u2 5251, porażka
Bojkot dla nowych unii
Bojkot dla nowych unii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kaef napisał(a)
u2 5251, porażka
Bojkot dla nowych unii
fenek73 napisał(a)
kaef napisał(a)
u2 5251, porażka
Bojkot dla nowych unii
Podobnie, Uni 35 : 5276
Doctor Devil napisał(a)
A ja zwrócę uwagę - czekam na wykres i czekam i nadal nie jest uaktualniony
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Xajmaq ().
Halik napisał(a)
ale myśle że nie będzie tak tragicznie niemieckie universa działają tyke lat a trzymają się w maiare dobrze.
Juzer napisał(a)
Na wykresie czy na liście to zrobić? Wolę na wykresie, bo lista to lista, wykres służy właśnie do tego by uwypulkać to czego nie widać w spisie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Doctor Devil ().
Juzer napisał(a)
Na liście będę musiał to zrobić, bo nie mam pojęcia jak w ten sposób wyedytować wykres. Innym wyjściem jest wypisanie oddzielnie tych szczególnych Universów.
Poniżej 5 tys. kont: U x, U y
Największe spadki: U c, U z
Może w ten sposób.
Juzer napisał(a)
Na liście będę musiał to zrobić, bo nie mam pojęcia jak w ten sposób wyedytować wykres. Innym wyjściem jest wypisanie oddzielnie tych szczególnych Universów.
Juzer napisał(a)
Nie ma sprawy możesz edytować. Wystarczy ten co tutaj zamieszczam by się tym zająć?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Xajmaq ().
lukos napisał(a)
I znowu więcej kont ubyło niż przybyło
CIekawe czy połączął kiedyś UNI
Juzer a co do informatorów to nie mam pomysłu
Ale cos trzeba zrobić:/
Laserdance napisał(a)
polaczenie uni jest raczej niemozliwe, biora pod uwage np. te same koordy graczy...
Xajmaq napisał(a)
Laserdance napisał(a)
polaczenie uni jest raczej niemozliwe, biora pod uwage np. te same koordy graczy...
to nieproblem/// "nowe" uni newe kordy;] problm w tym zę obecnie masz wyrobiną renomę w okolicy, ludzie wiedzą co i jak z tobą;] i poprostu ciebi niatakują...;]
4 gości