Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ^Zaborca63^ napisał(a)
      sytuacja wygląda coraz gorzej, nie wiem co się z nimi dzieje, w poprzednim meczu czerwona kartka Vidic , dzisiaj Rooney i Scholes..

na szczęście CFC przegrało z Tottenham 0-1 .

Oby jutro LFC przegrał z Aston Villa albo chociaż zremisował.

Sytuacja w tabeli wygląda tak :

1. Manchester United (M) 29 49:18 65
      2. Chelsea Londyn 30 49:17 61
      3. Liverpool FC 29 49:21 61
      4. Arsenal Londyn 29 45:26 52
      5. Aston Villa Birmingham 29 43:31 52
      6. Everton FC 30 40:32 48
      7. West Ham United 30 35:35 41
      8. Fulham Londyn 30 30:26 40

Na Wasze nieszczęście LFC wygrało i to aż 5:0 ;) Już tylko 1 pkt straty. Macie 1 mecz zaległy, ale także paru kluczowych zawodników wykluczonych... :P Zobaczymy jak to teraz będzie... hehe
    • ^Zaborca63^ napisał(a)
      LFC ma forme, a MUFC jej nie ma, ale coś czuje, że LFC tak szybko sie wypali jak Barca w lidze . :>

Zobaczymy. Jak narazie nic tego nie zapowiada... :) Wręcz przeciwnie, coraz większe wyniki :D
    • Dziady z Manchesteru rozwaliły mi bardzo fajny zakładzik :|

LFC ma forme, a MUFC jej nie ma, ale coś czuje, że LFC tak szybko sie wypali jak Barca w lidze . :>

To Liverpool ma już mistrza w kieszeni bo Barca wymiatała od bodaj 4 kolejki i kłopoty zaczęły się jakoś na wiosnę,po za tym Diabły tracą punkty a Liverpoool z Barcą punktują bez litości :) i wygląda na to że Barca z zapaści wyszła a na spadek formy Liverpoolu się nie zanosi :P

Także Ferguson ma się czym martwić...i dobrze mu tak :P stary pryk niech pomyśli lepiej o fotelu i ciepłych kapciach przed kominkiem :E
    • zieko napisał(a)
      Co się tyczy zarówno Liverpoolu jak i Barcelony :P
      Wyjątkowo nie trafiona wypowiedź Zaborcy :E

W piłce możliwe jest wszystko . :>
      Wiem tyle, że będzie walka do końca sezonu o mistrza. :>
    • Hmmm, mimo iz manchester ma mecz zaległy to czekają go teraz w lidze trudne mecze m,in, z Arsenalem :)

Ale mimo wszystko uwazam iz MUFC zdobedzie w tym sezonie i lige i lige mistrzów pokonując w finale Fc Barcelone 2-0 :)

To na tyle mojej FANTAZJI 8-/

Ciesze sie ze chelsea straciła punkty w meczu z tottenhamem i chyba cfc juz sie nie bedzie liczyła w walce o tytuł :)

Glory Glory MAN UNITED

Na Wasze nieszczęście LFC wygrało i to aż 5:0 ;) Już tylko 1 pkt straty. Macie 1 mecz zaległy, ale także paru kluczowych zawodników wykluczonych... :P Zobaczymy jak to teraz będzie... hehe

Zgadzam się, paru kluczowych zawodników wypadło z pierwszej jedenastki ale nie ma graczy niezastąpionych

Rooneya moze zastąpic Tevez
      Scholesa mogą zastąpic Anderson, Nani
      Vidica moze zastąpic np. brown

A więc skład tak czy tak jest silny i swiatowej klasy :)
      ... Walka o tytul bedzie ciekawa :)

A co do wygranej liverpoolu z villa ...

Hmm, oglądałem połówkę meczu i szczerze powiem ze villa miała swoje okazje ale zabrakło szczęscia, głupie faule w polu karnym...

No ale lepsi wygrywają i liverpool był zdecydowanie lepszy a szczegolnie w 2 polowie ... :) dobra gra gerrarda i reiny ktory uratował skore liverpoolowi pare razy swietnymi interwencjami i jeszcze ta asysta :)

No to sie rozpisałem ... Pozdrawiam

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez OCB ().

• wygrany mecz z aston villa ...
      Przyznam szczerze ze widowisko było super :)
      Dobra gra rozegrana przez ronaldo :) Wspaniała zmiana Machedy który strzelił ładną bramkę na wage trzech punktów :)

No i powracamy na fotel lidera :) pamiętajmy ze jest jeszcze mecz zaległy

Pozdro :P

GLORY GLORY MAN UNITED

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OCB ().

• ZwArIoWaNy napisał(a)
      wygrany mecz z aston villa ...
      Przyznam szczerze ze widowisko było super :)
      Dobra gra rozegrana przez ronaldo :) Wspaniała zmiana Machedy który strzelił ładną bramkę na wage trzech punktów :)

No i powracamy na fotel lidera :) pamiętajmy ze jest jeszcze mecz zaległy

Pozdro :P

GLORY GLORY MAN UNITED

nerwy do samego końca. :)
      jednak ten 17 latek Macheda to skarb :P

Podsumowując :
      Manchester United 3:2 Aston Villa

ps - czekamy na mecz z Porto :P
    • ehh.. szkoda gadać..

