NobodyR napisał(a)
Moze mi ktoś wytłumaczyć co sie stało że na uni18 w pewnym momencie zrobiło się 4500 osób?? w trzy dni przybyło 1000 graczy!! na innych uni też zwiększyła sie liczba osób?
GF wstawia boty, nic nowego, ale nadal wkurza
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
NobodyR napisał(a)
Moze mi ktoś wytłumaczyć co sie stało że na uni18 w pewnym momencie zrobiło się 4500 osób?? w trzy dni przybyło 1000 graczy!! na innych uni też zwiększyła sie liczba osób?
remass napisał(a)
przeciez ja nie pije duzo
jestem smakoszem
Amstaf napisał(a)[/b
i czy nie mozna by czegos takiego samego zrobic co jest na ogame niemieckim takie podsumowanie ile graczy gra ilu odeszlo ilu przybylo tu jest przyklad z niemieckiego bordu board.ogame.de/thread.php?threadid=473155
Laserdance napisał(a)
Amstaf napisał(a)[/b
i czy nie mozna by czegos takiego samego zrobic co jest na ogame niemieckim takie podsumowanie ile graczy gra ilu odeszlo ilu przybylo tu jest przyklad z niemieckiego bordu board.ogame.de/thread.php?threadid=473155
a ten temat to co przepraszam? :P
gora55 napisał(a)
No na tym ogame niemieckim to na wielu uni nawet ponad 3k graczy nie ma
Oni to maja dopiero źle a my narzekamy na nasza populacje na uniach
Flippy napisał(a)
Na jednym z niemieckich uni jest 2,9 k graczy i żeby dojść do TOP 1700 potrzeba ... 6k punktów
Karutos napisał(a)
heh przez te nowe universa maleje populacja graczy na starszych unversach.przez to farm caraz mniej....:(
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Feargeat ().
Tajjfun napisał(a)
Takie zjawisko ma bardzo fachową nazwę - wakacje.Zobaczymy w połowie października jaki będzie skutek rozpoczęcia r.szkolnego i akademickiego.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zefirek^^ ().
11 gości