Meksus napisał(a)
wygramy tylko zależy teraz ile![]()
oby jak najwięcej

edit/ literówka

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Fefi FX ().
Meksus napisał(a)
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Fefi FX ().
Black Rider napisał(a)
Meksus napisał(a)
oby jak najwięcejVDS wraca do gry więc jestem troche spokojniejszy, jeszcze tylko gary musi dojść do pełni sił
edit/ literówka![]()
kombek napisał(a)
Jak narazie to manchester nie świeci..
Aston Villa - Manchester United 1:0 (stan z 14 min)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez monderado ().
VILLA NA KOLANACH! RIO FERDINAND! 0-3
Dośrodkowanie z rzutu rożnego wykorzystane przez reprezentanta Anglii. Piłka uderzona z woleja po drodze odbiła się jeszcze od słupka bramki gospodarzy.
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Fefi FX ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NecroMan ().
A ja mam to szczęście ogladać ManU na Canal+ i na dodatek w HD.Super.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apocalyptic ().
Black Rider napisał(a)
no i na pierwszej stronie by pasowało usunąć Alana Smitha bo przecież on już nie gra w MU
pozdro
kombek napisał(a)
Black Rider napisał(a)
no i na pierwszej stronie by pasowało usunąć Alana Smitha bo przecież on już nie gra w MU
pozdro
Nie tylko Smitha, Heinze też odszedł
Mam nadzieję, że C.Ronaldo też za niedługo odejdzie
aluss napisał(a)
kombek napisał(a)
Black Rider napisał(a)
pozdro
Ronaldo musi zostac nie tylko dlatego, ze gra swietnia ale jest bardzo barwnym graczemBez niego zycie byloby smutniejsze
kombek napisał(a)
aluss napisał(a)
kombek napisał(a)
Black Rider napisał(a)
pozdro
Ronaldo musi zostac nie tylko dlatego, ze gra swietnia ale jest bardzo barwnym graczemBez niego zycie byloby smutniejsze
Ronaldo według mojej opinii musi odejść z wspaniałego klubu jakim jest Manchester i grac w 4 lidze
kombek napisał(a)
UWAGA UWAGA !
Na pewnej stronie znalazłem artykuł, że UEFA wydała rozkaz, że zawodnicy nie mogą mieć włosów na żelu. Oburzony tym faktem C.Ronaldo nie zgadza się z decyzją i planuje zrobić strajk.
Może wreszcie z tego powodu nie będzie grał w Manchesterze ! Oby !
kombek napisał(a)
UWAGA UWAGA !
Na pewnej stronie znalazłem artykuł, że UEFA wydała rozkaz, że zawodnicy nie mogą mieć włosów na żelu. Oburzony tym faktem C.Ronaldo nie zgadza się z decyzją i planuje zrobić strajk.
kombek napisał(a)
UWAGA UWAGA !
kombek napisał(a)
Nie lubie Ronaldo, a Manchesterowi kibicuje jak nie wiedzieliście co to piłka nożna.
A co do tego rozporządzenia to zakaz tyczy się żelu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kwas123456789 ().
kombek napisał(a)
Wiesz teraz siedze w Anglii przedtem byłem na Old Trafford i czytałem, że Ronaldo nie jest zadowolony z nowego rozporządzenia, ale musi się dostosować jak nie chce grać w lidze Amerykańskiej
kombek napisał(a)
Nie lubie Ronaldo, a Manchesterowi kibicuje jak nie wiedzieliście co to piłka nożna.
Black Rider napisał(a)
kombek napisał(a)
a kogo to obchodzi że ty nie lubisz C.Ronaldo ??ważne że prawdziwi kibice MU go kochają a to że jakiś pseudokibic na forum wypisuje jakieś bzdury o nim i o jakiś beznadziejnych przepisach dotyczących żelu na głowie to jest po prostu śmieszne i żenujące.
moim zdaniem jesteś kibicem chel$ea i specjalnie takie głupoty wypisujesz o piłkarzy MUjuż nie raz sie spotkałem z takim przypadkiem i mogę sie założyć że ty jesteś tego przykładem. idź lepiej jakąś bajkę na tv pooglądać a nie na forum w poważnych tematach jakieś bzdety wypisywać...
![]()
kombek napisał(a)
Black Rider napisał(a)
kombek napisał(a)
a kogo to obchodzi że ty nie lubisz C.Ronaldo ??ważne że prawdziwi kibice MU go kochają a to że jakiś pseudokibic na forum wypisuje jakieś bzdury o nim i o jakiś beznadziejnych przepisach dotyczących żelu na głowie to jest po prostu śmieszne i żenujące.
moim zdaniem jesteś kibicem chel$ea i specjalnie takie głupoty wypisujesz o piłkarzy MUjuż nie raz sie spotkałem z takim przypadkiem i mogę sie założyć że ty jesteś tego przykładem. idź lepiej jakąś bajkę na tv pooglądać a nie na forum w poważnych tematach jakieś bzdety wypisywać...
![]()
Chłopcze po pierwsze:
Angielscy fani nie lubią Ronaldo..
Uważasz się za prawdziwego kibica, skoro nawet nie wiesz, że PRAWDZIWI kibice MANU w większości nie lubią Ronaldo
Kibicowałem manchesterowi od dawna więc nie wciskaj mi kitów ..
Chelsea ? Nie bądź śmieszny ..