Manchester Utd 2:2 FC Porto

Co można powiedzieć o meczu.?
      Najlepszym piłkarzem był bramkarz FC Porto , Helton. Bronił praktycznie wszystko. 1 połowa zaczęła się źle, już w 3 minucie Porto wygrywało, potem błąd obrońcy Porto i gol Rooney'a . W 2 połowie było już dużo lepiej, ale Helton wszystko bronił. W końcu świetna zmiana, za Scholes'a wszedł Tevez i strzelił gola. Niestety w końcówce błąd obrońców Manchesteru, nie upilnowany Mariano strzela bramkę po dośrodkowaniu...

Trzeba poprawić zdecydowanie gre w obronie i rozgrywanie piłki. Moim zdaniem Manchester też powinien zagrać dwoma napastnikami. Ale to moje sugestie..

I powiem szczerze... FC Porto należała się wygrana.. Manchester musi poprawić swoją grę. Wierze , że wygrają w następnym meczu.

Pozdrawiam

AVE MUFC

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().

• Witam
      Bardzo mnie zdenerwowała końcówka. Fatalny błąd Neville'a zakończony bramką dla przyjezdnych. Potem wolny dla United, jak było pokazane zbliżenie po faulu na Ronaldo, to było widać, że CR się uśmiecha. Już przymierzał się do strzału, kiedy na chama wepchnął mu się Giggs i walnął duuużo nad bramką!
      Dobry występ Rooneya, Teveza, Carricka i Vidicia, reszta przeciętnie, a Evans, Naville i O'Shea słabo. Wydaje mi się również, że w końcu czasy Van Der Sara mijają problem. Mimo, że nie zawinił on przy dwóch bramkach, to jednak nie ma już tego instynktu.
      Na rewanż do Portugalii Menchester pojedzie z przymusem strzelenia bramki, inaczej nie awansuje do półfinału. Mam nadzieję, że w składzie pojawi się już Ferdinand, a na występ Berbatova chyba nie ma co liczyć, bo jeszcze męczy go kontuzja. Zobaczymy jeszcze jak będzie wyglądała gra United w sobotę z Sunderlandem i co pokażą. W każdym razie forma całej drużyny nie wygląda na dobrą.
      :dno: :dno: :dno:
    • Kar(L)ik napisał(a)
      Porto pokazało, że potrafi uzyskać bardzo korzystny wynik. Oby w rewanżu udało im się osiągnąć awans. Manchester ostatnio słabiutko idzie. tylko bez napinki proszę :P

Trzeba przyznać rację że Manchester bez formy, co pokazuja ostatnie rezultaty m.in z Liverpoolem, Fulham czy też Aston Villą(obrona słabo grała) itd. ale wierze, że na terenie Portugalczyków wygrają, ciekaw jestem gry CR7 w Portugalii . :> i rekacji kibiców :D

AVE MU
    • Neville się wyczerpał. Nie pamiętam dobrego meczu w jego wykonaniu.
      W meczu z Aston Villą chciałem wierzyć, że to przypadek kiepski dzień, ale to co pokazał w meczu z Porto to masakra.

Dobrze, że to nie był mecz z inną drużyną, a właśnie z Porto bo mam spory sentyment do nich także nie jestem jakiś wściekły, ale w Portugalii mają się spisać bo będę miał kiepski humor przez najbliższe dni ;)

Dziwna decyzja Fergusona z zagraniem jednym obrońcą, ale to jego świat my się nie znamy ;)
    • Bardzo słaby mecz z porto w wykonaniu MU :)
      Fc porto zaskoczyło ofensywną grą... obrona manu szwankuje, nie jest taka jak kiedys
      Ale od tego są trenerzy :) miejmy nadzieje ze w rewanzu manu uzyska korzystny wynik i awansuje do polfinalu ligi mistrzów.
      Teraz mecz z sunderlandem, nie nalezy do niego podchodzic zbyt lekcewazaco,
      ale tez trzeba dac odpocząc paru zawodnikom, aby na mecz z porto byli w 100%

Tyle ode mnie i czekamy na kolejne mecze i miejmy nadzieje zwycięstwa :)

P.S. Licze na pogrom w meczu cfc vs lfc :) oczywiscie wygrana lfc :)
    • A więc wszystkie zespoły z ""czworki"" odniosły zwycięstwa
      Wygrany mecz z sunderlandem 1-2 :P mecz bardzo drętwy i nudny
      Ciesze sie ze macheda strzelił swoją 2 bramkę, oba trafienia odegrają duza role w walce o tutuł mistrza anglii
    • Macheda rlz . :D

nie oglądałem meczu, tylko skrót, troche przypadkowa bramka Machedy, ale jest :P Błąd Foster w bramce i bramka dla Sunderlandu.. Kuszczak na bramke. :>

Teraz Porto, musimy wygrać...
    • Zacznę od tego że z taką formą to Diabełki odpadną z LM i stracą lidera w Premiership... mecz słaby, było trzeba się powstrzymywać od przeklinania, co chwile łapałem się za głowę.

