Przecież ja cały czas edytuję pierwszy post
Porządna edycja później bo robię co innego

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Przy kopalni metalu 45, na zbieraczu bez dodatkow sztabu i dopalek mam zysk tygodniowy 224,608,606 metalu z jednej planety. Wiec dopalka 10% metalu jest dla mnie oplacalna do 20kk na licytacji. Ale tegie glowy, ekpserci matematyczni powiedza, ze przeplacilem.^BrzydaI^ napisał(a):
10-100k bo kazdy sie zgodzi kto umie liczyc ze dopalka nawet 10% przez tydzien przy eko x7 ktore jest prawie wszedzie daje kilka dobrych kk surki wiec przebijanie o1k to zydostwo.
I am back napisał(a):
ez dodatkow sztabu i dopalek mam zysk tygodniowy 224,608,606 metalu z jednej planety. Wiec dopalka 10% metalu jest dla mnie oplacalna do 20kk na licytacji. Ale tegie glowy, ekpserci matematyczni powiedza, ze przeplacilem.
Apofis napisał(a):
Nie, jeśli kupisz. A jeśli ktoś cię przelicytuje tracisz surę i nie zyskujesz nic.
Apofis napisał(a):
A drugie co z graczami którym opłacalność jest na dużo mniejszym poziomie? Czy taki gracz jest zawsze na straconej pozycji bo nigdy nie wygra. Czy tu jest w tym sens?
Aurora Borealis napisał(a):
Jednak mimo wszystko, nikomu nie zaszkodziłoby jakoś to unormować, żeby każdy miał szansę codziennie coś wygrać. Podkreślę - każdy.
I am back napisał(a):
Przy kopalni metalu 45, na zbieraczu bez dodatkow sztabu i dopalek mam zysk tygodniowy 224,608,606 metalu z jednej planety. Wiec dopalka 10% metalu jest dla mnie oplacalna do 20kk na licytacji. Ale tegie glowy, ekpserci matematyczni powiedza, ze przeplacilem.
Kopalnia metalu (Poziom 42) | 594.109 |
Przedmioty | 59.411 |
Qwant-holon napisał(a):
Też się na to naciąłem, bo nie włączałem dopałek od dawna, ale Ty?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
Qwant-holon napisał(a):
Ja przeliczam te dopałki na farmy w celu porównania poświęconego czasu licytacja/atak:
Qwant-holon napisał(a):
Jak jest 2kk-2,5kk sury to lecę.
Qwant-holon napisał(a):
Ale i tak licytuję bo czemu nie - chcę wincyj.
john malkowitz007 napisał(a):
Jezeli nie mozna naprawic Licytatora to moja propozycja jest taka
ZLIKWIDOWAC LICYTATORA !!! i bedzie OK
I am back napisał(a):
i beda szukali alpejskich kombinacji byle tylko sobie ulatwic. Jak juz pisalem, gra na licytacjach jest porownywalna do gry flota. Jak pilnujesz i sie starasz to taki masz efekt koncowy.
Apofis napisał(a):
Komuś nie zależy na surowcu jak tak licytuje. Dla mnie bezsensu i tyle.
I am back napisał(a):
Tylko kiedy sami znajda sie w sytuacji, ze zostanie im kilkanascie sekund na zgarniecie sury gdzie flota juz zostala strzelona a wlatuja dofarmy, to ciekawe co wtedy zrobia. Juz widze jak siedzi jeden czy drugi i patrzy tylko jak sura znika a on nic nie moze zrobic.
Apofis napisał(a):
Tu też tak powinno być. Na tym polega gra strategiczna a nie na ucieczce surowca bez DT.
Te konta powinny zostac zablokowane do udzialu w licytacjach
Nie rozwijaja sie ,bo wszystkie surowce pakuja w licytatora
Te konta powinny zostac zablokowane do udzialu w licytacjach
Raz na tydzien to nie problem , ale nie dziennie i to 7....10 razy
litek. napisał(a):
A to niby czemu? Jest nakaz rozwijania się?
Sam doglądam konta na yildun, wchodzę raz na tydzień, pakuję wsio w obronę, reszta (paliwo) idzie w licytacje. Wytłumacz mi dlaczego nie mógłbym tak robić dalej?
1 gość