Ogólnie to strasznie laguje, wiem od innych graczy że im też laguje a gdy chcą odpalić dopalacze to mogą iść po piwo na stacje to sąsiedniej gminy
z ciekawych rzeczy miałem okazję wbijać lotkę pod "okienko" (nic z tego nie wyszło więc luz)
każdy wie że czas jest kluczowym elementem
uznałem że budowę mtków skrócę detroidem (srebrnym z 2-3 razy)
mtki były w stoczni , klikam sobie 2-3 razy dopalacz, ubywa ich, klikam podgląd a tam dalej swoim czasem budują się mtki
skróciłem za anty (świadomy wybór)
zgłoszenie napisałem , odpowiedz uzyskałem
"Po pierwsze, jeśli nie zadziałał Booster, to trzeba poinformować Support o tym fakcie. Antymaterii Pan nie musi wydawać, tylko decyduje się na jej wykorzystanie dobrowolnie."
więc tak nasz drogi CoMa napisałem ticket do supportu
gdy wyjaśniłem że rozchodzi się o boostery które nie zadziałały, dostałem odpowiedź
"Niestety z przyczyn technicznych nie mam możliwości stwierdzenia, który ze wspomnianych boosterów 'nie zadziałał'. Dlatego też nie mogę przychylić się do zwrotu żadnego z nich."
Ogólnie rzecz zabawna, bo już wisi mi to że nie odzyskam "dopalaczy"
ale gdy gracz trafi to rączki rozkładamy
z ciekawych rzeczy miałem okazję wbijać lotkę pod "okienko" (nic z tego nie wyszło więc luz)
każdy wie że czas jest kluczowym elementem
uznałem że budowę mtków skrócę detroidem (srebrnym z 2-3 razy)
mtki były w stoczni , klikam sobie 2-3 razy dopalacz, ubywa ich, klikam podgląd a tam dalej swoim czasem budują się mtki
skróciłem za anty (świadomy wybór)
zgłoszenie napisałem , odpowiedz uzyskałem
"Po pierwsze, jeśli nie zadziałał Booster, to trzeba poinformować Support o tym fakcie. Antymaterii Pan nie musi wydawać, tylko decyduje się na jej wykorzystanie dobrowolnie."
więc tak nasz drogi CoMa napisałem ticket do supportu
gdy wyjaśniłem że rozchodzi się o boostery które nie zadziałały, dostałem odpowiedź
"Niestety z przyczyn technicznych nie mam możliwości stwierdzenia, który ze wspomnianych boosterów 'nie zadziałał'. Dlatego też nie mogę przychylić się do zwrotu żadnego z nich."
Ogólnie rzecz zabawna, bo już wisi mi to że nie odzyskam "dopalaczy"
ale gdy gracz trafi to rączki rozkładamy