Charger SRT [SHGV8] vs. KaruzelaWciazSieKrec ~ 7717.49%

• Charger SRT [SHGV8] vs. KaruzelaWciazSieKrec ~ 7717.49%

Stop Hybrid go V8

Dnia 04-01-2021 04:20:36 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Charger SRT [SHGV8]

Krążownik 143.675

Obrońca KaruzelaWciazSieKrec

Lekki myśliwiec 10.920
    Ciężki myśliwiec 6.361
    Krążownik 3.196
    Okręt wojenny 5.525
    Statek kolonizacyjny 1
    Bombowiec 1.079
    Niszczyciel 717
    Gwiazda Śmierci 5
    Pancernik 883
    Reaper 752

Po bitwie...

Agresor Charger SRT [SHGV8]

Krążownik 141.168 ( -2.507 )

Obrońca KaruzelaWciazSieKrec

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 72.703.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 963.624.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 516.800.800 metalu i 254.948.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 0 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    516.800.800 Metalu i 254.969.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 466.660.800
    Kryształ: 237.420.600
    Deuter: -5.014.000
    agresor zyskał łącznie 699.067.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -595.861.000
    Kryształ: -301.136.000
    Deuter: -66.627.000
    obrońca stracił łącznie 963.624.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • KaruzelaWciazSieKrec napisał(a):

Jak krk niszczą gsy, ow, pance i rozpruwacze to elo. Bylem caly czas online i nie ma w tym starciu moich dt i reckow bo gownina gra mi sie.zawiesila i podniosłem tylko część floty... nie dość ze kasa to jeszcze reakcja witryny opóźniona... no zal. Nie zamierzam grac w to dalej. To nie sa stare dobre czasy.
    Obawiam się, że problem polegał na tym, że nie było dexu na moonie żeby te flote podnieść ;] Strzelam, że próbowałeś walnąć dofarm, rece z surą poszły zbierać a flota wracała pare sekund po ataku, a nie przewidziałeś, że jeszcze mogłem opóźnić atak. Także wydaje mi się, że to nie reakcja witryny była opóźniona, ale tego mogę się już tylko domyślać ;]
    Ze złomu powstałeś i w złom się obrócisz.
  • KaruzelaWciazSieKrec napisał(a):

Jak krk niszczą gsy, ow, pance i rozpruwacze to elo. Bylem caly czas online i nie ma w tym starciu moich dt i reckow bo gownina gra mi sie.zawiesila i podniosłem tylko część floty... nie dość ze kasa to jeszcze reakcja witryny opóźniona... no zal. Nie zamierzam grac w to dalej. To nie sa stare dobre czasy.
    Siema wszystkim , jakie Ty masz na myśli stare czasy ??? Jak z tego co mi jaskółki powiedziały masz 14 lat :> ???
    Nie będziesz grał dalej to po co się tłumaczysz ?

Chuck Norris szybciej biega niż Ty stoisz

A ja szybciej padam niż Ty leżysz :E
  • Aspirek napisał(a):

KaruzelaWciazSieKrec napisał(a):

Siema wszystkim , jakie Ty masz na myśli stare czasy ??? Jak z tego co mi jaskółki powiedziały masz 14 lat :> ???Nie będziesz grał dalej to po co się tłumaczysz ?
    Tylko Chuck Norris skopie i przejdzie przez obrotowe dźwi. Tylko Chuck Norris Nasr... w stringi .. ^^ mocne
    ... and we forgotten what make us strong. Złomować was na potęgę this is true ogame no anty no bot just fight noobs

for the horde
  • Assasin1131 napisał(a):

Aspirek napisał(a):

KaruzelaWciazSieKrec napisał(a):

Siema wszystkim , jakie Ty masz na myśli stare czasy ??? Jak z tego co mi jaskółki powiedziały masz 14 lat :> ???Nie będziesz grał dalej to po co się tłumaczysz ?
    Tylko Chuck Norris skopie i przejdzie przez obrotowe dźwi. Tylko Chuck Norris Nasr... w stringi .. ^^ mocne
    Hi , słuchaj teraz ponoć Chuck rozwala jednym ,,bang" topowe floty więc uwaga na gościa ;d ...

Swoją drogą naprawię swój karygodny błąd ...

Wieee...llkie graty dla Agresora życzę aby jednak ,,u" znikło u obrońcy aby mógł się odbudować i znów dostać niech padnie na niego klątwa Syzyfa ;d

Chuck Norris szybciej biega niż Ty stoisz

A ja szybciej padam niż Ty leżysz :E