Jak w temacie myślę że 8 ST przegranych zapewni mu miejsce w rekordzie najczęściej zezlomowanego gracza na uni
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Virus napisał(a):
Jedna kwestia.
Czemu ma służyć ten temat? Temu, że nasz top 1 (hehe) jedynych liczb jakich się nauczył to tych z własnej karty kredytowej, czy po prostu wyśmiewamy go za to, że i tym razem nie osiągnie absolutnie nic pomimo imponującego nakładu finansowego?
Proffesor napisał(a):
Smierc w ataku to nie wstyd, Ernest olej i pokaz ze potrafisz!
Xxxx napisał(a):
Virus Ty jesteś w LHIP ten sojusz już od kilku uni już istnieje na czele że smitym czy jak mu tam ten alkoholik co skasował swój sojusz po pijaku i tutaj też widzę że on gra. Generalnie sojusz głąbów i debili więc nie wypowiadaj się. Pozdro
Xxxx napisał(a):
Nikt normalny nie wstępuje do LHIP..więc?
Virus napisał(a):
Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila?
I am back napisał(a):
Z kim sie zadajesz, takim sie stajesz. Powiedzenie stare jak to cale ogame.Virus napisał(a):
Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila?
Virus napisał(a):
Tak, tak. Dokładnie w tym samym roku start miała OGame, oraz wymyślono to powiedzenie.