Bialy Mis vs. Usagi [G-NEM] ~ 3602.12%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Bialy Mis vs. Usagi [G-NEM] ~ 3602.12%

Witam.

Taki tam wlocik , nic wielkiego .

Dnia 04-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Bialy Mis

Pancernik 7.777
    Pathfinder 24.062

Obrońca Usagi [G-NEM]

Mały transporter 14.354
    Duży transporter 32.385
    Lekki myśliwiec 497
    Ciężki myśliwiec 408
    Krążownik 145
    Okręt wojenny 5
    Recykler 15
    Sonda szpiegowska 14
    Bombowiec 55
    Niszczyciel 37
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 148
    Reaper 57
    Pathfinder 239

Po bitwie...

Agresor Bialy Mis

Pancernik 7.699 ( -78 )
    Pathfinder 23.561 ( -501 )

Obrońca Usagi [G-NEM]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    181.482.674 Metalu, 161.030.823 Kryształu i 105.693.658 Deuteru
    45.370.668 Metalu, 40.257.705 Kryształu i 26.423.415 Deuteru
    11.342.667 Metalu, 10.064.427 Kryształu i 6.605.853 Deuteru

Agresor stracił łącznie 22.161.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 505.577.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 180.422.900 metalu i 179.788.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 588.271.890 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 412.270.909
    Kryształ: 380.506.655
    Deuter: 133.544.926
    agresor zyskał łącznie 926.322.490 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -489.595.009
    Kryształ: -457.558.955
    Deuter: -146.694.926
    obrońca stracił łącznie 1.093.848.890 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Niestety mam odpowiedzialną pracę i nie mogę się obijać jak Misio. Widziałem, że Misio leci, ale musiałem przygotować dokumentację i napisać decyzję przed końcem pracy. Mam z lekka wylane już na ogame i wisiało mi, czy przed wlotem zdążę się zalogować czy nie. Jak zwykle ucierpiały tylko DT, bo mimo 20 skanów dziennie od Misia, bojówjka lata mu bezpiecznie pod nosem. Niestety z powodu nadmiaru pracy będę musiał iść na dłuższy urlop (po skończeniu eventu z nagrodami), więc powodzenia Misiaczku.

Administrator Forum Toadie:
    Psudowulgaryzm zmieniono
  • Usagi napisał(a):

Niestety mam odpowiedzialną pracę i nie mogę się obijać jak Misio. Widziałem, że Misio leci, ale musiałem przygotować dokumentację i napisać decyzję przed końcem pracy. Mam z lekka wylane już na ogame i wisiało mi, czy przed wlotem zdążę się zalogować czy nie. Jak zwykle ucierpiały tylko DT, bo mimo 20 skanów dziennie od Misia, bojówjka lata mu bezpiecznie pod nosem. Niestety z powodu nadmiaru pracy będę musiał iść na dłuższy urlop (po skończeniu eventu z nagrodami), więc powodzenia Misiaczku.
    Widziałem aktywność na matce, a później na innym moonie, ale nie wnikam jak ważną osobą jesteś , na pewno ważniejszą niż ja ;) Wiesz, na tych wszystkich plusach robić nie trzeba, czas jest, na anty jest, tylko złomować i farmić XD
  • Usagi nie wiem co robisz ogolnie mam wywalone na to co kto robi w zyciu ( nie moj problem ) ja tam robię co lubię atakujący też pewnie wali w .... jak ja :thumbsup: a decyzje które podpisujesz to tym bardziej mnie nie interesują jedno jest pewne w grze dajesz dupy po całości :popcorn: Miś co do Ciebie Twoje skany lubię rano wieczór i w południe ale rób jakiś PZ czasami bo kryche na astro zbieram ]:-D

a tak szczerze to graty ST obroncy SZO tylko ten urlop mnie niepokoi O_O
  • KrecikMax napisał(a):

Usagi nie wiem co robisz ogolnie mam wywalone na to co kto robi w zyciu ( nie moj problem ) ja tam robię co lubię atakujący też pewnie wali w .... jak ja :thumbsup: a decyzje które podpisujesz to tym bardziej mnie nie interesują jedno jest pewne w grze dajesz dupy po całości :popcorn: Miś co do Ciebie Twoje skany lubię rano wieczór i w południe ale rób jakiś PZ czasami bo kryche na astro zbieram ]:-D

a tak szczerze to graty ST obroncy SZO tylko ten urlop mnie niepokoi O_O
    pierwsze raz aż tak się z Tobą kreciku zgadzam. Usagi to jedna z większym lam kalyke i zawsze wciska te historie, jak cygan ,co dywany sprzedaje xd żałosny chłop jest strasznie
    AVICULARIA Jedi Alko Warriors
  • Niezwykle pasjonujące to sprawozdanie z tego jak odpowiedzialną pracę mają niektórzy nasi koledzy w grze.
    Pozostaje nam tylko czerpać przyjemność z tego, że dzielą się z nami swoim czasem i uświetniają nam wspólną grę na uni.

A mniej uszczypliwie.. Misiek wykorzystał Twoją chwilę nieuwagi, a Ty wpadłeś w racuchy, więc wystarczy się przyznać do błędu i tyle. Nie popełnia ich tylko ten kto nic nie robi.
    Jestem też skłonny pokusić się o humorystyczną tezę, że skoro MIsiek ma taki głęboki portfel jak mu tu niektórzy to zarzucają, to nie może obijać się w pracy

Czekam na kolejne odcinki tego serialu :)

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]
    &
    <mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica • Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •