Jak w temacie myślę że 8 ST przegranych zapewni mu miejsce w rekordzie najczęściej zezlomowanego gracza na uni
Top 1 najczęściej złomowany gracz na uni
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gdy już wiem kto to jest - to napiszę, że owe 8 sztuk to nie koniec. Myślę, że minimum dwa dziennie będzie dorzucał (bez patrzenia w którą stronę ) - więc i ten licznik będzie jeszcze rósł.
-
Jedna kwestia.
Czemu ma służyć ten temat? Temu, że nasz top 1 (hehe) jedynych liczb jakich się nauczył to tych z własnej karty kredytowej, czy po prostu wyśmiewamy go za to, że i tym razem nie osiągnie absolutnie nic pomimo imponującego nakładu finansowego? -
Virus napisał(a):
Jedna kwestia.
Czemu ma służyć ten temat? Temu, że nasz top 1 (hehe) jedynych liczb jakich się nauczył to tych z własnej karty kredytowej, czy po prostu wyśmiewamy go za to, że i tym razem nie osiągnie absolutnie nic pomimo imponującego nakładu finansowego?
-
Myślę, że my to pikuś, ale chyba powinniśmy mu serdecznie podziękować za to, że prawdopodobnie ufundował 1/10 premii świątecznych GF.
-
Na Tucanie było to samo, Blues wtopił pare razy na takim lamerskim atakowaniu czego popadnie, chociaż możliwe że nie wszystko trafiło na forum. Widzę że tutaj jest to samo, gość się nigdy chyba nie nauczy.
-
Smierc w ataku to nie wstyd, Ernest olej i pokaz ze potrafisz!
-
Proffesor napisał(a):
Smierc w ataku to nie wstyd, Ernest olej i pokaz ze potrafisz!
1) Szpieguj - flota (o rany lecimy, aktywności to przeżytek)
2) Atak - LECIMY NA PAŁE HURAAA FLOTA ZŁOM HAHAHHA KOZAK MAX
Nie oszukujmy się, co nie jest zabronione jest dozwolone. Spoko, macie hajs włóżcie miliony monet wszyscy będą narzekać, marudzić, psioczyć (ja na czele XD), ale jeżeli nie masz wiedzy wyniesionej z FAQ forum to możesz co najwyżej zapolować na idlaka. A tak to właśnie wygląda. -
Virus Ty jesteś w LHIP ten sojusz już od kilku uni już istnieje na czele że smitym czy jak mu tam ten alkoholik co skasował swój sojusz po pijaku i tutaj też widzę że on gra. Generalnie sojusz głąbów i debili więc nie wypowiadaj się. Pozdro
-
Xxxx napisał(a):
Virus Ty jesteś w LHIP ten sojusz już od kilku uni już istnieje na czele że smitym czy jak mu tam ten alkoholik co skasował swój sojusz po pijaku i tutaj też widzę że on gra. Generalnie sojusz głąbów i debili więc nie wypowiadaj się. Pozdro
Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila?
Obiecuję również, że po Twoim szlabanie usunę konto na forum, wybacz byczku. -
Nikt normalny nie wstępuje do LHIP.. więc?
-
Xxxx napisał(a):
Nikt normalny nie wstępuje do LHIP.. więc?
-
Virus napisał(a):
Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila?
-
I am back napisał(a):
Virus napisał(a):
Jak wiadomo, w sojuszach na przestrzeni blisko 20 lat nigdy nie doszło do migracji. Jak już dołączysz no to kaplica. Do końca. Najbardziej jest mi szkoda tych kont topowych prowadzonych przez kilkanaście lat które zostały porzucone/skasowane bo nie mogły odejść z sojuszu gdzie ludzie mieli inne poglądy.
Litości. Błagam was. -
Virus napisał(a):
Tak, tak. Dokładnie w tym samym roku start miała OGame, oraz wymyślono to powiedzenie.
-
-
Zależy z jakiego punktu widzenia popatrzymy. Dla mnie utrata 5 fal gsów to nie 5 złomów tylko 1. Także był 2 razy złomowany ( teraz już 3 ).
Jak jednego dnia rozjadą Ci 8 moonów w jednym czasie to powiesz , że dostałeś na danym uni 8 czy 1 złoma? Rozumowanie autora niezrozumiałe.
Nie ważne jak zaczynasz , ważne jak kończysz. Grunt to umieć się podnieść po porażce.
Dużo rzeczy nie widać na forum , ale inni też dostają pstryczki w nos i jakoś nie chcą się chwalić -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-