Jak wszystkim wiadomo od jakiegoś czasu zmniejszono siłę pionierów a także zmniejszono ilość piratów i obcych. Jakby tego było mało to operator postanowił bawić się dalej "usprawniając" grę w stronę odwrotną do zamierzonej czyli zabrał jeszcze rynek. Serwer po tych uaktualnieniach zamiast zyskiwać na mocy stał się praktycznie przerobionym na eco ( ponoć za namową tyle, że nie wiadomo kogo ) badziewiem. Ale patrząc na eco to też ono tyłka nie urywa. Expy pozbawione mocy charakteryzują się tym iż dla przykładu rozpoczynając dzień farmingowy dzisiaj na dzień dobry dziura ...... no ale przecież na 100 exp realnie powinien pojawić się jakiś pirat obcy ........i jakie jest moje zdziwienie 100 exp mija żadnych piratów ani obcych nie ma ....to pytam się naszych mocarzy dbających o rozwój tej gry robiąc 100 exp bojowych palimy kolosalne ilości paliwa w żadnym % nie mając realnego zwrotu .....po co w takim razie są piraci obcy ...można ich śmiało wywalić będzie wiadomo że latamy tylko detami i robimy eco. O zmniejszeniu ilości dziur jednak nikt nie zapomniał i tak lubią sobie wpadać bardzo często czasami częściej niż obcy albo piraci.
Nadmieniam iż wprowadzone usprawnienia spowodowały, że w ciągu 3 tyg. na serwie na U poszło ponad 70% kont. Jeżeli to jest polityka usprawniająca serwer to moje gratulacje ...i mam nadzieję, że pod tym postem wypowie się ktoś kto ma bieżący kontakt z administracją w Niemczech.
Wystarczy podnieść trochę parametry pionierów albo wsadzić opcję, że dziennie wypada 4 czy 5 piratów bo to losowo wcale nie wychodzi ostatnio losowo ...widać miechaniczną ingerencję w opcje exp. Obecnie serwer jest do bani ..........na kogo latać jak ludzie poszli na U bo z exp nie mają zysku a my tym samym straciliśmy cele. Nie rajcuje nas granie za paczki to się szybko nudzi. Poza tym zmiany reguł na gorsze w trakcie jej trwania nie są poprawą a pogorszeniem parametrów.
Nadmieniam iż wprowadzone usprawnienia spowodowały, że w ciągu 3 tyg. na serwie na U poszło ponad 70% kont. Jeżeli to jest polityka usprawniająca serwer to moje gratulacje ...i mam nadzieję, że pod tym postem wypowie się ktoś kto ma bieżący kontakt z administracją w Niemczech.
Wystarczy podnieść trochę parametry pionierów albo wsadzić opcję, że dziennie wypada 4 czy 5 piratów bo to losowo wcale nie wychodzi ostatnio losowo ...widać miechaniczną ingerencję w opcje exp. Obecnie serwer jest do bani ..........na kogo latać jak ludzie poszli na U bo z exp nie mają zysku a my tym samym straciliśmy cele. Nie rajcuje nas granie za paczki to się szybko nudzi. Poza tym zmiany reguł na gorsze w trakcie jej trwania nie są poprawą a pogorszeniem parametrów.