no mam nadzieje ze kieran potraktuje w czasie treningów i meczów Keano jak trenera bo raczej źle by wyszło gdyby cały czas był jego kolegą, jednak powinien miec jakieś zobowiazania i sie go słuchać;]
Manchester United
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
no.. wreszcie jakis meczy MU
Urawa Red Diamonds vs Man Utd ( towarzyski )
a teraz tak cos dla rozluznienia atmosfery hehe
Kibic Chelsea Londyn, Muzułmanin i Hindus podróżują razem. Zaczyna się ściemniać, wiec zmuszeni są do przenocowania w jedynym motelu w mieście. Właściciel zgadza się, ale mówi, że ma tylko dwa wolne łóżka, wiec jeden z nich będzie musiał spać w chlewie.
Podróżnicy losują, Muzułmanin przegrywa i udaje się w stronę chlewu.
Piec minut później wraca do pokoju przeprasza i mówi, że tam jest świnia i on nie może tam spać.
Kibic Chelsea i Hindus ciągną zapałki, Hindus przegrywa, bierze swoje rzeczy i idzie do chlewu.On również wraca po kilku minutach i mówi, że tam jest krowa i on także nie mógłby tam spać.
Ociągając się, kibic CFC bierze swój plecak i zmierza do chlewu, żeby trochę się przespać.
Dwie minuty później do pokoju wchodzi świnia i krowa...
:D:D:D -
Lord Sidious-Naboo napisał(a)
no.. wreszcie jakis meczy MU
Urawa Red Diamonds vs Man Utd ( towarzyski )
a teraz tak cos dla rozluznienia atmosfery hehe
Kibic Chelsea Londyn, Muzułmanin i Hindus podróżują razem. Zaczyna się ściemniać, wiec zmuszeni są do przenocowania w jedynym motelu w mieście. Właściciel zgadza się, ale mówi, że ma tylko dwa wolne łóżka, wiec jeden z nich będzie musiał spać w chlewie.
Podróżnicy losują, Muzułmanin przegrywa i udaje się w stronę chlewu.
Piec minut później wraca do pokoju przeprasza i mówi, że tam jest świnia i on nie może tam spać.
Kibic Chelsea i Hindus ciągną zapałki, Hindus przegrywa, bierze swoje rzeczy i idzie do chlewu.On również wraca po kilku minutach i mówi, że tam jest krowa i on także nie mógłby tam spać.
Ociągając się, kibic CFC bierze swój plecak i zmierza do chlewu, żeby trochę się przespać.
Dwie minuty później do pokoju wchodzi świnia i krowa...
:D:D:D
odświeżam
heh...lubie ten kawał :tongue: :tongue: -
Manchester wygrał z Seul'em podczas Asia Tour (nie wiem czy to reprezentacja tego miasta czy klub) 4:0 na wyjeździe po bramkach Ronaldo, Evry, Rooney'a i Eagles'a graTTki
-
PeKa napisał(a)
Manchester wygrał z Seul'em podczas Asia Tour (nie wiem czy to reprezentacja tego miasta czy klub) 4:0 na wyjeździe po bramkach Ronaldo, Evry, Rooney'a i Eagles'a graTTki
Bardzo ładnie oby wystrzelili z formą w pierwszych kolejkach ligi a potem tylko zostanie podtrzymywać przewagę -
VDS: To może być mój ostatni sezon w MU
Holenderski bramkarz Manchesteru United Edwin van der Sar przyznał, że najbliższy sezon może okazać się ostatnim w barwach tego zespołu. Jego rywalem o miejsce w podstawowym składzie jest Polak Tomasz Kuszczak
Kontrakt 36-letniego van der Sara z "Czerwonymi Diabłami" kończy się za rok. - Być może to mój ostatni rok na Old Trafford. W moim wieku coraz trudniej wytrzymywać trudy całego, długiego sezonu. Zauważyłem to już pod koniec ostatnich rozgrywek, kiedy nie byłem w tak dobrej dyspozycji jak wcześniej - powiedział Edwin van der Sar stacji BBC.
Wszystko wskazuje na to, że na początku nowego sezonu sytuacja w bramce Manchesteru United będzie identyczna jak przed rokiem - numerem jeden będzie Holender, a jego zmiennikiem Tomasz Kuszczak, który podpisał umowę z Manchesterem Utd. do 2010 roku. Ben Foster przez najbliższe miesiące będzie leczył kontuzję.
