Populacja graczy w Universach

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hawk napisał(a)
    3.123 u5 taaa niby nas sporo ? ale już poleciało z 60 graczy , nie będę mówił ile ma wieczny urlop ...

I Ty narzekasz????
    U44 - około 2600 graczy o_o
  • Hawk napisał(a)
    ;-)joy napisał(a)
    w sumie to należy się cieszyć że liczba graczy spada bo powiedzmy sobie szczerze, ta gra mało sensu ma a strata czasu na nią jest porażająca

to po prostu w nią nie graj jak nie masz czasu ...

o ranny powalająca wypowiedź ...

nie gram - oddałem dobre konto z moonem i flotą na młodym unii

poza tym to że się cieszę że spada liczba "zabijaczy czasu" nie znaczy że nie powinno się jakoś "zagęścić" tych co jeszcze nie zmądrzeli (nie rzucili tego w diabły)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ;-)joy ().

• Phoenix napisał(a)
    Hawk napisał(a)
    3.123 u5 taaa niby nas sporo ? ale już poleciało z 60 graczy , nie będę mówił ile ma wieczny urlop ...

I Ty narzekasz????
    U44 - około 2600 graczy o_o

tylko , że osoby z jednym pkt zaczynają się od 2000 ...
  • Hawk napisał(a)
    w takich sytuacjach to pozostaje iść tylko w eko ....

ale przecież to się kiedyś znudzi , a z flotą jest cała frajda gry ;)

ja na uni 8 gram eko i mi sie już znudziło takie granie... :/
    wchodzisz, zsyłasz surke i wychodzisz i tak w kółko...

Gram też na uni 38 i mam tam flote to się fajnie farmi, wylicza itp. :)

Ale po wakacjach trzeba będzie trzeba skończyć z nałogiem... :(
  • inzagi127 napisał(a)

Ale po wakacjach trzeba będzie trzeba skończyć z nałogiem... :(

No niestety trzeba będzie. Trzeba korzystac z wakacyjnego czasu bo od września to będzie masakra znowu przez 10 miesięcy nauki.

inzagi127 napisał(a)

Samo eko bez floty to już nie byłaby ta sama gra. Flota daje ten dreszczyk że zawsze można ją stracic jeśli się FSa nie zrobi;) .

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez afgan ().

• inzagi127 napisał(a)
    ja na uni 8 gram eko i mi sie już znudziło takie granie... :/

Gram też na uni 38 i mam tam flote to się fajnie farmi, wylicza itp. :)

Masz rację :) ale trzeba wziąść pod uwagę, że nie każdy ma czas na takie rzeczy jak skanowanie, farmienie, złomowanie ...
    praca, rodzina, znajomi, impresski ;) tyle życie daje, że trzeba z niego brać jak najwięcej 8-) a spędzając swój czas przed cyferkami - sorry, za krótko żyjemy do takiego poświęcenia

ps. co do ekonomii - no ja tak gram półtora roku, całkiem sympatycznie, stałe przyrosty punktowe, zero stresu, awans w statach... czego chcieć więcej
    ps.2 pozdro z chyba najbardziej ekonomicznego uni na naszym ogame - 21 :D oblookajcie sobie wszystkich największych górników dla danych uni... mnie szczęka opadła
  • Ja zauwazylem tendencje starej topki. Graja juz tylko gracze ktorzy cos osiagli. Ci ktorzy maja po 500k - 700k pkt nie zalezy im i zjada ich czy cos, to albo kasuja konta albo ida na wieczny urlop

Juz nawet niektorzy starsi gracze graja rekreacyjnie a na nowych uni jezdza lamy co nie potrafia grac
  • no niestety ale na uni 48 liczba graczy drastycznie spadała, mam nadzieje że sie to po wakacjach poprawi

na uni 29 jakimś cudem jest Jeszce powyżej 3k (niby 3k) :| :-/
    (Miejsce XXX z 3.007)
  • u41...

Punkty 50 (Miejsce 1.846 z 2.869)

nie trudno się domyśleć, że gracze od 2.000-2.879 mają po 0 punktów.
    Top 1400-1500 gracz 1401 ma niecałe 5k punktów... czyli zostaje jakieś 1000 w miarę aktywnych graczy, ale 3/4 tego to ekonomiści...
  • Bo tu jest bład robiony na kazdej grze travian 10 serwer ikariam niewiem ile plemiona 20 i tam sie da grac.Poprostu najlepsze wyjscie to by było zrestratowac wszystkie serwery(tzn wiem ze nikomu by sie to niepodobało ale na dłuzsza mete lepiej by było)i zrobic z 15 serwow i by było po 10 k graczy.I niedawac banow na 20 cos lat tylko usuwac juz konta.I tak by było najlepiej
  • uni: 35
    populacja: 2574 graczy
    próg top 1500: 989 pkt
    magiczne 5k pkt: 1224 pozycja
    próg 1pk: 1869 pozycja
    Sytuacji jest gorzej niż opłakana. Chyba czas się przesiedlić na uni 1 :E (joke :P)
  • patrze na mapie ogama i mnie coś przeraziło ^^

U1
    gracze:12097
    urlopy:7690
    bany:5870 <--- czy to nie mała przesada ?
    akt:3801

swoją drogą na niektórych uni liczba banów sięga górą 50, a na innych ok 1000 ;)

Najmniejsza liczba graczy na uni: 2 597
    Najmniejsza liczba aktywnych graczy :1412
  • 1.103.228 (Miejsce 195 z 2.644)
    troszke wzrosło ... ale nadal nie wygląda to ciekawie ...
    powstała nawet szkółka u48 ... ale to raczej nie pomaga ...
    edit
    :O:|
    1.105.986 (Miejsce 194 z 2.549)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:Skipper:. ().

• von eliminator napisał(a)
    uwaga szykuje sie akcja nabijania uczestników znaczy sie graczy bo liczba graczy spadła niebezpiecznie poniżej 3,000 na większości uni

Heh dobrze ujete... niedługo spośród 4k kont 500 będzie założonych nie przez GF
  • von eliminator napisał(a)
    uwaga szykuje sie akcja nabijania uczestników znaczy sie graczy bo liczba graczy spadła niebezpiecznie poniżej 3,000 na większości uni

I co zamierzasz tym osiągnąć ? Bana za multi ? kilkaset graczy więcej na koncu statystyk na 35 dni ?

Zabawne
    Sojusz AVALON od roku 2005