kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
pit napisał(a):
Zla Kobieta napisał(a):
Kawa bez cukru to nie kawa! 2cukru, pół mleka o!
Ale teraz miałam mega wypas...kasza kuskus z łososiem pieczonym ,polane sosem śmietanowo czosnkowym....mmm nieboLegionistkaCaryca Marcysia I
-
Pijoki i żarloki
Kawusia ale to zależy od dnia, w pracy jedna, w domu już inna by nie kojarzyła się z jobem, w gościach jeszcze inna i życie sobie leci
No ale teraz czas na -
Robisz mi smaka!! BanLegionistkaCaryca Marcysia I
-
Superman napisał(a):
Pijoki i żarloki
Kawusia ale to zależy od dnia, w pracy jedna, w domu już inna by nie kojarzyła się z jobem, w gościach jeszcze inna i życie sobie leci
No ale teraz czas na
-
Przeczytałem "jest gorzałką", hahahah!
-
-
Napijemy się wódeczki, potem wpadną dupeczki - ...albo odwrotnie
-
-
raczej herbatka i kanapki z szynką, serem pomidorem, papryką, rzodkiewką i avocado. A wszystko posypane szczypiorkiemBla, bla, bla, bla
-
-
-
robie lazanie dzisiaj. Ktoś chetny??Bla, bla, bla, bla
-
A'la sam kupiłę? Zawsze chętnie! Z zielonym tabasco!
-
A mję się nudzi i se pykam statystyki przeliczników u handlarza
-
-
Damaon napisał(a):
Zla Kobieta napisał(a):
Z psem nie można wejść na teren ośrodka więc nie ma możliwości by pies znalazł sie na funparku
-
Fajne są ciłały. Śmieszne gremliny.
-
-
Ja jednak uważam, że ciłały przez to, że są brzydkie, ale bardziej zabawne w tym co odwalają, są fajniejsze. Moja kuzynka miała takiego, co szczekał do siebie w lustrze
-
Nie cierpię yorków:p ani małych ujadających suczek... piesków też..LegionistkaCaryca Marcysia I
-
Bresia (L) napisał(a):
Nie cierpię yorków:p ani małych ujadających suczek... piesków też..
-
A nie masz tam w lesie jeszcze jednej takiej wilczycy?tylko VICIA !!!
-
-
-
Środa, dzień ...moda.
-
-
-
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0