- Gdybym miał 25 czy 28 lat, też bym podpisał kontrakt na trzy bądź pięć lat. Taki wiek dla bramkarza, to jak 21 lat dla piłkarza z pola. Ale ja mam już 36 i jestem blisko zakończenia kariery. Dlatego muszę być ostrożny, nie wybiegać zbyt daleko w przyszłość i liczyć się z tym, że może mi wkrótce zabraknąć ochoty do gry. A jeśli nie będę w stuprocentowej dyspozycji, to skończę karierę - powiedział van der Sar.
- Już pod koniec ostatniego sezonu zdarzały mi się błędy, których wcześniej nie popełniałem. Zdaję sobie sprawę, że trudno być w wielkiej formie przez cały sezon, ale nie ukrywam, że te wpadki trochę mnie zaniepokoiły. Zdążyłem już jednak o nich zapomnieć i z optymizmem czekam na nowe wyzwania - zakończył holenderski bramkarz.
Van der Sar do Manchesteru United trafił z Fulham w 2005 roku. Wcześniej grał w Ajaksie Amsterdam i Juventusie Turyn. W drużynie narodowej rozegrał 119 meczów.
trochę szkoda, że Van Der Sar kończy karierę...no ale Kuszczak sobie pogra -
Richard Scudamore potwierdził, że Premier League zaakceptuje każdą decyzję podjętą przez FIFA w sprawie transferu Carlosa Teveza.
a FIFA na to "Fifa umywa ręce"
FIFA poleciła, by West Ham i Carlos Tevez skierowali się Komisji Arbitrażowej Sportu w celu wyjaśnienia sporu, dotyczącego przyszłości piłkarza.
Ciekawe gdzie skieruje go Komisja Arbitrażowa Sportu -
Manchester znowu z kimś wygrał, tym razem 6:0 bodajże podczas tego Asia Tour 2007 Nani strzelił bramkę to będzie gwiazda nie mniejsza niż Cristiano Ronaldo
-
JereManU napisał(a)
VDS: To może być mój ostatni sezon w MU
Holenderski bramkarz Manchesteru United Edwin van der Sar przyznał, że najbliższy sezon może okazać się ostatnim w barwach tego zespołu. Jego rywalem o miejsce w podstawowym składzie jest Polak Tomasz Kuszczak
Kontrakt 36-letniego van der Sara z "Czerwonymi Diabłami" kończy się za rok. - Być może to mój ostatni rok na Old Trafford. W moim wieku coraz trudniej wytrzymywać trudy całego, długiego sezonu. Zauważyłem to już pod koniec ostatnich rozgrywek, kiedy nie byłem w tak dobrej dyspozycji jak wcześniej - powiedział Edwin van der Sar stacji BBC.
Wszystko wskazuje na to, że na początku nowego sezonu sytuacja w bramce Manchesteru United będzie identyczna jak przed rokiem - numerem jeden będzie Holender, a jego zmiennikiem Tomasz Kuszczak, który podpisał umowę z Manchesterem Utd. do 2010 roku. Ben Foster przez najbliższe miesiące będzie leczył kontuzję.
- Gdybym miał 25 czy 28 lat, też bym podpisał kontrakt na trzy bądź pięć lat. Taki wiek dla bramkarza, to jak 21 lat dla piłkarza z pola. Ale ja mam już 36 i jestem blisko zakończenia kariery. Dlatego muszę być ostrożny, nie wybiegać zbyt daleko w przyszłość i liczyć się z tym, że może mi wkrótce zabraknąć ochoty do gry. A jeśli nie będę w stuprocentowej dyspozycji, to skończę karierę - powiedział van der Sar.
- Już pod koniec ostatniego sezonu zdarzały mi się błędy, których wcześniej nie popełniałem. Zdaję sobie sprawę, że trudno być w wielkiej formie przez cały sezon, ale nie ukrywam, że te wpadki trochę mnie zaniepokoiły. Zdążyłem już jednak o nich zapomnieć i z optymizmem czekam na nowe wyzwania - zakończył holenderski bramkarz.
