kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
-
Ja też. Dziś i jutro se zrobiłem wolne. Niech inni pracują.
A Super jest rasistą, bo nie lubi pracujących murzynów! O! -
LegionistkaCaryca Marcysia I
-
Bresia!
tylko VICIA !!! -
LituuuuuuuusLegionistkaCaryca Marcysia I
-
-
-
Pamiętam jak się za smarkacza lagowało floodem serwery fotka.pl na czacie, hi hi hi To Twoje było jeszcze czytelne i jasne w przekazie
Signed by FTT (Fotka Terrorist Team) -
Bresia (L) napisał(a):
Lol... wlasnie się dowiedziałam co to znaczy floodowanie.. pozdrowienia dla @Superman:D
No to łap a! -
Damaon napisał(a):
Pamiętam jak się za smarkacza lagowało floodem serwery fotka.pl na czacie, hi hi hi To Twoje było jeszcze czytelne i jasne w przekazie
Signed by FTT (Fotka Terrorist Team)
LegionistkaCaryca Marcysia I
-
-
tez chętnie obejrzęBla, bla, bla, bla
-
Wstałem o 9! Święto narodowe
To gdzie ta fotka?
Dobra, trza polenić się bo już tyle zrobiłem!
-
Ja bym kciał zaznaczyć, że Bresilla użyła formy czasu przeszłego. Wiem, że miała nick 0o0pusiaMimusia0o0 i często się udzielała na forum, w dziale gotowanie.
A tak wogle dzińdybry, alo alo ...do tyreczki wio! -
-
gin i tonic to plan na wieczórBla, bla, bla, bla
-
-
walnij sobie kielicha i tak jutro wolne
-
^BrzydaI^ napisał(a):
walnij sobie kielicha i tak jutro wolne
-
A mnie już suszy po wczorajszej imprezie.
Nigdy więcej! -
Cześć. niestety dzisiaj w niezbyt dobrym humorze. Opowiem Wam moją historyjkę od wczoraj, Tą pomoc doraźną o kant dupy rozbić. Boli mnie ucho i wczoraj zadzwoniłem na pomoc doraźną. Powiedzieli mi że lekarz oddzwoni. Do wieczora nikt nie oddzwonił. Poszedłem rano i przez zamknięte drzwi pokazali mi karteczkę z numerem telefonu do nich i że tylko telefonicznie mogą mnie zarejestrować. Jak powiedziałem że wczoraj już się rejestrowałem usłyszałem odpowiedź: "wczoraj to było wczoraj a dzisiaj jest dzisiaj". Zadzwoniłem zza tej szyby w drzwiach i mnie znów zrejestrowali i powiedzieli (tak jak wczoraj) że mam czekać na telefon od lekarza. Skonsternowany okrzyczałem ich porządnie i pojechałem na SOR do szpitala, gdzie byłem załatwiony w około godzinę od przyjścia. Szpitale zamiast zajmować się ludźmi którzy potrzebują opieki szpitalnej muszą obsługiwać chorych nadających się do pomocy ambulatoryjnej. Tym ludziom z pomocy doraźnej nie powinni w ogóle pensji wypłacać jak oni tak pracują.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
-
Skomentowałbym to, ale od okolic początku maja zrozumiałem, że przez najbliższe miesiące będzie stopniowo wprowadzany Nowy Porządek Świata. W płaską ziemię nie wierzę, ale wiem, że Twoja przygoda jest tylko jednym z wielu składowych tego, co chcą nam zrobić. Szczerze, rzadko wypowiadam się na ten temat, bo mój próg emocjonalnego zaangażowania się w "zbawianie świata przez internet" został przekroczony. W to, że chcą nas zaczipować i wycować pieniądz gotówkowy wierzę.
-
Znam to uczucie..
Np u mnie nie ma pomocy ambulatoryjnej, zawsze jechało sie na szpital, a teraz szpital przemieniony na kowi#@$#@& i muszę jechać jak coś 50km całej do lekarzaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zla Kobieta ().
-
-
Ej, ale mam takie pytanko orientacyjne, co nie...
Też macie wrażenie (lekko trącące cichą nadzieją na to), że jednak nieco więcej niż połowa społeczeństwa widzi w tym całym cyrku globalny przekręt? -
Ja też bardzo współczuję, miałam 3x zapalenie ucha i oby nihdy wiecej6
-
Damaon napisał(a):
Ej, ale mam takie pytanko orientacyjne, co nie...
Też macie wrażenie (lekko trącące cichą nadzieją na to), że jednak nieco więcej niż połowa społeczeństwa widzi w tym całym cyrku globalny przekręt?
-
Dzięki, chociaż bardziej mi chodziło o procedury w punktach pomocy doraźnej. Jest 22:45 i dzisiaj również nie oddzwonili. Nie powiedziałem że jadę na SOR. Wyobrażam sobie jak telefonicznie zszywają komuś ranę lub wkładają w gips złamaną rękę, O ile mogę zrozumieć jeszcze teleporady lekarzy rodzinnych, to na pomocy doraźnej to jest jakiś żart. Właśnie przeczytałem że szpitale polowe dla COVIDowców chcą organizować w całym kraju, pierwszy na Narodowym już powstaje.
Damaon napisał(a):
Skomentowałbym to, ale od okolic początku maja zrozumiałem, że przez najbliższe miesiące będzie stopniowo wprowadzany Nowy Porządek Świata. W płaską ziemię nie wierzę, ale wiem, że Twoja przygoda jest tylko jednym z wielu składowych tego, co chcą nam zrobić. Szczerze, rzadko wypowiadam się na ten temat, bo mój próg emocjonalnego zaangażowania się w "zbawianie świata przez internet" został przekroczony. W to, że chcą nas zaczipować i wycować pieniądz gotówkowy wierzę.
^BrzydaI^ napisał(a):
jakby @ackra nie otwierał butelek uchem to by go nic nie bolało .
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości