Ogni [GoT] & Ryuoshi [GoT] vs. ALIUM ~ 279749%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ogni [GoT] & Ryuoshi [GoT] vs. ALIUM ~ 279749%

Dzień dobry.

Trochę zyskownie bardziej niż bunkierki. Procent ręcznie wpisany bo nie dolicza zbiórki rozpruwaczy.
    Historia całkiem zwykła rano info że pan zdjął urlop, poszła lotka, pierwszy lot na minutach nieudany, drugi - już samotnie nieudany,
    myślę dać sobie spokój na dziś, ale info "minuty" sprawdzam, stoi, no to wio :E jak widać udało się trafić jednak nie przebić XD .
    Chciałoby się rzec że nie bfs, jednak to najzwyczajniejszy w świecie fart że trafiony bo odświeżył 2 minuty po wlocie ;}
    Przy okazji jest to moje nowe PB solo :D

@Ryuoshi ze statkami się nie udało ale sondy wjechały :thumbsup:

Pozdrowienia dla sojuszu GoT i znajomych :)
    I dziękuję za wiarę pewnej dobrej duszy ;)

Obrońcy SzO po zejściu z urlopu, dok wypluje swoje :D

I niech będzie nutka

Dnia 04-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ogni [GoT]

Lekki myśliwiec 3.382.124
    Ciężki myśliwiec 246.662
    Krążownik 702.798
    Okręt wojenny 247.625
    Pancernik 248.059
    Reaper 24.131
    Sonda szpiegowska 1

Agresor Ryuoshi [GoT]

Sonda szpiegowska 69

Obrońca ALIUM

Mały transporter 302.327
    Duży transporter 118.530
    Lekki myśliwiec 2.308.065
    Ciężki myśliwiec 23.770
    Krążownik 292.541
    Okręt wojenny 109.173
    Statek kolonizacyjny 5
    Recykler 301.214
    Sonda szpiegowska 227.442
    Bombowiec 5.285
    Niszczyciel 3.757
    Gwiazda Śmierci 13
    Pancernik 93.522
    Reaper 33.048
    Pathfinder 6.386

Po bitwie...

Agresor Ogni [GoT]

Lekki myśliwiec 1.469.179 ( -1.912.945 )
    Ciężki myśliwiec 144.349 ( -102.313 )
    Krążownik 603.108 ( -99.690 )
    Okręt wojenny 240.053 ( -7.572 )
    Pancernik 242.421 ( -5.638 )
    Reaper 24.082 ( -49 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Agresor Ryuoshi [GoT]

Sonda szpiegowska 19 ( -50 )

Obrońca ALIUM

Mały transporter 0 ( -302.327 )
    Duży transporter 0 ( -118.530 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -2.308.065 )
    Ciężki myśliwiec 0 ( -23.770 )
    Krążownik 0 ( -292.541 )
    Okręt wojenny 0 ( -109.173 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -5 )
    Recykler 0 ( -301.214 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -227.442 )
    Bombowiec 0 ( -5.285 )
    Niszczyciel 0 ( -3.757 )
    Gwiazda Śmierci 13 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -93.522 )
    Reaper 0 ( -33.048 )
    Pathfinder 0 ( -6.386 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 12.507.361.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 47.165.482.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 18.307.237.868 metalu i 9.246.249.633 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    280.012.132 Metalu i 141.422.867 Kryształu
    14.718.928.992 Metalu i 9.246.337.008 Kryształu
    3.588.282.000 Metalu i 30.000 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    18.587.223.124 Metalu i 9.387.789.875 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 9.726.665.124
    Kryształ: 6.025.916.875
    Deuter: -284.930.000
    agresor zyskał łącznie 15.467.651.999 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -28.313.942.000
    Kryształ: -15.413.472.000
    Deuter: -3.438.068.000
    obrońca stracił łącznie 47.165.482.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Ooo no to zaszalałeś dzisiaj - Brawo!
    Gratuluję :)
    Piękny %, piękny zysk i nie ma się do czego przyczepić ...
    Przetapiaj na śmieciarki i ... zostaw ten 'talizman', bo Ci w końcu pecha przyniesie :D
    ,, Nie lekceważ mnie dlatego, że jestem cicha .
    Wiem więcej niż powiem , myślę więcej niż mówię.
    Obserwuję więcej , niż sądzisz''
  • czy ty nie możesz napisać normalnie, że zezłomowaliście konto gracza KEITH czyli jednego z tych z Anm co Wasz sojusz wchłonął. Wsadź sobie gdzieś tam te bajeczkę o 3 lotach bo tak miało być pod publiczkę ........ Ryoyu zszedł z urlopu i konto zwaliliście z urlopu ....co chcesz powiedzieć , że kolo był na tyle prosty że 2 loty podnosił flotę i nie odleciał ani fsa nie zrobił ....komu ty tutaj te słodkie bajeczki ciśniesz ??????? Takie słodkie dyrdymały ciśnij dzieciom na dobranoc. Twoje straty na niby wypalonym paliwie to pikuś tak miał być ..... co innego gdyby to konto było od zejścia cały czas bez akt ...może ktoś się rozmyślił ale komu ty tu walisz te dyrdymały, że kolo podnosił flotę a ty latałeś raz z kolega a raz nie. Oczywiście zaraz po złomie konto posżło na urlop.

push push i jeszcze raz push na 100% mam nadzieję, że sławetna "analiza logowań" zejścia z urlopu konta jaki i konta Ryoyu pokaże dziwne podobieństwa

mam nadzieję ze ban i odsyłka jak ta lala .......... i za taki wał perm od ręki

miałem pewne podejrzenia co do tego konta a teraz tylko mnie upewniliście ....oczywiście tym razem ticket idzie

po 2 minutach się zalogował o jejku zobacz w morrg po 4 minutach jeszcze dofarmiałeś .....hahahhahaha nie mogę
  • BIEDRONEK77 napisał(a):

czy ty nie możesz napisać normalnie, że zezłomowaliście konto gracza KEITH czyli jednego z tych z Anm co Wasz sojusz wchłonął. Wsadź sobie gdzieś tam te bajeczkę o 3 lotach bo tak miało być pod publiczkę ........ Ryoyu zszedł z urlopu i konto zwaliliście z urlopu ....co chcesz powiedzieć , że kolo był na tyle prosty że 2 loty podnosił flotę i nie odleciał ani fsa nie zrobił ....komu ty tutaj te słodkie bajeczki ciśniesz ??????? Takie słodkie dyrdymały ciśnij dzieciom na dobranoc. Twoje straty na niby wypalonym paliwie to pikuś tak miał być ..... co innego gdyby to konto było od zejścia cały czas bez akt ...może ktoś się rozmyślił ale komu ty tu walisz te dyrdymały, że kolo podnosił flotę a ty latałeś raz z kolega a raz nie. Oczywiście zaraz po złomie konto posżło na urlop.

push push i jeszcze raz push na 100% mam nadzieję, że sławetna "analiza logowań" zejścia z urlopu konta jaki i konta Ryoyu pokaże dziwne podobieństwa

miałem pewne podejrzenia co do tego konta a teraz tylko mnie upewniliście ....oczywiście tym razem ticket idzie

po 2 minutach się zalogował o jejku zobacz w morrg po 4 minutach jeszcze dofarmiałeś .....hahahhahaha nie mogę
    Taaaaaa XD

Nie będę się wypowiadać na temat innych "steków" i złomowań niektórych kont ;}

Każdy widzi co chce zobaczyć także puenta:

• BIEDRONEK77 napisał(a):

czy ty nie możesz napisać normalnie, że zezłomowaliście konto gracza KEITH czyli jednego z tych z Anm co Wasz sojusz wchłonął. Wsadź sobie gdzieś tam te bajeczkę o 3 lotach bo tak miało być pod publiczkę ........ Ryoyu zszedł z urlopu i konto zwaliliście z urlopu ....co chcesz powiedzieć , że kolo był na tyle prosty że 2 loty podnosił flotę i nie odleciał ani fsa nie zrobił ....komu ty tutaj te słodkie bajeczki ciśniesz ??????? Takie słodkie dyrdymały ciśnij dzieciom na dobranoc. Twoje straty na niby wypalonym paliwie to pikuś tak miał być ..... co innego gdyby to konto było od zejścia cały czas bez akt ...może ktoś się rozmyślił ale komu ty tu walisz te dyrdymały, że kolo podnosił flotę a ty latałeś raz z kolega a raz nie. Oczywiście zaraz po złomie konto posżło na urlop.

Ryuoshi/Ryu/Ryjek - nie Ryoyu ;)

Mam nadzieję, że zaznaczyłeś w tickecie co by sprawę rozpatrywał kto inny niż Tymek - "bo on nasz" :E
    Czekam z niecierpliwością na rozpatrzenie ticketa :D

Ogni, raz jeszcze graty! :D
    GTW! ]:-D

Uni 25 - Ryuoshi - [Massive] & [AR] Off
    Uni Fornax - Natasza - [4PiP] Off
    Uni Octans - On