To zmierza ku masowemu wszczepianiu ludziom cholerstwa doktora von Gejtsa-Mengele. W trzyetapowej socjotechnice problem-reaction-solution jesteśmy między pierwszym a drugim etapem.
kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Damaon napisał(a):
Ja bym kciał zaznaczyć, że Bresilla użyła formy czasu przeszłego. Wiem, że miała nick 0o0pusiaMimusia0o0 i często się udzielała na forum, w dziale gotowanie.
A tak wogle dzińdybry, alo alo ...do tyreczki wio!
Współczuję z uchem:/ mnie też z miesiąc temu bolało, ale nie tak. Potem gardło:) wszystko przed Tobą.. aktualnie ciśnie mnie w klatce i w plecach..może to covid:) nic.. pomodlę się za Was wszystkich:)LegionistkaCaryca Marcysia I
-
Bresia (L) napisał(a):
Współczuję z uchem:/ mnie też z miesiąc temu bolało, ale nie tak. Potem gardło:) wszystko przed Tobą.. aktualnie ciśnie mnie w klatce i w plecach..może to covid:) nic.. pomodlę się za Was wszystkich:)
miał niezłą fantazje .
Oczywiscie zdrowka Marto -
Tera lekarze leczo przez telefon, to i my możemy pobawić się w doktora. Gdyby mnie kto pytał o zdanie (a przeca nikt nie zapyta), na ucho dobry jest okład z młodych piersi, na klatkę i plecy też. W sumie na wszystko są dobre.
-
Dla mnie to chyba bardziej z jąder...LegionistkaCaryca Marcysia I
-
Mnie się wydaje, że litek zaleciłby leczenie %! Trochę piwka, a potem zapić wodą święconą
-
-
całkiem ładnie, będzie za co szaleć w weekend
-
E tam, 100kk anty na święta wpadnie xDDDDDDDDDDDDDDD
-
haha, wariat .
Czy Ładowanie anty w co sie da ma jakikolwiek sens? -
Nie no, aż tak źle z główką nie jest. W byle co nie wpakuję i wszystkiego na raz nie wydam A już na pewno nie w byle co. Od miesiąca robię plan jak to rozegrać, żeby mieć na 10 lat spokój. Do niedawna zakładałem, że wystarczy 60kk, ale chcę zrobić sobie zapas, żeby handlować 3/2/1 i ogarnąć kilka pierdół.
Się rozpisałem. -
-
Damaon napisał(a):
tylko VICIA !!! -
Koniec z piciem. Ostatnio tak bota na farmienie ustawiłem, że mi jednym rzutem trzy razy klasę samo zmieniło i 1,5kk anty poszło się gwizdać. Tak mi się ręce po tych arkoholach częsą.
A dziś se wolne robię. Ogar! -
litek. napisał(a):
Damaon napisał(a):
-
-
-
GDYBYM BYŁA KIMŚ INNYM,
NIE BYŁABYM SOBĄ -
-
-
Brak osłony na kątówce!! Okularów pewnie też ni ma!!tylko VICIA !!!
-
Używam tarcz ściernych i szczotek drucianych. Z osłoną właśnie bywa gorzej, bo tyle zakamarków jest, że może właśnie wywalić gdy się zaklinuje. Generalnie lajtowo idzie bez niej i nawet jeśli by we mnie uderzyło, to raczej nic nie zrobi. Przemyślałem to.
A właśnie, że okurarki są. Wszystko jest! Nawet maseczka chroniąca przed rudowirusem...
I redbull bez cukru też jest! -
bez cukru jest lipny
-
Można się przyzwyczaić. Cukier to najbardziej niszcząca siła we Wszechświecie, więc ograniczam. Mój znajomy wali kawę z minimum trzema łyżkami, ja nieraz nasypię nieco ponad pół i mi za dużo
-
-
-
Po 2 łyżeczki cukru i kawy. Kawy to takie bogate łyżeczki. Ale żeby mleka dolewać? Bleetylko VICIA !!!
-
Kawa? Jestem..
jak kawa to tylko 3 łyżki sypanej do kubka, 3 łyżki cukru zalać wrzątkiem i pić do ostatniej kropelki, a z fusów peeling .. przyjemne z pożytecznym:D
Kiedyś piłam taka bez cukru:D teraz już za stara jestem:p potrzebuję odrobiny słodkości w tym życiuLegionistkaCaryca Marcysia I
-
-
Zla Kobieta napisał(a):
Kawa bez cukru to nie kawa! 2cukru, pół mleka o!
Bla, bla, bla, bla
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 8
8 gości