siemanko wrocilem do gry po latach i zostalem zbanowany za jakies vpn nie wiem o co chodzi mieszkam w szwajcarii i korzystam ze szwajcarskiego internetu dlatego nie moge grac na polskich serwerach ogame????? jak mam to rozwiazac ????
czy moge grac w ogame pl mieszkajac w szwajcarii
- Rozwiązane
-
-
Możesz, o ile będziesz grał eko. Szwajcaria jest militarnie neutralna, konwencje genewskie, itp. itd.
A tak serio, po prostu możesz -
musze to gdzies zglosic ze gram mieszkajac w szwajcarii czy jak o co kaman z tym banem co mam przeczytalem regulamin tam nie ma zadnych informacji
-
U mnie wygląda to tak, że zmienia mi się IP, bo gram w kilku różnych miejscach, na dwóch różnych urządzeniach (wiadomo, lap i tel). To nie działa tak jak jest napisane, że trzeba zgłaszać. Owszem, niby trzeba, ale jak nie masz jakichś dziwnych anomalii w przelogowaniach (zwłaszcza powiązanych z anomaliami w przyrostach punktów i dziwnymi ruchami dziwnych flot między dziwnymi koordynatami), to nie przyczepią się żeby się przyczepić. Nie ma takiej siły ludzkiej, żeby 24/7 obserwowano aż tylu graczy. Tak mi się wydaje.
Póki co, u mnie cisza, mimo że zapomniałem wyłączyć VPN (z różnych krajów) ściągając torrenty. -
Zglos sie na support ogame.support.gameforge.com/pl. Ogolnie to uzywanie VPN nie jest mile widziane, na forum tez nie.
Pkt OWK
agbserver.gameforge.com/plPL-T…14-Gameforge-4D-GmbH.html
3.2.5
Korzystanie z usług Gameforge za pomocą usług zapewniających anonimowość lub podobnych działań, które umożliwiają zatajenie lub ukrycie prawdziwego adresu IP lub tożsamości jest niedozwoloneJestem i mnie nie ma ^^
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0