Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ehh, niektórych jakby sarkazm i ironia kopnęły w tyłek, to by się nie zorientowali...
@69DemoN69 fajna Panamerka - na 4 buty czy tył? Mi się marzy Turismo, ale drogie w pieron"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
-
-
Cieszę się że byłam w odpowiednim czasie i miejscu i mogłam dołączyć do takiego zacnego ACSa, jeszcze raz dziękuję za zaproszenie
i polecam się na przyszłość
.
No i wreszcie dostałam coś z doku a myślałam już że mam jakiś popsuty:
Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w Kolonia [x]:
5354x Okręt wojenny
13081x Pancernikbuleon, Genek, The_Witcher i jeden inny lubią to.
-
-
-
Aaaaaaaa, Aaaaaaa , Aaaaaaaa
Za Spartan tfuuuu Za PN, za Yes-a
Piękne starcie, nie ważne czy zwykły bfs , czy finezyjne starcie
Padła dość spora flota, padła konkretna ilość GS, padł dobry gracz
Takie starcia to kwintesencja tej gry. -
69DemoN69 napisał(a):
O dziwo na uni zaczęło się dziać, jakieś moony spadają (tu dziękuje za telefon koledze z PN, jak widać nie takie złe chłopaki ale następnym razem proszę obudzić wcześniej) tak więc ktoś tam po latach odkrył nowe opcje
Graty ekipa, top 1 acs i top 2 ogame x1 ładnie brzmi, ale może być tylko lepiej.
OBS na pewno się odbuduje, mając tyle kont to można zaszaleć.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().
Wisior lubi to.
-
-
Złoma dostał jeden z najlepszych graczy, moim zdaniem.
Okoliczności widać prozaiczne.
Odbudowy życzę @^obserwator^
Gratulacje dla ekipy złomującej.
Czas zrobił swoje i pozwolił na to doskonałe STarcie."nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów" -
piekne st powalajaca liczba letkich mysliwcow ale czy wystarcza one zeby poskromic graczy z virgo hmmmm?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0