Van der Sar do Manchesteru United trafił z Fulham w 2005 roku. Wcześniej grał w Ajaksie Amsterdam i Juventusie Turyn. W drużynie narodowej rozegrał 119 meczów.
trochę szkoda, że Van Der Sar kończy karierę...no ale Kuszczak sobie pogra
Mi też trochę szkoda, no ale Kuszczak wreszcie będzie mógł regularnie grać -
najpierw musi sie dobrze zaprezentowac zeby ferguson go wystawil
-
T H C napisał(a)
najpierw musi sie dobrze zaprezentowac zeby ferguson go wystawil
Zaprezentuje sie na pewono znakomicie -
jeszcze zobaczymy;)
tylko zeby niemial takiej wpadki jak z kolumbia -
T H C napisał(a)
jeszcze zobaczymy;)
tylko zeby niemial takiej wpadki jak z kolumbia
taak, ale ja mam nadzieję, że Van Der Sar ładnie się zaprezentuję w tym ostatnim roku na Old Trafford -
JereManU napisał(a)
T H C napisał(a)
jeszcze zobaczymy;)
tylko zeby niemial takiej wpadki jak z kolumbia
taak, ale ja mam nadzieję, że Van Der Sar ładnie się zaprezentuję w tym ostatnim roku na Old Trafford
Racja, niech pokaże, że jest najlepszym bramkarzem świata -
PeKa napisał(a)
Manchester znowu z kimś wygrał, tym razem 6:0 bodajże podczas tego Asia Tour 2007 Nani strzelił bramkę to będzie gwiazda nie mniejsza niż Cristiano Ronaldo
Moim zadaniem nikt z grających na tym świeci piłkarzy nie moze obecnie równać sie z Cristiano Ronaldo -
Nioip dla mnie Cristanowi Ronaldo jedynie dorownoje brazylijczyk Kaka:D
Ciekawe czy szeregi MU zasili Carlos Tevez:D
Podobno sam wyrazil chec przejscia do czerwoych Diablow:P -
El Condor_Powraca napisał(a)
Nioip dla mnie Cristanowi Ronaldo jedynie dorownoje brazylijczyk Kaka:D
Ciekawe czy szeregi MU zasili Carlos Tevez:D
Podobno sam wyrazil chec przejscia do czerwoych Diablow:P
przejść to on bardzo chce...ale go blokują... -
tevez juz przeszedl do manU:P
na 2l etnim wypozyczeniu(nie jestem pewien) -
T H C napisał(a)
tevez juz przeszedl do manU:P
na 2l etnim wypozyczeniu(nie jestem pewien)
tak mówiono, ale teraz FIFA się tam do czegoś czepia...i WHU nie chce go puścić...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez JereManU ().
-
Sir Alex wszystko załatwi w sprawie Tevez`a, nie ma co się obawiać:D w nadchodzącym sezonie napastnik WHU będzie grał dla Red Devils
-
Mam nadzieje, że wszystko w sprawie Teveza dobrnei do szczęśliwego zakończeniea...
Glory Glory Man United !!! -
No byłby swietny napad w Manu , w WHU to on sie tylko marnowal
-
woodess napisał(a)
No byłby swietny napad w Manu , w WHU to on sie tylko marnowal
On jeszcze jest w miarę młodym piłkarzem, więc może przez tn rok, dwa nie zmarnował by się, ale będzie dla niego zdecydowanie lepiej, jeśli przejdzie do ManU -
MU- Guangzhou 3:0:) Manchester jeszcze podczas tegorocznego Asia Tour 2007 nie stracił bramki grał Tomek Kuszczak pierwsze 45minut bramki strzelali Rooney, Nani, Lee Martin przepiękne gole szczególnie tych dwóch ostatnich Nani to będzie dopiero gwiazda w Premiership
-
PeKa napisał(a)
MU- Guangzhou 3:0:) Manchester jeszcze podczas tegorocznego Asia Tour 2007 nie stracił bramki grał Tomek Kuszczak pierwsze 45minut bramki strzelali Rooney, Nani, Lee Martin przepiękne gole szczególnie tych dwóch ostatnich Nani to będzie dopiero gwiazda w Premiership
Racja, Nani może przebić C. Ronaldo -
nie zapomnijcie też o Andersonie wszystkie nowe nabytki Man Utd zapowiadają sie obiecująco
-
RED DEVIL napisał(a)
nie zapomnijcie też o Andersonie wszystkie nowe nabytki Man Utd zapowiadają sie obiecująco
nawet bardzo perspektywiczne Glazer wreszcie dał trochę kasy na klub -
są sukcesy jest kasa sir Alex wie co z pieniędzmi zrobić i w co je zainwestować
-
RED DEVIL napisał(a)
są sukcesy jest kasa sir Alex wie co z pieniędzmi zrobić i w co je zainwestować
zgadzam się całkowicie, Fergi wie w co inwestować nawet duże pieniądze na młodych piłkarzy...nawet te 18mln na C. R. więc o nowych się nie martwię -
JA KOCHAM MU!!! Prezentacja dobrze zrobiona, i poieram, sir Alex wie co kupuje
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 7
7 gości