kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
polecam bimber na koronę
-
ackra napisał(a):
Cześć
Dzisiaj będzie
Nie mam zamiaru przespać znów 10 godzin jak tydzień temu.
-
-
Perełki
A podobno trzeba coś mocniejszego, że spir...jest dobry
z rana! -
witam wszystkich.
Jakoś mało czasu statnio.
Widzę że nikt nie wygrał ostatnio.
Wszystkiego najlepszego zua kobitko. Spóźnione ale szczere .
Pozdrawiam z Oxfordu gdzie nie ma kwarantanny i rzad ma nas w pupie.Bla, bla, bla, bla -
Dzień dobry komu kawki ?
pit napisał(a):
Wszystkiego najlepszego zua kobitko. Spóźnione ale szczere .
-
-
-
zazdroszczę wam troche , mojej pracy na 99,9% nie zamkną. Wiec o wolnym moge pomarzyć.a tez bym posiedzial w domu
-
-
Ale tylko narowisty
-
ackra napisał(a):
Cześć
Byłem dzisiaj zarejestrować się do lekarza, przychodnia zamknięta. Otworzyła mi pani z rejestracji jak zadzwoniłem wzieła dane z numerem telefonu, po 1,5 godziny lekarka do mnie zadzwoniła, powiedziała jakie leki mam kupić i zwolnienie z pracy na 2 tygodnie z automatu.
-
-
-
Jak dobranoc jak już jasnotylko VICIA !!!
-
Dzień dobry
Młody Emeryt -
-
Hej ho jak tam kwarantanna ? U mnie na wsi, to więcej ludzi niż w sezonie grzybowym...
-
Zla Kobieta napisał(a):
Hej ho jak tam kwarantanna ? U mnie na wsi, to więcej ludzi niż w sezonie grzybowym...
A kto to słyszał o kwarantanie jak ciagle trzeba pracować.
Jak nie zadbam o siebie sam to d z kwarantanny, według mnie powinno byc przyzwolenie prać w łeb deb ..a co idzie do sklepu lub w tłum ludzi chory. Gwarantuje ze to więcej dało by niz mowienie ludziom zostan w domu. -
No dobra to u mnie na końcu swiata
W sklepach juz nie ma tłumów, wczoraj byłam to żywej duszy nie było a i nawet mięso w lodówkach było -
-
Niby tak, ale papiery czy makaronu nadal w sklepie na końcu swiata nie ma zostało żreć tylko mięso ktore 300% poszło w gore
-
-
-
-
-
Tylko czy aby nie przemoczony
-
papier używany tj. WZBOGACONY ma wartość podwójnątylko VICIA !!!
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości