kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
To jak moja żona, chrapie już smacznie
-
-
Ja w łóżku też nie chrapię, czasami dyszę, chociaż jak już zasnę to kto wie
-
-
-
White Wolf napisał(a):
Zla Kobieta napisał(a):
Ja też nie chrapie
-
Też zawsze powtarzam że "ja nic nie słyszałem, w chOINKĘ mnie robisz".tylko VICIA !!!
-
-
Ja nie chrapię, bo nie sypiam
Ale dzisiaj duchota...masakra. -
u mnie wcxoraj bylo 35 stopni a dzis 36. Masakra jakaś. Przydal9 by sie troche snieguBla, bla, bla, bla
-
hehe snieg w lecie tego jeszcze chyba nie bylo , ale nie zazdroszcze, u mnie 30 i bylo dosc!!!
-
pit napisał(a):
u mnie wcxoraj bylo 35 stopni a dzis 36. Masakra jakaś. Przydal9 by sie troche sniegu
-
Hahaah jak się wątek chrapania rozwinął:p nikt się nie przyznaje...tylko matula noc słyszy...jak złej @Zla Kobieta cieknie ślinka z kącika ust na poduszkę, przez @Moczara ściany się trzęsą, bo tak chrapie zwłaszcza jak popije, @litek. czy @litek wali takie bąki, bo się kiełbasy nasmakował....przed snem:p, @^BrzydaI^ przez sen gada same perwersje...ja Was znam...LegionistkaCaryca Marcysia I
-
hyhy , no to jakby zebrac wszystkich razem to na bank czlowoek by nie usnal
-
Przy mnie możecie tańczyć, śpiewać i co tam jeszcze lubicie a i tak zasnętylko VICIA !!!
-
litek. napisał(a):
Przy mnie możecie tańczyć, śpiewać i co tam jeszcze lubicie a i tak zasnę
Mnie potrafi mrugnięcie okiem innej osoby w innym mieście obudzić
-
Superman napisał(a):
Pozazdrościć!
Mnie potrafi mrugnięcie okiem innej osoby w innym mieście obudzić
-
Mnie nic nie obudzi za to Ja nawet pijanego obudze swoim chrapaniemBla, bla, bla, bla
-
Nasmakowal....hahaha padłam:p moja wypowiedź w ten sposób zmieniła diametralnie siłę swego znaczenia:pLegionistkaCaryca Marcysia I
-
- A co by było jak byś dorzuciła kilka flaszek tym wszystkim zebranym. To byś padła, a siła znaczenia twojej wypowiedzi diametralnie zmieniła by znaczenie
- A co by było jak byś dorzuciła kilka flaszek tym wszystkim zebranym. To byś padła, a siła znaczenia twojej wypowiedzi diametralnie zmieniła by znaczenie
-
Bresia (L) napisał(a):
Nasmakowal....hahaha padłam:p moja wypowiedź w ten sposób zmieniła diametralnie siłę swego znaczenia:p
A gołębi proszę do tego nie mieszać o!
A wiecie, że dzisiaj jest Piąteczek? -
No dzisiaj Piąteczek (podejrzewam , że z dużej litery bo święto (jak każdy Piątek).
Dzień dobry Wszystkim
Co nas nie zabije to nas wzmocni...
-
Dzień dobry
tylko VICIA !!! -
No to, na czas kaca temat zawieszamy! Proszę się rozejść!
:Piąteczek: -
do poniedzialku?
-
Do piątku ?
-
-
Superman napisał(a):
Proszę się rozejść!
Zla Kobieta napisał(a):
Zawiesmy sie na czas korona świrusa!
-
Udostępnij