo w jednym klubie to by było mistrzostwo świata :D