W Machedę nie ma póki co pokładać jakiś wielkich nadziei bo grał tylko dwa razy i to w końcówkach, ale trzeba się cieszyć że dał nam dwa cenne zwycięstwa.

Carrick, Neville- siadać na ławę i nie wstawać bo poziom jaki chłopaki prezentują jest straszny !
      Berbatov- nie przekonał mnie, jak to gdzieś napisali "wygląda i biega jak zombie"
      Rooney- dzisiaj wymiatał, nie do zdarcia, oby tak dalej !
      Scholes- chciałbym żeby więcej strzelał z daleka oraz z woleja bo naprawdę dobrze mu to wychodzi.

Po raz kolejny mamy sporo szczęścia, Liverpool idzie jak burza (mimo porażki z Chelsea w LM poradzili sobie bez problemu), no ale trzeba czekać co czas pokaże...
    • DarthButter napisał(a)
      Carrick siadać na ławę i nie wstawać bo poziom jaki chłopaki prezentują jest straszny !

Bez niego nie padła by bramka, ale fakt faktem czekam na powrót Owena Hargreaves'a. Szkoda, że wraca dopiero w następnym sezonie :O

Berbatov- nie przekonał mnie, jak to gdzieś napisali "wygląda i biega jak

Parę stron wcześniej stwierdziłem, że to nietrafiony zakup
    • Trochę to wszystko zaczyna być śmieszne...
      Carrick, Berbatov, Tevez, Neville, Macheda... nikt wam nie pasuje, więc powiedzcie mi, kim ma grać Manchester? Jeszcze kilka tygodni temu Carrick był wychwalany pod niebiosa, a teraz po kilku słabszych meczach zaczyna się narzekanie. Podobnie sprawa ma się z Tevezem i Berbatovem.

Złapaliśmy zadyszkę, ale to nie powód do wyżywania się na całej drużynie. W tym sezonie wielu zawodników gra poniżej swojego normalnego poziomu, a Manchester nadal ma szansę zgarnąć wszystkie trofea, więc powinniśmy się cieszyć. Nie zawsze musimy grać pięknie i skutecznie, czasami zdarzają się takie momenty jak teraz, i wsparcie kibiców naprawdę ma znaczenie.

Proponuje zatem, mocno trzymać kciuki i do samego końca wierzyć, że Manchester United zgranie wszystkie trofea.
    • Ależ ja nie krytykuję całego zespołu ani tym bardziej nie sugeruje, że już nie wygramy wszystkich trofeów. Nawet największy fan w zespole znajdzie kogoś kto mu nie leży.

Osobiście nie jestem zwolennikiem gry +35 tym bardziej jeśli Nevillowi gra już od pewnego czasu nie wychodzi tak jak Giggsowi czy Schoolsowi.

Tevez nadal jest dla mnie świetnym zawodnikiem pełnym energii który pomimo, że może nie wykorzystuje swoich sytuacji wywiera presję na przeciwniku, a to jest cenne na boisku.

Trzymajmy kciuki ^^
    • Tevez i Rooney to dwójka wspaniałych napastników swiatowej klasy i uwazam ze to wlasnie oni powinni zagrac w ataku na mecz z porto. Są oni szybcy, agresywni... czasami zbyt bardzo :) :) dobra napisze wam jaki według mnie powinien byc skład na mecz z porto

Van Der Sar

Evans Vidic Ferdinand Evra

Ronaldo Scholes Park Nani

Tevez Rooney

No i powinno byc :) GIT :)

Co do gry scholesa to uwazam ze nadal jest dobra, swietnie rozrzuca pilke na rozne strony boiska i potrafi solidnie przywalic z dystansu

• 1-0 dla manchesteru United

Wspaniała bramka ronaldo, cieszy mnie rowniez to ze zaczyna grac bardziej zespołowo
      Widac ze rozmowa fergussona z nim cos dała :P
      Manchester jest pierwszym angielskim klubem ktory wygrał na stadionie fc porto

W polfinale zmierzymy się z arsenalem, jest to rowniez wymagający przeciwnik i łatwo nie bedzie
      Druga para jest rowniez ciekawa cfc vs barca, mysle ze barca wyjdzie ;P
      ale zobaczymy, pozdro

• Obronimy tytul jakos jednyni w Histori LM panowie nie bedzie zle nie jest sztuka ze wszytkimi wygrywac po 3 lub 4:0 ale szuta jest obronic tytul i Manchester jako jedyny tego dokona

]Moze panowie na u70 zagramy i zalozymy sojusz Red Devils??

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LordAragorn ().